Jednaspielführer_21 je napisao/la:Jedno pitanje: igra li se 1 ili 2 utakmice u ovoj fazi kupa?
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
- _karabaja_
- Kontakt:
Hoeness uspio odvesti Hertu u drugu ligu i dosao da ponovi uspjeh sa vukovima, na dobrom je putu za sada, evo s kupom se mogu pozdraviti.B0SANAC je napisao/la:Zasto da nije ?Principatus je napisao/la:Cottbus siluje ekipu koja je po cjeni odmah iza FC Bayerna.
Pa ljudi moji, jeli to moguce...
Kad imas onoga debelog krmka (Hoenessa), i Mekija na klupi, koji nije uspio Englesku odvesti na Euro, uz to jos svjetske igrace Kjaera, Diega i kompaniju, sve je moguce.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Sa Hoenesovcima je sve moguce.Principatus je napisao/la:Cottbus siluje ekipu koja je po cjeni odmah iza FC Bayerna.
Pa ljudi moji, jeli to moguce...
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
To se izgleda Wolfsburg priprema da bude najskuplja ekipa u 2. ligi.
Sad Dzeki treba Hattrick...
Sad Dzeki treba Hattrick...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- legenda reala
- Kontakt:
Kakav je Džeko
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sta ima zuti
. 

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Upravo dobio zuti zbog simuliranjalegenda reala je napisao/la:Kakav je Džeko
- JuveSissoko
- Kontakt:
bjezi Džeko odatle , dok nisi grohnuo pravo, ekipa za druge BL 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Principatus
- Kontakt:
Tesko reci, igrao je u prvom poluvremenu nesto kao defenzivca/ljevo krilo/playmaker, sada je izgleda napadac. 
Ali ljut je...

Ali ljut je...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ovaj Kahlenberg je toliki kloc, pa nezna primiti lopte kako treba. Zna Hoeness sta valja
Tako Dzeko i treba
, neka sada mami daje zuti za simuliranje
.

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
-
- Kontakt:
zabi ga dzekson
Zadnja izmjena: necko_gradacac, dana/u 22 dec 2010, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
- Principatus
- Kontakt:
Gol za Wolfsburg.
Dzeko.
Dzeko.
Izgleda da ce Dzeko opet spasiti McLarena 

Izadje ''kiler''Mandzo,odmah ih ko' biva krenu.
Kako ih Mamic zaeba
Kako ih Mamic zaeba

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Dabogda Džeko dao još tri večeras..a Wolfsburg primio još dva 

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma ja, ko ce drugi zabiti do Edin.
Jbt. pa vise bi i budala pristala na njegovu prodaju, s obzirom koliko se trudi da igra za tim u kojem je nezadovoljan.
Jbt. pa vise bi i budala pristala na njegovu prodaju, s obzirom koliko se trudi da igra za tim u kojem je nezadovoljan.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Grafiteu se odbija lopta ko da nikada fudbala nije igrao
Dobro rece komentator
Dobro rece komentator

Za to i ja navijamSexmachineboy je napisao/la:Dabogda Džeko dao još tri večeras..a Wolfsburg primio još dva

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Wolfsburg - Cottbus 1:3
Kraj za McLarena, mogao je povesti odmah i Hoeneßa sa sobom, a i Dzeko sto dalje samo od ove ekipe.
Kraj za McLarena, mogao je povesti odmah i Hoeneßa sa sobom, a i Dzeko sto dalje samo od ove ekipe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.