FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Gnabry bi zabio makar jedan gol iz ove dvije situacije gdje se od Sanea lopta odbila kod od drvo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Gnabry is balling again
Gnarby zabio fin gol, inače igramo na 50% svojih mogućnosti što pokazuje snagu ovog tima.
Dvojac sa ES opet nadrogiran ne mogu se dogovoriti jel' bio penal iako je i slijepcu jasno da je čist penal.
Dvojac sa ES opet nadrogiran ne mogu se dogovoriti jel' bio penal iako je i slijepcu jasno da je čist penal.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jedna od onih utakmica na kojima bi prebacio kanal nakon 20 minuta da nije Bayern igrao, toliko je dosadno i loše bilo. Ništa kreirano do tog drugog gola.
Prebacim komentatore na engleski jezik svaki put kad čujem onu dvojicu debila. Šteta što nema hrvatskih komentatora više, bili su mnogo bolji od ovih.
Prebacim komentatore na engleski jezik svaki put kad čujem onu dvojicu debila. Šteta što nema hrvatskih komentatora više, bili su mnogo bolji od ovih.
Dugo nisam gledo lošiju ekipu protiv Bayerna u Bundesligi. Imaš nekih ekipa koje izgube 5-0 al su igrali npr. Frankfurt. Ali ovo od Kelna je užas, nisu trebali ni izlaziti na teren.
Ruznije i grdnije tekme nisam odavno gledo. Mi nismo ni na 50% snage a ovi drugi veze nemaju. Ne znam nimkome bi bodove dao.
Zbog gustog rasporeda sve cesce velike ekipe doziraju, igraju s pola snage iako je razumljivo, ubi u pojam.
Nur der FCB
Ovaj Koln bi nas 11 forumasa dobilo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Daj Flick Rocu bolan 

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Imaš Marca na klupi a uvodiš Alabu u vezni red. Debilna odluka.
I naravno, Alaba krivac za gol odmah nakon što je ušao. Bravo.
Bezveze sto nije Rocu ubacio.
Flicku Alaba kao Balotelli Manciniu.
-
- Kontakt:
Alaba je teski krs. Trebao je Rocu ubaciti a ne njega. Nema potrebe igrati na 20% snage, imaju dovoljno vremena da se oporave do Lige Prvaka. Jos se i fino rotira.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ne moze bez Alabe nikako, nije ni cudo sto ga ubijedjuje Zahvi futavi da je nezamenjiv. Flick mu bas pomaze u tome.
Nur der FCB
Nisam gledao utakmicu, ali izgleda da bolje da nisam ni gledao...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- muhamedhulk
- Kontakt:
Bas danas negledljivo. Ali dobro je to, mora se ovako...svakih 3 dana utakmica 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Uzasna utakmica, najvise me iznenadio Chupo... lik je stvarno lose odigrao, kao da ga nije bilo, totalno ne bitan, bolji je mali Zirkzee...
Svaki put kad Gnarby uđe u neki duel bude gol ili prilika. Zaista ne znam što češće ne ulaze okomito u duele, već dodaje loptu. Odličan prvi korak, jak sa obje noge, stvara višak kada hoće. Upravo mu to fali da mogu kazati da je igrač svjetske klase.
Zbog toga Sane čini, odnosno činiti će veću razliku od njega na terenu, naravno ako ne bude povreda.
Kamerunac očajan, stoperski par Sule i Boateng prespor. Alaba kikser je bolja kombinacija zbog brzine sa ovako ofanzivno postavljenom ekipom.
Kimmich i Muller, svjetska klasa. Pod Flickom Muller igra u životnoj formi.
Zbog toga Sane čini, odnosno činiti će veću razliku od njega na terenu, naravno ako ne bude povreda.
Kamerunac očajan, stoperski par Sule i Boateng prespor. Alaba kikser je bolja kombinacija zbog brzine sa ovako ofanzivno postavljenom ekipom.
Kimmich i Muller, svjetska klasa. Pod Flickom Muller igra u životnoj formi.
Opet nesto nevalj,pa dokle u pm
,,, i pobjede muke zadaju,,, Perfektionismus se trazi u svakom dodiru, da li je to lijecenje licnih socio-drustvenih tegoba,ili samo mentalni poremecaji nezzz.

VOLIM BAYERN
Trenutno korisnika/ca: HerrMarkusen i 3 gosta.