Pa promijenuo ga je. Prije su gubili po 0-1 na bijelom brijegu, sad gube 0-3. Efikasnost se povecala.Historicar je napisao/la: ↑31 okt 2020, 18:33Pade mi na pamet jedan njegov intervju od prije dvije godine, kaže poceo se baviti trenerskim poslom, da bi promjenio sistem u našem fudbalu![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
PSPHM
Ja idalje nmg da shvatim ove dzekofile cuj najbolji igrac BiH, lik od 59 golova zabio je:
Lihtenstajnu: 7 golova
Andori: 4 gola
Gibraltaru: 2 gola
Luxenburgu: 2 gola
Kipru, Armeniji, Iranu, Omanu, Estonijama, Latvijama, Litvanijama i da ne nabrajam ostale saban repke, da je Pape igrao protiv njih imao bi 200 golova ali nije pape je igrao svjetska prvenstva, tadasnja SFRJ liga je jaca i od ove serie A, tako da...
Kipru, Armeniji, Iranu, Omanu, Estonijama, Latvijama, Litvanijama i da ne nabrajam ostale saban repke, da je Pape igrao protiv njih imao bi 200 golova ali nije pape je igrao svjetska prvenstva, tadasnja SFRJ liga je jaca i od ove serie A, tako da...
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 31 okt 2020, 18:47, ukupno mijenjano 2 puta.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- muhamedhulk
- Kontakt:
Djeste simpatizeri plave qrve i njihovog igraca „Dzeksona“.
A vidi ovih velezovaca hahaha hebo vam uski fedju u pakas.
A vidi ovih velezovaca hahaha hebo vam uski fedju u pakas.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ma pusti likove nek oni misle sta hoce samo nek pogledaju kome je sve dao golove (sto si ti naveo) dovljno je za mene prosječni špic po meni Vedad je bolji ali hajdAduka87 je napisao/la: ↑31 okt 2020, 18:43Ja idalje nmg da shvatim ove dzekofile cuj najbolji igrac BiH, lik od 59 golova zabio je:
FKS
-
- Kontakt:
Na primjer, Mandžukić je dao manje golova za Hrvatsku, ali recimo jedan Mandžin gol Englezima u polufinalu SP, više vrijedi od 90 % golova Džeke za nas.hamsik je napisao/la: ↑31 okt 2020, 18:56Ma pusti likove nek oni misle sta hoce samo nek pogledaju kome je sve dao golove (sto si ti naveo) dovljno je za mene prosječni špic po meni Vedad je bolji ali hajdAduka87 je napisao/la: ↑31 okt 2020, 18:43Ja idalje nmg da shvatim ove dzekofile cuj najbolji igrac BiH, lik od 59 golova zabio je:
@ThrillerHz Hajmo ja i ti o godinama, smorise ovi o Dzeki
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Puno brate pisete, dodjes navecer kuci ono 15 novih stranica, ne da se citati. Usput, dzeko je najbolji igrac BiH svih vremena zdravo
NEMA NAZAD
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
A šta rekoše za Džeku
Kako vas stid nije

Kako vas stid nije

- muhamedhulk
- Kontakt:
Zahebavate vi prvo sami sebe pa onda i ostale koji prvenstveno prate Sarajevo i ne vole plavu qrvu.
Mada ima i ovih koji bas misle da je dzeko bolji od Papeta.
mozgovi
Mada ima i ovih koji bas misle da je dzeko bolji od Papeta.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- AlfredNobel
- Kontakt:
@beli
Ne smiješ više ni direktan biti, osjetljivi su momci lako se uvrijede, a ni Morto ne da.
Idi prati Bayern hablečino.
Ne smiješ više ni direktan biti, osjetljivi su momci lako se uvrijede, a ni Morto ne da.

Idi prati Bayern hablečino.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Ajd ti lektiru radi. Nece se Dundo Maroje sam procitati

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Zundo je lektiru odgovarao prije koji dan, naravno zna se ishodbelosevic28 je napisao/la: ↑31 okt 2020, 19:13Ajd ti lektiru radi. Nece se Dundo Maroje sam procitati![]()

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Strasan radnik hahahahahahah koji lob sunce ti
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Samo da citiram kolegu sa pdf-a
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma tako je mačko
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: benko21, bhfanatic14, Bordo10, Lik, nedimmmm1337, Proximic, riki46, Rodman, Sazg, ubipara i 81 gost.