FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
I sto je jos vazno, palo je prokletstvo sa donacijama hehehe
- grbavicka1921
- Kontakt:
A šta je s Mustafom?
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
-
- Kontakt:
Ovako kad postavis stvari, na klupi ostali:Juricic,Hajric,Mujezinovic,Hajdarevic,Jamak,Sinisa,Sehic,Vrhovac.
**** malo Saraj'vo
**** malo Saraj'vo
-
- Kontakt:
Mustafa, Šeha, Štilić i Hajdar imaju po 2 žuta kartona. Nije se rizikovalo sa njima, vidiš da je i Štilu izvadio u drugom poluvremenu.
Željezničar za život cijeli!
- grbavicka1921
- Kontakt:
Aha hvala nisam upratio situaciju s kartonima.SudoHusika je napisao/la: ↑31 okt 2020, 21:17Mustafa, Šeha, Štilić i Hajdar imaju po 2 žuta kartona. Nije se rizikovalo sa njima, vidiš da je i Štilu izvadio u drugom poluvremenu.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- plavousrcu
- Kontakt:
Bravo momci, bravo struci stab. Amar nakon sat vadi Stilu i Zeca sto meni znaci da ih cuva za derbi. Na komsijama je pritisak, proračun 10 miliona na nasa dva ako i toliko imamo, a ne mogu da se odvoje. Strah ih je, strah vjerujte mi. Opravdano ih je strah.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Bravo za ekipu. Vazda potonemo kad protivnik povede u Hramu. Sad jufke poprskati, samo jako.
Imaju li gdje golovi nisam bio u prilici gledati?
Imaju li gdje golovi nisam bio u prilici gledati?
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
- Kontakt:
Pobjedi, u ovom trenutnu, i to sa zaostatkom, se ne bi trrbalo gledati u zube. Ali mi je postavka u drugom poluvremenu, poslije izmjena, bila baš šuhveli. Tres'o sam se do kraja.
Željezničar za život cijeli!
joj al cemo karnuti vijetnamski ravaku da ce sabra internacionale morati imati dva mobitela da se zali fifu uefi papi i valentinu incku da bude zabrinut

Ne moze nasa ekipa izdrzati 90 minuta u ritmu kao prvo poluvrijeme sada. U 7 dana ovo je treca utakmica njima, neki su bili povrijedjeni, neki igrali dosta. Pokazalo se u prvom da ova ekipa moze, ali joj fali kontinuitet da igraju i da nema izostanaka. To mi nemamo i nije na vidiku da cemo skoro imati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Šta znači imati u sredini četiri igrača sa odličnom pas igrom (alispahić, bojo, bekrić i štila) i ermina koji učestvuje u razigravanju i nudi se. Koliko god mujezinović bio dobar ove sezone po načinu igranja je sličan veselinoviću, tj. puno solira.
Volio bi vidjeti isti sastav prema naprijed samo umjesto veselog staviti mustafu. Ne znam da li smo previše ofanzivni tako jer moramo računati i na njihove brže napade, ali je bilo prelijepo gledati one pasove u malom prostoru u prvom.
Nazad su mi oba beka kritična i ja bi iskreno više volio vidjeti šehu i sinišu umjesto milija i blaževića.
Ermin umjesto lendrića nadam se!
Šta god bilo u srijedu, samo nek ostave srce na terenu.
Volio bi vidjeti isti sastav prema naprijed samo umjesto veselog staviti mustafu. Ne znam da li smo previše ofanzivni tako jer moramo računati i na njihove brže napade, ali je bilo prelijepo gledati one pasove u malom prostoru u prvom.
Nazad su mi oba beka kritična i ja bi iskreno više volio vidjeti šehu i sinišu umjesto milija i blaževića.
Ermin umjesto lendrića nadam se!
Šta god bilo u srijedu, samo nek ostave srce na terenu.
Ako sam dobro upratio Miličević proglašen igračem utakmice. Ako je to zbog gola i poticaja za naredni period onda OK, inače mi se ne sviđa njegova igra na terenu. Ne vlada prostorom i defanzivno je problematičan. Iako ni Siniša ni Šeha nisu neka vele rješenja, sa njima bih krenuo protiv pitara. Mislim da su obojica više našpanovani za ovakve utakmice. Vjerujem da Amar u derbi neće ući sa Alispahićem, Bekrićem i Štilićem od početka, vjerovatno su tu Hajdrević i Bojo i dvojica od ove trojice. Bojo poslije povrede ima problem sa samopouzdanjem al u ovom trenutku nemamo neko drugo rješenje. Ja bih kenuo sa Alispahićem i Bekrićem na Štilinoj poziciji jer djeluje mnogo svježije od Semira. A ujedno nek imamo i neku kvalitetnu opciju na klupi. Gore Mustafa i Ermin i nek nam je sretno.
Danas solidno ali mora to izgledati puno, puno autoritativnije.
Danas solidno ali mora to izgledati puno, puno autoritativnije.

I za kraj čovjek star 36 godina u 3 dana odigra hladno haman 180 minuta.

Jesmo li kompletni končno sada na derbiju??
Blažević se pridružio listi igrača koji su 1 žuti karton udaljeni od suspenzije
- plavousrcu
- Kontakt:
Nego pucaju li cirevi navijačima FK Miske
.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Što se tiče nas i derbija, Veseli skoro sve derbije odlično igra i iznudio je penale na 2 derbija. Ali opet teško da će igrati čim je Amar Mustafu čuvao. Druga stvar umjesto koga će Hajdarević uletit u rombu; umjesto Meše ili Boje? U napadu Ermin ili Lendrić? Šeha ili Miličević?