FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
E ne znam šta ce za derbi Amar smisliti. Bgm i nema nekih opcija kad pogledamo realno.
Odmorio je Hajdarevića, Mujezinovića i donekle Lendrića. Mada bi ja poceo sa Ćelom na špicu, u svakom slucaju.
Šteta za Stevanovića. Sad tek vidim da je Siniša Alves za onog kloca Blaževića. Krila svakako nemamo i to je najveci problem.
Bekrić ce na klupu, jer Štilić ipak mora igrati.
Odmorio je Hajdarevića, Mujezinovića i donekle Lendrića. Mada bi ja poceo sa Ćelom na špicu, u svakom slucaju.
Šteta za Stevanovića. Sad tek vidim da je Siniša Alves za onog kloca Blaževića. Krila svakako nemamo i to je najveci problem.
Bekrić ce na klupu, jer Štilić ipak mora igrati.
-
- Kontakt:
Eric
Blazevic Kosoric Ikic Milicevic
Hajdarevic
Bojo Mujezinovic
Bekric
Stilic E.Zec
Blazevic Kosoric Ikic Milicevic
Hajdarevic
Bojo Mujezinovic
Bekric
Stilic E.Zec
Mogu li nastupiti Alispahić i Juričić ? ako mogu, onda:
Erić - Blažević, Ikić, Kosorić, Šehić - Hajdarević, Alispahić, Bojo, Mujezinović - Štilić, Juričić
Erić - Blažević, Ikić, Kosorić, Šehić - Hajdarević, Alispahić, Bojo, Mujezinović - Štilić, Juričić
- kontrasviju
- Kontakt:
Mislim da je ova utakmica protiv Radnika bila tek druga ligaška u kojoj su u prvih 11 bili i Ermin i Štila 

1921
Jedna mala digresija za one kojima još uvijek nije jasno.
-Samir Bekrić majstor igre
-Samir Bekrić Željovac 100%
-Samir Bekrić majstor igre
-Samir Bekrić Željovac 100%
💩💩
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Samir Bekrić,sportista od glave do pete.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
Stlic Bekric Zec, za ove ekipe sto se brane na Grbavici
ja lijepog jutra nebo plavo sve plavo i kona azijatkinja spremna za tarabljenja 

-
- Kontakt:
ma Veseli je igrač utakmice za mene sinoć. Kod sva tri gola je praktično učestvovao i uradio nešto šti im je prethodilo.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑01 nov 2020, 01:29Meni je Veseli veceras bio odlican,jedan od najboljih.Zadnja dva Derbija je bio igrac koji je najzasluzniji za rezultat koji smo postigli i zbog toga on bi morao biti starter.Pošto se igra na Koševu mislim da ce Hajdar uletiti umjesto Meše a da ce Bojo igrati malo,sasvim malo,ofanzivnije od Hajdara.braco je napisao/la: ↑31 okt 2020, 21:49Što se tiče nas i derbija, Veseli skoro sve derbije odlično igra i iznudio je penale na 2 derbija. Ali opet teško da će igrati čim je Amar Mustafu čuvao. Druga stvar umjesto koga će Hajdarević uletit u rombu; umjesto Meše ili Boje? U napadu Ermin ili Lendrić? Šeha ili Miličević?
Hajdar je igrac koji nam treba u ovakvim utakmicama, gdje smo mi autsajderi, a protivnik, realno se ocekuje da ce nametati ritam igre. Tu je Hajdar bitna karika sa gasenje napada i pokusaja iz kontri. Nemamo se gdje zalijetati, -4 je sve je otvoreno...
Veseli sinoć iznad prosjeka, fenomenalno odigrao, driblao, pucao, učestvovao u akcijama. Po meni je više pokretljivi i korisniji od Mustafe barem za ekipu
Bekrić legenda, profesionalac, sportista, svaka čast Tuce!
Ermin u napadu, kako ozbiljnije stojimo kad je on gore, odmah se osjeti manji pritisak na Štiliću i lakše je igrati
Idemo proliti uhljupe
Bekrić legenda, profesionalac, sportista, svaka čast Tuce!
Ermin u napadu, kako ozbiljnije stojimo kad je on gore, odmah se osjeti manji pritisak na Štiliću i lakše je igrati
Idemo proliti uhljupe
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Veselinovic odigrao normalnu tekmu, odma od njega svi prave igracinu. Cuj bolji od Mustafe, Veseli koliko nam je duzan ostao trebao bi sezonu briljirati da bi se moglo reci da je dobar
-
- Kontakt:
Pa ja ga ne bi pohvalio, nema tih para. Otigra, hajmo reći, ok utakmicu poslije 3 mjeseca blamiranja sa trbuhom i trkom, i sada kao trebamo ga hvaliti.
Dužan nam je pravo ove godine. Ali pravo.
Dužan nam je pravo ove godine. Ali pravo.
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Odakle ovoliki strah prema njima. Mi autsajderi, od kad je Amar tu, oni na derbijima nisu postojali. I onaj 0:3, dva gola smo zabili sami sebi. Mi smo imalo 4,5 sansi da smanjimo na 1:2, ali tad je sve bilo naopako.
Prosle sezone, mi smo isto igrali na derbiju,protiv Zrinskog,i protiv Mladosti. Oscilacija nije bilo, dominirali smo uvijek.
Mi cemo tako izaci i na Kosevu.
Oni su ove male utakmice rjesavali rutinski, po 4,5 gola. Patili su se oni ko je god mislio otpor pruziti(Tuzla,Velez), u Mostaru su dva puta stoperima uzeli loptu i dali gol..
Ne omalozavam ih, ali mi smo ti koji su na glupim utakmicama prosuli bodove..
Prosle sezone, mi smo isto igrali na derbiju,protiv Zrinskog,i protiv Mladosti. Oscilacija nije bilo, dominirali smo uvijek.
Mi cemo tako izaci i na Kosevu.
Oni su ove male utakmice rjesavali rutinski, po 4,5 gola. Patili su se oni ko je god mislio otpor pruziti(Tuzla,Velez), u Mostaru su dva puta stoperima uzeli loptu i dali gol..
Ne omalozavam ih, ali mi smo ti koji su na glupim utakmicama prosuli bodove..
Ma pitari su veliki favoriti, nema price. Kvalitetnija ekipa, sira klupa, vece plate, imaju kamp, igraci im dobijaju auta od kluba. Pa ljudi su odbili Kosevo jer im ne pase, hoce nesto bolje, a mi bi se poredili sa njima. Pa nema smisla. Sve ispod tri komada je puna saka brade i ne treba igracima stvarati pritisak.
Mi smo pobjedama protiv Zrinjskog i Radnika sebe rasteretili sto se tice nekog pritiska da moramo ici na sve ili nista. Cudna je ovo utakmica u srijedu, pravila nema. Motiv ne vjerujem da ce izostati kod bilo kojeg naseg igraca. Samo se nadam da vise niko nece otpasti do srijede jer i ovako nismo kompletni. Suspenzije zbog kartona smo prezivjeli, povrede nadam se isto da hocemo. 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Pablo11, supervizor i 38 gostiju.