AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

meho-medo
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meho-medo » 01 nov 2020, 14:40

Protiv Lila bi dobro bilo izvesti ovaj sastav:
A Donaruma - Conti- Duarte-Gabbia-Dalot-Krunic-Tonali-Diaz-Maldini-Hauge-Rebic.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 01 nov 2020, 14:42

Rope ne brani ga,dosta smo ga branili,brat svaku tekmu napravi gresku i primamo gol,Gabbia je trenutno bolji izbor,dok je igrqo sa Kajerom nismo gola primili.

Rom je obecavao puno ali realno brat stagnira i nista naprwdovao nije

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 01 nov 2020, 14:44

Imamo svi svoje neke favorite, igrače... Ali nećemo zar na štetu kluba za koji navijamo a koji nam je nadam se (100%) svima ispred svakog pojedinca zatvarati oči pred činjenicama.
Daj Gabbiu, iste su SPORINE obojica, a ovaj će barem dalje napredovati.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 01 nov 2020, 14:48

3 bobe. Ibrakadabra.Mada ono golman treba da sve raznese..njegov prostor ali ocit je bio strah duela sa Ibrom.
Danas Diaz tanak u duelu, to je Calcio. Vjerujem da ce sto prije to prebroditi jer ce ga neki mesar poderati.
Skideto je jos blizi , a onda klempa da pokazemo kako se to radi u sezonu dvije.
FM!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 01 nov 2020, 14:48

Eto neka Gabbia nije konstantno ispadao. :urnebes:

Nisu primili protiv moćne Spezie i Crotonea, ali zato jesu četiri od Bodea i Rio Avea.

Branim ga jer znam da se tek vratio nakon duže povrede i da je daleko od optimalne forme. Kritikovati ću ga ako ovako nastavi narednih mjeseci.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 01 nov 2020, 14:50

Pa do prije par mjeseci ste tjerali Calabriu, Kessiea, Hakana, pa onda je za većinu Ibra bio prestar.. A sad svi šutite. Tako da okanite se puno kritikivanja, u ovom slučaju bespotrebnog zaista.

Čovjek nije igrao 4 mjeseca, nije prošao pripreme. Tek hvata formu. Uostalom ono je više bio poklonjen penal nego što je zapravo bio penal. Jer je kapiten prvo loptu odnio.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 01 nov 2020, 14:53

ronaldo99 je napisao/la:
01 nov 2020, 14:42
Rope ne brani ga,dosta smo ga branili,brat svaku tekmu napravi gresku i primamo gol,Gabbia je trenutno bolji izbor,dok je igrqo sa Kajerom nismo gola primili.

Rom je obecavao puno ali realno brat stagnira i nista naprwdovao nije
Ne moze napredovati. To je to. Limitiran je u glavu, realno, jer za ovolike godine nije naucio da se pozicionira i da cita igru. Gledaj Kjera, sporiji je od Roma, ali lik djeluje ko Baresi.
Samo kad se sjetim kako je kapitena Lukaku pravio budalom i nasjedao na to da ga ovaj pretrcava :damn:
Da je to bioGabbia , mogso bih svatiti, ali ovako pokazuje da je limitiran u glavu.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 01 nov 2020, 14:53

Mislim da je riječ o nekim ličnim favoritima pa tu ne bi ulazio u nikakve pokušaje argumentovane rasprave koliko je ovaj loš i koliko je bio kiks igrač i prije ove zadnje povrede. Precijenjen bolje reći za ono što pruža.
Protiv Intera najgori, protiv Rome među najgorim, danas umalo ispuštena pobjeda zbog njegove glupoće.
Valjda trebamo tri zaredom utakmice izgubiti isključivo zbog njegovog lošeg nastupa da otvorite oči.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 01 nov 2020, 15:00

A TRI slabije utakmice, nakon duge pauze su odjednom kao neko mjerilo?

Precjenjen možda i jeste, ali prethodnih sezona je svaki put bio u top 3 pojedinca i jedan od najkonstantijih igrača Milana. I ovo što pruža je daleko od onoga što može i što zna.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 01 nov 2020, 15:28

19-6-2 od januara u Serie A, uz gol razliku 61-26.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 01 nov 2020, 15:37

rope11 je napisao/la:
01 nov 2020, 15:00
A TRI slabije utakmice, nakon duge pauze su odjednom kao neko mjerilo?

Precjenjen možda i jeste, ali prethodnih sezona je svaki put bio u top 3 pojedinca i jedan od najkonstantijih igrača Milana. I ovo što pruža je daleko od onoga što može i što zna.
Prijatelju ja ga volim i drag mi je od kako ga je Miha doveo,ali dok se ne dozove nek igra dozirane minute sa klupe,ovako nas kosta golova.

Bez obzira sto smo igrali protiv spezie 3-0 i crotone 0-2 nismo primili gol,obe te ekipe su recimo Juventusu dali gol.

Al ok svi se nadamo za dobrobit Milana da ce se sto prije dozvati.

Uzivajmo za sada svi dok ovaj niz traje

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 01 nov 2020, 15:43

Kritike kao i pohvale ionako ne dolaze do igrača pa nije ni bitno. Uostalom mnogi su dobijali kritike pa sad bez njih se ne može ni zamisliti igra Milana pa neka ovih kritika. Romagnoli neće dospjeti na neki najveći nivo ali nakon povrede i neigranja opet će se vratiti na nivo koji je imao prije povrede.

Ja uvijek želim da oni stalno napadaju. Čak sam i protiv Sparte bio ljut kad su usporili ali stvarno se vidi da su umorni od ovog stalnog igranja. Dobro je da je ovo gostovanje uspješno završeno i nadam se da nije bilo povreda.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 nov 2020, 15:43

Zenga je napisao/la:
29 okt 2020, 22:08
Sve u svemu najbitnije bez povreda, ali glupo je da Zlatan i Kjaer igraju ove utakmice, cak i 5min je previse. Ova Sparta je koliko pamtim lani napravila velike probleme Interu u CL, ili ipak grijesim?
Slavija Prag.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 01 nov 2020, 16:47

Ovakve pobjede donose razliku na kraju. Prethodnih sezona su nam baš ovakve pobjede falile na kraju.

Uprkos smrtnom slučaju uspio sam ispratit prvo poluvrijeme, drugo nisam ali tri boda koja donose razliku na kraju krajeva.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 01 nov 2020, 16:49

🎙️Ibra: "Now I tell Paolo that he has to give me a new contract to sign. Otherwise, I won't play the next match. The pressure now goes to Paolo." 😅😂

Ibra znaci odmara protiv Lilea :)

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 01 nov 2020, 17:17

Nisu mjerilo samo te tri utakmice gdje je bio najgori igrač na terenu i igrač manje po vlastiti tim.
Mjerilo su i utakmice prije povrede gdje je igrao čak i ispod svog nivoa koji nije bio sami vrh (iako smo svi priželjkivali da bude igračina). Bit će zimski prelazni rok itekako zanimljiv, baš me zanima šta će Maldini uraditi po pitanju stopera.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 01 nov 2020, 17:18

Uzivajte momci u pobjedi, malo manje kritika 😉
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 01 nov 2020, 19:38

Kao sto neko gore napisa, ovakve utakmice/pobjede su nam trebale prethodnu sezonu (pa i ranijih), gubili smo po pravilu dobijene utakmice i bodove i kad smo bili bolji, od Lecea, Torina, Genove i sl.
Na kraju sezone ti cesto zatreba ovih par prosutih bodova, a mi napokon pobjedjujemo i kad nas ne ide. Tako se izlazi u Evropi i osvajaju titule.

Hakan i protiv Rome nije odusevio, mozda zbog povrede, ali danas je bio uzasan i morao je ranije izaci s' terena. Nadam se samo da razlog ne lezi u ovom medijskom pritisku oko produzenja ugovora.

Hauge i Rebic u LE, uz Leaoa i Diaza, nadam se. Iza njih Krunic i Tonali.
I da, Tonali ne pokazuje ni 20% onoga o cemu se pisalo i ocekivalo od njega, vrijeme je da nesto konkretno pokaze na terenu. On je, koliko se sjecam, imao odlican sut izvan 16m, imao je tu duboku loptu poput Pirla, agresivnost u fazi odbrane, isao je cesce napred, a sad nista od toga.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 01 nov 2020, 19:42

Pioli je kriv sto Tonali ne pokazuje sto moze,jer je rekao da od njega ocekuje i trazi vise ofanzivno,tako da je on trenutno na treningu u fazi ucenja nove uloge

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 01 nov 2020, 20:22

A možda momak nije toliko dobar koliko su ga razvikali, što je nas par već prokomentarisalo. :mrgreen:

Ali s obzirom da je već tu i da je bio malo preskupa igračkica za Milanove standarde, nadam se da griješim i da će ipak napredovati u narednim sezonama. I njega je nezahvalno kritikovati u ovoj situaciji, još je prerano za bilo kakve zaključke.

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.