FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

braco
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la braco » 01 nov 2020, 11:47

Kroz glavu mi je prošlo kako je Veseli dobro igrao protiv pitara i kod nas i u dresu Slobode. I odem provjeriti statistički učinak Veselog protiv FKS...i ostanem blago šokiran. Pozitivno!

Veseli je u karijeri 8 utakmica počeo protiv pitara od prve minute i ima 3 gola i 5 asistencija!!! Plus je mogao imati asistenciju više da je sudija onaj prošli derbi dosudio i drugi penal nad njim.

I sad me to bacilo u dodatnu dilemu ko treba početi derbi :mrgreen:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 nov 2020, 11:53

Pioniri pobijedili Borac iz BL sa 4:1, a kadeti sa 7:0 :D
Svaka cast kadeti s obzirom da je Borac izjednacen bodovno sa nama na vrhu tabele, a visoka pobjeda.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 nov 2020, 11:57

braco je napisao/la:
01 nov 2020, 11:47
Kroz glavu mi je prošlo kako je Veseli dobro igrao protiv pitara i kod nas i u dresu Slobode. I odem provjeriti statistički učinak Veselog protiv FKS...i ostanem blago šokiran. Pozitivno!

Veseli je u karijeri 8 utakmica počeo protiv pitara od prve minute i ima 3 gola i 5 asistencija!!! Plus je mogao imati asistenciju više da je sudija onaj prošli derbi dosudio i drugi penal nad njim.

Ma on derbi uvijek odigra odlicno. Ne znam sta mu bude tu, ali poludi pozitivno i vjecito im zaebava odbranu i muci ko god da im igra.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 01 nov 2020, 11:59

LjoZee je napisao/la:
01 nov 2020, 11:57
braco je napisao/la:
01 nov 2020, 11:47

Ma on derbi uvijek odigra odlicno. Ne znam sta mu bude tu, ali poludi pozitivno i vjecito im zaebava odbranu i muci ko god da im igra.
Pitari su mu omiljena žrtva u karijeri, dao im je najviše golova od svih klubova protiv kojih je igrao.

slika

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 01 nov 2020, 12:00

Šta je sa Sinišom? Nisam čitao sve komentare, napio se sinoć da te Bog mili sačuva.
Javite života vam nemoj da nam Blaž igra derbi

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 01 nov 2020, 12:18

avalPacidoroP je napisao/la:
01 nov 2020, 12:00
Šta je sa Sinišom? Nisam čitao sve komentare, napio se sinoć da te Bog mili sačuva.
Javite života vam nemoj da nam Blaž igra derbi
Pocni opet :tralala:

manijakKladusa
Kontakt:

Post Postao/la manijakKladusa » 01 nov 2020, 12:21

mislim da nismo ni svjesni kolika je stvar što je Ermin fit za derbi. Toliko vjerujem u njegovo znanje da je to nevjerojatno. Remi u srijedu je ogroman, a pobijeda nešto što bi bilo najljepši san. Ja bi stavio zeku na jednu stranu, Mustafu na drugu. U špicu Ivana. Iza kapiten. spatram da je to možda najbolje šta imamo
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 01 nov 2020, 12:26

I da Peljto ce ciniti veoma vazan faktor. Bude li naklonjen domacinu kao sto je sinoc Zrinskom, gdje umjesto faula u napadu svira penal za Zrinski, imat cemo problema.
Kao nas "najbolji" sudija, to sebi ne smije dozvoliti.
Sjecam se onog derbija, "sudija izmasakrirao fudbalere Sarajeva", kako je navlacio. Bakrac dobi crveni za dva "faula", dok su nas mesari Rahmanovic,Tatar,Sabanovic,Stanojevi.. isprebijali i niko crvenog nije dobio. A hladno su duplo vise prekrsajaa napravili. Sudio ovaj isti covjek.
Izvrsiti svaki moguci vid pritiskaa, nek bude bar 55-45 sudjenje na strani domacina.

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 01 nov 2020, 12:28

Meni je Tuce igrac sezone do sad
Nije realno koliko trči frajer, kako je na svakoj lopti, kako dribla..
Znači od svih sam mogao očekivati da će možda i proigrati, ali Tuce me baš iznenadio.
Majstorčina
Mili mi je isto top bio sinoć. Ne zbog gola, već radi centsršuteva. Ja odavno nisam vidio od nekog našeg beka da uputi 3-4 kvalitetna centaršuta iz jako teških pozicija, i ono što je najbitnije svaki mu je sa idejom da nekog gađa, a ne ko inače nabiju pa ako šta pogodi dobro i jest
A nikad ne pogodi da se ne lažemo

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 01 nov 2020, 12:29

timpramosavePla je napisao/la:
01 nov 2020, 12:26
I da Peljto ce ciniti veoma vazan faktor. Bude li naklonjen domacinu kao sto je sinoc Zrinskom, gdje umjesto faula u napadu svira penal za Zrinski, imat cemo problema.
Kao nas "najbolji" sudija, to sebi ne smije dozvoliti.
Sjecam se onog derbija, "sudija izmasakrirao fudbalere Sarajeva", kako je navlacio. Bakrac dobi crveni za dva "faula", dok su nas mesari Rahmanovic,Tatar,Sabanovic,Stanojevi.. isprebijali i niko crvenog nije dobio. A hladno su duplo vise prekrsajaa napravili. Sudio ovaj isti covjek.
Izvrsiti svaki moguci vid pritiskaa, nek bude bar 55-45 sudjenje na strani domacina.
Slazem se, treba posebno obratiti paznju na sudjenje. Taj derbi je bio kriminalan po nas sto se tice sudjenja. Svaka situacija 50-50 je isla njima u korist, a nas svaki kontakt je bio sviran.

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 01 nov 2020, 12:33

Samir Bekric Tuce :bow:
Na derbiju Veseli lijevo, Mustafa desno, Mesa i Bojo ili Hajdar i Bojo, ispred Stila, gore Juricic.
Pisaj vijetnamsku kuravelu :guz:
Cuva Bog Zelju svog!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 nov 2020, 12:34

Valjalo bi kad bi Juricic bio spreman, na klupi ili u prvih 11 svejedno bitno je da bude tu spreman.

manijakKladusa
Kontakt:

Post Postao/la manijakKladusa » 01 nov 2020, 12:36

Al zamislite pobjedimo. Najbolji start im pomnožimo sa nulom. Tuce povedi nas.
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.

taha21
Kontakt:

Post Postao/la taha21 » 01 nov 2020, 12:43

Prije bih volio vidjeti opet Emina u pocetnoj nego Juricica. Juricic me nicim do sada nije odusevio osim sto recimo zna zadrzat loptu a i to zadrzi dvije od pet tako da ni tu nije znatno u prednosti... Sad ne znam

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 nov 2020, 12:44

taha21 je napisao/la:
01 nov 2020, 12:43
Prije bih volio vidjeti opet Emina u pocetnoj nego Juricica. Juricic me nicim do sada nije odusevio osim sto recimo zna zadrzat loptu a i to zadrzi dvije od pet tako da ni tu nije znatno u prednosti... Sad ne znam
Mislio sam da bude tu bar na klupi. Drugacije je kad na klupi imas Juricica i Lendrica ili Zeca zavisi ko ce u prvih 11.

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 01 nov 2020, 12:46

Eric-Vrhovac-Aco-Frane-Seha- Hajdar-Mesa-Veseli-Stila-Mustafa-Zec

Veseli desno jer ih vazda yebe u zoveGu
Zecina u vrh napada snalazi se 5 puta bolje od Lendre

Opet s klupe imas Bekrica doktora, Lendru koji ce se nalozit pa mozda nesto i iscupa, imas Asima budalu od kojeg ce biti samo propala izmjena i eto tako nekako imas i Boju da ubacis da cuvas rezultat

Vrhovac na beka ako i on nije u izolaciji Blaz je propuh na kvadrat

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 01 nov 2020, 12:46

Valjalo bi da Juricic zadrzi koju loptu, odlozi Stili ili Veselom i Mustafi na bokovima. Nezgodni su i jedan i drugi. Treba nam dobar Veseli.
Cuva Bog Zelju svog!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 01 nov 2020, 12:48

Koliko god mi bilo drago što je Ermin spreman, opet ne mogu 100% reći da on treba početi. Lendrić je ipak uz Mustafu naš najbolji strijelac u prvenstvu sa 5 golova i ima 2 asistencije također. Plus jedini je gore igrač koji ima solidnu brzinu. Lendrić je južnjački mentalitet koji će se 100% naložiti na derbi, a takav je svašta u mogućnosti da uradi. Ovo govorim pod pretpostavkom da će vjerovatno mu Štilić biti partner kao drugi napadač, a Bekrić iza njih dvojice.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 nov 2020, 12:56

braco je napisao/la:
01 nov 2020, 12:48
Koliko god mi bilo drago što je Ermin spreman, opet ne mogu 100% reći da on treba početi. Lendrić je ipak uz Mustafu naš najbolji strijelac u prvenstvu sa 5 golova i ima 2 asistencije također. Plus jedini je gore igrač koji ima solidnu brzinu. Lendrić je južnjački mentalitet koji će se 100% naložiti na derbi, a takav je svašta u mogućnosti da uradi. Ovo govorim pod pretpostavkom da će vjerovatno mu Štilić biti partner kao drugi napadač, a Bekrić iza njih dvojice.
Mislis da cemo igrati 4-4-2, romb?

elevenblues
Kontakt:

Post Postao/la elevenblues » 01 nov 2020, 13:00

Sta mislite da li bi ovaj Bradonjic mogao biti rjesenje za nas, gledajuci ove realnije opcije za dovesti on mi se namece kao potencijalno rjesenje za problem koji imamo sa krilnim pozicijama, ima i finu statistiku u PL, a nama realno trebaju mozda i dva solidna krilna igraca za drugi dio sezone, s obzirom na formu Veselog u ovoj trecini sezone, potonulog Subasica i cinjenice same da je Asim vracen u klub a Mustafa najjaca karika, ocito da nam tu zestoko skripi, na ostalim pozicijama se sve nekako slozilo fino ali produkcija krila je mizerna.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek i 64 gosta.