FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hajde Plaviii!!!!!!
- dubioza144
- Kontakt:
Jel Mekic sta najavio 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Ma ne moze Mekic da dodje do izrazaja od komsinica.

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Joj da je ovo danas prezivit sa pobjedom bez povreda i glupih kartona. Kako mi idu na qrac petari. Nisu se ovoliko kurcili od derbija kad ih je Tiago usutio.
Danas ga zabit u prvih pola sata, neprocjenjivo.
Danas ga zabit u prvih pola sata, neprocjenjivo.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Danas uzet, na lavoru nam krompir treba da ih usutimo.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Lagano dns, bez puno srkleta dobiti radnik a onda pokazat kobiljaglavićima sta je Željo
Hocemo li danas srusiti neugodnu tradiciju donatorskih karata? Vise me toga strah nego taktike debelog krmka
3:0 hladno 
U prevodu ide dupli blok rođo na 20 metara od svog gola i lopte na brzog Bradonjića u kontriOvo teško gostovanje za svoj tim najavio je Slavko Petrović, koji ističe da njegov tim u ovom meču nema šta izgubiti.
“Utakmica protiv Željezničara je ona u kojoj nemamo šta da izgubimo, nego samo da dobijemo. Radi se o ekipi koja se bori ne samo za mjesto u Evropi, već i za šampionsku titulu. Nadam se da će moji igrači, bez velikog respekta i straha, ući u utakmicu”, rekao je Petrović i dodao:
“Cilj nam je da se dobro prezentujemo i sve osim poraza za nas bi bilo fenomenalno”, jasan je Petrovi

Kome nije mrsko nek' pročita ovu vrhunsku analizu naše igre i taktike objašnjene kroz slike tipa ove:

U ovoj analizi fokus je bio na organizaciji napada Željezničara, te na igri Zrinjskog u vanjskim kanalima.
Izbrišite samo crticu između pl i bih
https://pl-bih.ba/analize-2/analiza-zri ... unikaciji/

U ovoj analizi fokus je bio na organizaciji napada Željezničara, te na igri Zrinjskog u vanjskim kanalima.
Izbrišite samo crticu između pl i bih
https://pl-bih.ba/analize-2/analiza-zri ... unikaciji/
- svrakino1921
- Kontakt:
Gola istinabraco je napisao/la: ↑31 okt 2020, 12:32U prevodu ide dupli blok rođo na 20 metara od svog gola i lopte na brzog Bradonjića u kontriOvo teško gostovanje za svoj tim najavio je Slavko Petrović, koji ističe da njegov tim u ovom meču nema šta izgubiti.
“Utakmica protiv Željezničara je ona u kojoj nemamo šta da izgubimo, nego samo da dobijemo. Radi se o ekipi koja se bori ne samo za mjesto u Evropi, već i za šampionsku titulu. Nadam se da će moji igrači, bez velikog respekta i straha, ući u utakmicu”, rekao je Petrović i dodao:
“Cilj nam je da se dobro prezentujemo i sve osim poraza za nas bi bilo fenomenalno”, jasan je Petrovi![]()
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ako hoćemo da ostanemo na -4 nakon 3 naredna kola, mi moramo dobiti večeras, NIPOŠTO izgubiti na DERBIJU, nekako isčupati bod, i dobiti u Banja Luci.
Mislim iskreno da je derbi najlakši od ove tri tekme.
Valja večeras uvalit kakvu frljoku, a ne daj bože da debeli povede, ne bi preokrenuli do black fridaya
A o Banja Luci da ne pričam.. bez publike jeste, ali čvrsta ekipa koju guraju sudije i tu je bod premija, a nama sva tri trebaju.
Ovo ako izdeveramo na konju smo, ako ne yebajiga bar znamo gdje smo i šta smo.
I to sve radi dva yebena poraza kući od dvije najlošije ekipe. Da je bilo koja sezona ranije bila u pitanju mi bi i sa ova dva kiksa i jednim remijem možda bili i prvi na tabeli, ili bar u bod dva. Ovako se sad čupaj.
HAJDE ŽELJO GAZI!!!
Mislim iskreno da je derbi najlakši od ove tri tekme.
Valja večeras uvalit kakvu frljoku, a ne daj bože da debeli povede, ne bi preokrenuli do black fridaya
A o Banja Luci da ne pričam.. bez publike jeste, ali čvrsta ekipa koju guraju sudije i tu je bod premija, a nama sva tri trebaju.
Ovo ako izdeveramo na konju smo, ako ne yebajiga bar znamo gdje smo i šta smo.
I to sve radi dva yebena poraza kući od dvije najlošije ekipe. Da je bilo koja sezona ranije bila u pitanju mi bi i sa ova dva kiksa i jednim remijem možda bili i prvi na tabeli, ili bar u bod dva. Ovako se sad čupaj.
HAJDE ŽELJO GAZI!!!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Ma nije to samo do dva poraza koliko i beraci rize igraju dobro i ne gube bodove. Dobro da nemamo i vci zaostatak.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
A ako ćemo pošteno, onako kako su oni dobijali u prijašnjim sezonama gdje nisu trebali dobiti, mi smo bar pola ovih pobjeda izvukli a nismo bili puno bolji od protivnika.
Puno mi pricamo o derbiju
samo je pitanje koliko razlike 

Trenutno korisnika/ca: Napaceni87, Sarun i 26 gostiju.