Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Unknown3
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Unknown3 » 31 okt 2020, 21:36

Moguće situacije u derbiju:

1.) Obje ekipe na svom nivou (maksimumu) : Sarajevo dobija 2 razlike
2.) Željo na svom maksimumu/Sarajevo igra prosječnu utakmica: Remi
3.) Sudijska greška u korist Želje/crveni karton za Sarajevo: Željo dobija minimalno

Sve ostale varijante Sarajevo bez problema dobija.

Ovaj derbi tj. pobjeda u derbiju je jedina šansa Želji da ostane u trci za titulu. Bilo kakav rezultat osim pobjede, Plavi mogu da se pozdrave sa titulom jer će uvijek oni prije kiksati protiv ostalih u ligi u odnosu na komšije.
Logično je da navijači Sarajevo u zanosu (opravdanom) žele pobjedu, čak se piše o ubjedljivoj pobjedi ... ali da sam na mjestu Vinka Marinovića ne bi mi škodio remi, jer je i to veliki korak ka tituli. Titula i jeste jedini mjerodavan faktor. Pobjede u derbijima služe samo da raja ima o čemu pričati do sljedećeg derbija. Suštinski, treneru profesionalcu koji nije rođen u Sarajevu (da uključimo i taj faktor), derbi je utakmica u kojoj se mogu uzeti ili ne uzeti nova 3 boda.

Prognoza: Sarajevo - Željo 3:1
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 31 okt 2020, 21:41

Zavrsi 3:1 pisi i dodajte plus RA pored jedinice ali bit ce bolje igraju leprsavo nevjerovatno sigurna je Evropa ove godine nakon 45 godina.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 31 okt 2020, 21:44

mostar_mo je napisao/la:
31 okt 2020, 21:28
Pustite ovu dječurliju poput ovog isprdka @Bosnausrcu9 ali moram priznati da su me razočarali komentari navijača Sarajeva večeras.

Sve ok navijacke provokacije , ali da se oni podrugivaju zajedno sa Svinjevcima nama što igramo u Vrapčićima , a ne u ˝gradu˝ je umobolno i mimo svih moralnih normi i principa !
Stoko jedna , treba da ste zahvalni što možete juznije od Ivana sa BH zastavom jer da nije bilo ovih navijača iz ˝Vrapčića˝ pasoš bi vam trebao na Bradini.

I onda onaj neki kaze meni kad sam poludio , ti o ratu ? Jasta sam nego poludio , pa nismo mi u Vrapčiće došli iz zajebancije i svojom voljom kreteni jedni vec bas zbog **** rata gdje smo krenuli sa livade za razliku od sviju vas koji su imali stadione , borili se i opstali ...i koliki idiot trebaš da budeš da provociraš s tim !
Zgadili su mi se pojedinci , nadam se da se ipak radi o balavurdiji!
Druze... smiri loptu... Ovo je forum.Ne sudi o pitarima na osnovu foruma. Neki imaju prepucavanja medjusobna i sa vase i sa nase strane i to nece stati. A ne znas ni ko je ko, otkud znas ko je stvarno pitar ili rodjeni?

U stvarnom zivotu, nikome od nas nije drazi Svinjski od vas, nemoj to ni u ludilu pomislit. I ja sam se svadjao sa onom pastrmkom i svasta mu govorio ali samo zarad prepucavanja. 99 posto stvari nisam ni mislio. Ja vam zelim da ugasite Svinjski. I svi koje znam...

Nismo mi zaboravili vasu pomoc kad je trebalo. Zato se zajednicki gledaju tekme na vasem i nasem stadionu. Ne sudi po forumu, ovdje se i zajebava i pise sto hoce, i licna prepucavanja, pa forum je...

Nek se prepucava ko hoce, ima svak pravo dok god admin dozvoljava, al evo zapamti i nek ti od mene bude poruka - **** Svinjski, samo je Velez u Mostaru.

Tog Svinjskog jedino postujemo u sportskom smislu sto imaju dobru ekipu godinama. Ali sav njihov background je neprihvatljiv za iole patriotu ove nase nesretne drzave.

Nemoj zamjerit nikome. Ja te ugostim u Sa, kad bude mec sa publikom, obecavam.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 31 okt 2020, 21:46

Ali kakva je ovo motivacija bila igračima Zrinjskog: "Evo biju nam navijače" :rol: :tokralju:

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 31 okt 2020, 21:55

mostar_mo je napisao/la:
Pustite ovu dječurliju poput ovog isprdka @Bosnausrcu9 ali moram priznati da su me razočarali komentari navijača Sarajeva večeras.

Sve ok navijacke provokacije , ali da se oni podrugivaju zajedno sa Svinjevcima nama što igramo u Vrapčićima , a ne u ˝gradu˝ je umobolno i mimo svih moralnih normi i principa !
Stoko jedna , treba da ste zahvalni što možete juznije od Ivana sa BH zastavom jer da nije bilo ovih navijača iz ˝Vrapčića˝ pasoš bi vam trebao na Bradini.

I onda onaj neki kaze meni kad sam poludio , ti o ratu ? Jasta sam nego poludio , pa nismo mi u Vrapčiće došli iz zajebancije i svojom voljom kreteni jedni vec bas zbog **** rata gdje smo krenuli sa livade za razliku od sviju vas koji su imali stadione , borili se i opstali ...i koliki idiot trebaš da budeš da provociraš s tim !
Ova prepirka pojedinaca na ovom forumu, nikakve veze nema sa realnom slikom. Kao ni sa stavovima 99% navijaca Sarajeva, a pogotovo HZ.
- FKS -

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 31 okt 2020, 21:57

Hajdeee je napisao/la:
31 okt 2020, 21:55
mostar_mo je napisao/la:

Ova prepirka pojedinaca na ovom forumu, nikakve veze nema sa realnom slikom. Kao ni sa stavovima 99% navijaca Sarajeva, a pogotovo HZ.
Ma ne treba više ni potezati tu priču. Par debila se iživljava na forumu i to je to. Sasvim ok, ne kosi se sa pravilima foruma.

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 31 okt 2020, 22:05

Baader je napisao/la:
31 okt 2020, 21:46
Ali kakva je ovo motivacija bila igračima Zrinjskog: "Evo biju nam navijače" :rol: :tokralju:
Evo tastatura manćaster najnavijačkijeg navijaća od red barbika.
Nakantao vas nikad losiji Zrinjski zadnjih godina poklopi se po tim manćasterskim ušima :urnebes:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 31 okt 2020, 22:08

slika

Hvala Zvone kapitene opet si briljirao pod BB :beba:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 31 okt 2020, 22:11

Biju nam navijače kuknjava kuknjava

Pobijedite ih kuknjava kuknjava

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 31 okt 2020, 22:13

Domace pobjede Veleza i Zrinje medjusobno su postale dosadno. Ko 0-0 prije na vjecitom. Morat ce se neki dogovori promjeniti

2 razlike za nas protiv Zeljane. Taman da im olaksamo da dzaba ne dovode skupe igrace na zimu za titulu. Ovako ih sasijecemo u korijenu i sacuvamo od bankrota.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 31 okt 2020, 22:17

Zamisli kurcenja, bahacenja, provokacija da su tek pobijedili
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 31 okt 2020, 22:17

grbavicka1921 je napisao/la:
31 okt 2020, 21:42
mostar_mo je napisao/la:

Da se nije Milošević napio i Dejtonu i rekao eto vam Sarajevo branili ste ga i Željo bi ostao u tamo nekom tzv.Istocnom Sarajevu kao što je Bijeli Brijeg ostao. Sve najbolje! Neka ste napravili stadion. Da bude i ljepši i bolji aBd.
Cesto mi upravo Grbavica i Željo padnu na pamet kad se susretnem s tom nečasnom i bestidnom provokacijom zbog stadiona u Vrapcicima.
Sjećam se kada smo sa desetak autobusa 1995. ili 1996. nisam siguran stigli na tek demilitariziranu ,razrusenu i praznu, pustu Grbavicu .
Tu sablasnu sliku nikada neću zaboraviti , izgubili smo 2:1i često sam upravo razmisljao koliko je Željo isto bio blizu da ostane bez svog hrama.

Hvala druze, svako dobro i tebi.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 31 okt 2020, 22:21

avenija je napisao/la:
31 okt 2020, 21:41
Zavrsi 3:1 pisi i dodajte plus RA pored jedinice ali bit ce bolje igraju leprsavo nevjerovatno sigurna je Evropa ove godine nakon 45 godina.
Kad kazes europa jel mislis da ce i dalje imat cast da igraju protiv timova koji redovno igraju europu, ili da ce oni izboriti europu
Zadnja izmjena: tutankamon1905, dana/u 31 okt 2020, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.

123ado
Kontakt:

Post Postao/la 123ado » 31 okt 2020, 22:25

Evo sad mi drug kaze da je kod 2:1 za ove sto im se ni ime na valja govoriti bio prekrsaj za radnik kod aut linije i da sudac nije svirao jer je moglo doci do izjednacenja :)
Grcevito, ali ce im nategnut trece mjesto :)

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 31 okt 2020, 22:29

Tu su muljaju..otkud a Osim trener
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 31 okt 2020, 22:33

Steven11 je napisao/la:
31 okt 2020, 21:44
mostar_mo je napisao/la:

Druze... smiri loptu... Ovo je forum.Ne sudi o pitarima na osnovu foruma. Neki imaju prepucavanja medjusobna i sa vase i sa nase strane i to nece stati. A ne znas ni ko je ko, otkud znas ko je stvarno pitar ili rodjeni?

U stvarnom zivotu, nikome od nas nije drazi Svinjski od vas, nemoj to ni u ludilu pomislit. I ja sam se svadjao sa onom pastrmkom i svasta mu govorio ali samo zarad prepucavanja. 99 posto stvari nisam ni mislio. Ja vam zelim da ugasite Svinjski. I svi koje znam...

Nismo mi zaboravili vasu pomoc kad je trebalo. Zato se zajednicki gledaju tekme na vasem i nasem stadionu. Ne sudi po forumu, ovdje se i zajebava i pise sto hoce, i licna prepucavanja, pa forum je...

Nek se prepucava ko hoce, ima svak pravo dok god admin dozvoljava, al evo zapamti i nek ti od mene bude poruka - **** Svinjski, samo je Velez u Mostaru.

Tog Svinjskog jedino postujemo u sportskom smislu sto imaju dobru ekipu godinama. Ali sav njihov background je neprihvatljiv za iole patriotu ove nase nesretne drzave.

Nemoj zamjerit nikome. Ja te ugostim u Sa, kad bude mec sa publikom, obecavam.
Ma znam ja to druze da to nikako ne može biti stav HZ-a i navijaca Sarajeva nego se eto u momentu covjek isprovocira i nannervira pa se pocnes pitati da li je moguce to sto citas i na cemu odrastaju te mlade generacije.
Neke stvari jednostavno ne smiješ izgovoriti jer su svetinja bez obzira na sportsko rivalstvo.
Nikad necu moci shvatiti takve provokacije, provokacije koje su se dogadjale nekada sa spominjanjem Markalama i slicno ...to je jedan bolesni idiotluk koji zasluzuje svako osudu.

Hvala paša moj na ponudjenom gostoprimstvu , da samo prodje ova korona pa da se vratimo na stadione i uzivamo aBD!
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 31 okt 2020, 22:53

1912 moj pradzedo je umjesto u Hadzicima igro u Blazuju.Kaze uzeli mu loptu Austrijanci i on moro u Blazuj tamo bila lopta i utakmica se odigrala.Umjesto bijelog kruga za penal bio je komad trave a teren od sljunka.Golovi su bili od plitki za buraniju.

Abcd
Kontakt:

Post Postao/la Abcd » 31 okt 2020, 23:04

A jes mi zao veeleeeza, ne znam kako cu zaspati.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 31 okt 2020, 23:16

Evidentan je napredak u odnosu na prošle sezone... Čestitam

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 31 okt 2020, 23:52

Zip je napisao/la:
31 okt 2020, 23:00
ANTIFA ! je napisao/la:
31 okt 2020, 22:18
Znaci forumske Butmirske izbjeglice nas prozivaju za stadion, pa ne moze to tako bagro migrantska!
Morel se pobjedit ko ljudino ?
Vas cemo odrati pitari (ako Zvonic ne bude igrao), cuvajte se. :urnebes:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.