Treba dat žutoj prevari još vremena, polako ljudi, skontat će. Busquets NE SMIJE biti ispred Pjanića, to je više svima postalo jasno izuzev žute ublehe. Ovo što je uradio sa Robertom je nerazumljivo, doveli ljudi desnog beka da bi ga on zavaljivao na lijevu stranu, a u isto vrijeme desnog beka igra Roberto.
Za primljeni gol nemam riječi. Ne krivim golmana ni sekunde, ne snalazi se pod presingom najbolje, to je odmah jasno bilo od prve utakmice, al' Pique ko amater u onoj situaciji sa metra dodaje loptu.. Nerazumljivo. I onda klasika, neće lopta u gol, a i ne treba vala.
Da se barem Messija pustilo kad je već želio ići, ovo je strašno šta radi. Sve slobodnjake uzima, a jasno je svima da nije u formi. Milion puta se zapucava među hiljadu protivničkih igrača.. Ovako ga imamo, a nemamo.. Da se razumijemo prvi sam se nadao da se odlazak neće desiti, da će se situacija izgladiti na neki način, al' ovo je žalosno šta se dešava.
Ne znam zašto se više ne radi ono što su pokušali Pjanić i Ansu, sa malo daljim šutevima. Mora se malo promjeniti taktika napada, ne moš probit odbranu od 10 igrača, nema teorije..
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!