Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

volimliverpool je napisao/la:Od 9 utakmica francuske lige ja odigram zg 0-2 onu koja će u 1.pol. imati već 3 gola.

Jarane,ovo nije normalno.Koln i Wolfsburg gube,Valenciennes u 1.pol. 3 golamandraX je napisao/la:volimliverpool je napisao/la:Od 9 utakmica francuske lige ja odigram zg 0-2 onu koja će u 1.pol. imati već 3 gola.
Valenciennes?
ja ga na jednom listiću imam z1
 ,Valencia košarka klimavo...Tačno ne treba igrat kladu kada se ovi kupovi igraju.
 ,Valencia košarka klimavo...Tačno ne treba igrat kladu kada se ovi kupovi igraju.75 KM...franak je preskocio americki dolar...Monolog je napisao/la:Nisam se kladio, ali sam dobio na lotu nekih 50-ak franaka. To dodje oko 60+ maraka. Taman da popijem jedno-dva piva i to je to.
Pozdrav ostalim, ja ne'am pojma ni kako ponuda izgleda.

ma ko halva samo nek je +GrandeJuve je napisao/la:Nije neki dobitak ali bitno je da se dobija
http://www.williams-kladionica.ba/provj ... isti%E6...

malo je reći da je naštimana tekmaWilly je napisao/la:Ko je igrao Wolfsburga može se slikati.

hodža je napisao/la:Nemam puno vremena za forum, uletio sam samo da napišem šta sam danas igrao :
Sevilja...1
S.Antonio...1X
Lion...1
Wolfsburg...1
Real M...1
kvota : 5,40
S.Antonio...1
Atlanta(-10,5)...H1
Toronto...1X
N.York...1
N.Orleans(-8,5)...H1
Boston(-9,5)...H1
kvota : 22,51
Sretno !

uletilo je 5 komada dosad, a ima jos vremenaOTNYS_YNWA je napisao/la:Opet će Bayern izaći na 7+
Živi bili pa vidjeli.
@Steve,oni ga zabili tačno u 27.minuti,jesil prošao?Steve je napisao/la:Roda JC - PSV
Mål før 27:00 minutt - JA / NEI
1
1.95
Stuttgart - Bayern München
2
1.85
Total odds 3.61
Total stakes 50kr
prosao. dobitak 45KMRoda JC - PSV
Mål før 27:00 minutt - JA / NEI
1
1.95
Stuttgart - Bayern München
2
1.85
Total odds 3.61
Total stakes 50kr
Was still playing football and after a probing opening phase, PSV took the lead after about 25 minutes. Berg stepped over the ball, picked it up and Toivonen omspeelde then goalkeeper Tyton: 0-1 PSV.
9. WIN WIN WIN.cala je napisao/la:uletilo je 5 komada dosad, a ima jos vremenaOTNYS_YNWA je napisao/la:Opet će Bayern izaći na 7+
Živi bili pa vidjeli.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.