FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Iako ne volim pricu sarajlijica ovo ono dobro je imati nakon Handzeta i Dupeta nase dijete u klubu, koje zna sta je ovaj klub. Svaka cast akademcima ali oni su odrastali u drugim sredinama.
Očigledno si zaboravio da je cilj kluba iskljucivo da postane samoizdrživ, tj. da zarađuje od prodaje igrača iz Akademije i slično. Mislim da sa Dalom nemamo šta izgubiti a možemo puno toga dobiti.
Bordo bijeli za život cijeli!!
Dovodi se zato što nemamo kvalitet u akademiji na toj poziciji.
Zato što i drugi klubovi ovo rade, dovode talentovane mlade igrače. I to je ispravan put. To se zove fudbalski biznis.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hadzija smeker, bordo Gantov dzemper. Ma ja, lose se zivi. 

Ovim putem treba ici, momak ima znanje iz jednog od najboljih svjetskih klubova, jos samo iskustvo.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Sta je ovo, sad dolaze bivsi igraci Liverpoola, West Hama....
Kako ostati umjereno bahat? Izazov....
Kako ostati umjereno bahat? Izazov....
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Majku mu je.bem šmeker je u Sarajevu vazda znacilo, izdajica, pizda, cinkaroš (npr. u školi, muriji i slicno kad osmekas nekog odnosno izdaš). U Beogradu je to imalo znacenje o ovome sto ti govoris. Kod nas se kaze laf, lafcina, sminker, ali nikako šmeker.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Smeker je kod nas negativna etiketa. Lik istinu govori.
**** beogradske furke.
Imamo mi svoje.
Uzdravlje.
**** beogradske furke.
Imamo mi svoje.
Uzdravlje.
- FKS -
- AlfredNobel
- Kontakt:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Nece se Dal ni kod nas naigrati al eto imao je u mladom timu Liverpoola par puta neke majstorije kad su ga i njihovi mediji spominjali nije prosao skroz nezapazeno.
Imao je priliku da uci od sjajnih trenera, akademija Liverpoola je zadnjih godina izbacila nekoliko fantasticnih igraca i normalno da se on nije mogao nametnuti u moru igraca koji prođu kroz akademiju tamo. Ako je odigrao i 3 meca za rezerve nije ni to za odbaciti.
Imao je priliku da uci od sjajnih trenera, akademija Liverpoola je zadnjih godina izbacila nekoliko fantasticnih igraca i normalno da se on nije mogao nametnuti u moru igraca koji prođu kroz akademiju tamo. Ako je odigrao i 3 meca za rezerve nije ni to za odbaciti.
You are someone else I am still right here
Dovrodosao Dal. Odlucan potez.
Sto se kaze, mozes komotno otici na spavanje jer znas da klub vode ljudi koji zele dobro istom, ne moras ds brines da li ce neko nesta lose uraditi klubu
Sto se kaze, mozes komotno otici na spavanje jer znas da klub vode ljudi koji zele dobro istom, ne moras ds brines da li ce neko nesta lose uraditi klubu

-
- Kontakt:
Mirza ulazi u akademiju 

Da ne gledam video rekao bi Mirza prica,imaju ono specificno slovo Š kad pricaju.
Sretno mali,i ja sam misljenja da ga treba sad pustiti da trenira sa ekipom,a drugi dio sezone ga poslati u Mladost,cisto da se malo aklimatizuje,jel je ta ekipa najzdravija za igrace njegovih godina.
Sretno mali,i ja sam misljenja da ga treba sad pustiti da trenira sa ekipom,a drugi dio sezone ga poslati u Mladost,cisto da se malo aklimatizuje,jel je ta ekipa najzdravija za igrace njegovih godina.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ElCartel11
- Kontakt:
Protiv kona samo nepraviti glupe faulove i prekide, jer ne vidim drugog nacina, da zabiju gol osim prekida.
Svaka čast za Dala!
Svaka čast za Dala!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Kockoglavi
- Kontakt:
Konama nedati ni prismrditi do šesnest, presing treba cijelu tekmu
-
- Kontakt:
Nije bas tako los Nedim Hadzic, ali eto svako ima svoje misljenje
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Koliko mi sad imamo samo igrača to je nevjerovatno, a može nam se, možemo ih sve plaćati.
Milanović, Cruz, Imamović, Kurdić, Resić na posudbama. Naprimjer, na Šabanovića smo svi i zaboravili zbog povrede, nažalost.
Dal fino parla, smisleno priča, ima kliker i vjerujem da će se pokazati kod nas.
Idemo polako ali sigurno koracima Dinama za naše uslove a svi znamo da je to zagarantovani uspjeh.
Ja vjerujem da ćemo kao i oni, u skorijoj budućnosti, prodavati za solidne pare najbolje igrače a vraćati sa posudbe svoje igrače koji ufate formu ili ubacivati mlađe na njihova mjesta i koja će ih adekvatno zamjeniti da se ne osjeti previše. Čista zarada.
Čestitke upravi na svemu!
Milanović, Cruz, Imamović, Kurdić, Resić na posudbama. Naprimjer, na Šabanovića smo svi i zaboravili zbog povrede, nažalost.
Dal fino parla, smisleno priča, ima kliker i vjerujem da će se pokazati kod nas.
Idemo polako ali sigurno koracima Dinama za naše uslove a svi znamo da je to zagarantovani uspjeh.
Ja vjerujem da ćemo kao i oni, u skorijoj budućnosti, prodavati za solidne pare najbolje igrače a vraćati sa posudbe svoje igrače koji ufate formu ili ubacivati mlađe na njihova mjesta i koja će ih adekvatno zamjeniti da se ne osjeti previše. Čista zarada.
Čestitke upravi na svemu!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, keli, leo1946, N3R3D i 69 gostiju.