Kvalifikacije za Eurobasket 2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za Eurobasket 2021
Kamenjaš odličan danas protiv Širokog, 19pts,19rbd,šteta što je ostao u Sparsima, neki ABA ligaš tipa Mega, Split, Krka, Primorska, Borac, Cibona, Zadar, bio bi pravi izbor za njegov dalji napredak, ovako je pitanje koliko može napredovati igrajući našu ligu i turnirski sistem koji je najavljen za 2ABA
Treba i Gegica pohvaliti.
Kamenjas mora sebi naci mentora koji ce ga poduciti nekim osnovnim stvarima. Veceras je hladno mogao otici na 30/20, samo da je pospremio nekoliko zicera (tj. da je malo bolje naucio polagati lijevom rukom) i da je pogodio koje slobodno bacanje vise. Posjeduje sirovu snagu, koju moze i mora iskoristiti na puno bolji nacin. Treba usavrsiti ledjnu tehniku, jer trenutno radi slicne greske koje je recimo radio Nurkic u onoj sezoni u Cedeviti. Osim toga, danas je imao 5/13 bacanja, a sigurno ima kapacitet da pogadja 10/13. Prevazisao je Sparse i treba mu neko ko ce ozbiljno raditi s njim. Momak moze napraviti dosta dobru karijeru, ali vrijeme je da napravi iskorak.
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Treba kupiti karte i muciti se sa streamovima, a sve njih boli ona stvar sto 70% drzave ne moze normalno gledati utakmice jer nemaju novu bh. Telemach im je generalni sponzor i bas me zanima hoce li 'srediti' da prenos bude dostupan moja TV korisnicima preko SK.
Je li moglo protiv Latvije i Grcke?Ghuraba je napisao/la: ↑29 okt 2020, 20:02Treba kupiti karte i muciti se sa streamovima, a sve njih boli ona stvar sto 70% drzave ne moze normalno gledati utakmice jer nemaju novu bh. Telemach im je generalni sponzor i bas me zanima hoce li 'srediti' da prenos bude dostupan moja TV korisnicima preko SK.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Latvija da, Grcka neZundo je napisao/la: ↑29 okt 2020, 21:14Je li moglo protiv Latvije i Grcke?Ghuraba je napisao/la: ↑29 okt 2020, 20:02Treba kupiti karte i muciti se sa streamovima, a sve njih boli ona stvar sto 70% drzave ne moze normalno gledati utakmice jer nemaju novu bh. Telemach im je generalni sponzor i bas me zanima hoce li 'srediti' da prenos bude dostupan moja TV korisnicima preko SK.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ma znam da je tako slicno bilo, jer sam bez problema nasao stream za Latviju, a protiv Grcke je bilo na Nova Sport, kod mene je Moja TV.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑29 okt 2020, 23:21Latvija da, Grcka neZundo je napisao/la: ↑29 okt 2020, 21:14Je li moglo protiv Latvije i Grcke?Ghuraba je napisao/la: ↑29 okt 2020, 20:02Treba kupiti karte i muciti se sa streamovima, a sve njih boli ona stvar sto 70% drzave ne moze normalno gledati utakmice jer nemaju novu bh. Telemach im je generalni sponzor i bas me zanima hoce li 'srediti' da prenos bude dostupan moja TV korisnicima preko SK.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
ma bas bezveze, bice opet problem oko tog
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Alibegovic nam je do sad igrao kao naturlizovani stranac, zna li se ako je gotova papirologija s pasosem i ako ce fiba dozvoliti drugi status?
Btw I Garzu treba zaganjat Sto prije, ozbiljno momak radi i treba ga odmah sad zapikat!!
Btw I Garzu treba zaganjat Sto prije, ozbiljno momak radi i treba ga odmah sad zapikat!!
Željo je religija i život.
Vedran Bosnić objavio širi spisak za kvalifikacije02.11.2020.
Selektor muške seniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine Vedran Bosnić objavio je širi spisak igrača za kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo 2022. godine, koje ćemo odigrati u formatu ”BUBBLE”, u sportskoj dvorani hotela ”HILLS”.
Na spisku selektora Bosnića nalaze se: Jusuf Nurkić (Portland, SAD), Džanan Musa (Brooklyn Nets, SAD), Nemanja Gordić (Partizan, Srbija), John Roberson (Estudiantes, Španija), Muhamed Pašalić (Bosna Royal, BiH), Edin Atić (Igokea, BiH), Milan Milošević (Aris, Grčka), Aleksandar Lazić (Mornar, Crna Gora), Emir Sulejmanović (Tenerife, Španija), Amar Alibegović (Virtus Bologna, Italija), Andrija Stipanović (Cluj, Rumunija), Miralem Halilović (Metropolitans 92, Francuska), Kenan Kamenjaš (Spars Realway, BiH), Adin Vrabac (Krka, Slovenija), Sani Čampara (Split, Hrvatska), Amar Gegić (Spars Realway, BiH), Filip Adamović, Ajdin Penava (Mons, Belgija), Njegoš Sikiraš (Fuenlabrada, Španija), Darko Talić (Igokea, BiH), Jure Zubac (Široki, BiH), Ismet Sejfić (Sutjeska, Crna Gora), Almir Hasandić (Spars Realway, BiH), Nedim Buza (Spars Realway, BiH), Adi Zahiragić (Spars Realway, BiH), Haris Delalić (Čelik, BiH), Vojin Ilić (Spars Realway, BiH), Ibrahim Durmo (Sloboda, BiH), Markus Lončar (Astoria, Poljska), Obrad Tomić (Akademik, Bugarska).
Selektor muške seniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine Vedran Bosnić objavio je širi spisak igrača za kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo 2022. godine, koje ćemo odigrati u formatu ”BUBBLE”, u sportskoj dvorani hotela ”HILLS”.
Na spisku selektora Bosnića nalaze se: Jusuf Nurkić (Portland, SAD), Džanan Musa (Brooklyn Nets, SAD), Nemanja Gordić (Partizan, Srbija), John Roberson (Estudiantes, Španija), Muhamed Pašalić (Bosna Royal, BiH), Edin Atić (Igokea, BiH), Milan Milošević (Aris, Grčka), Aleksandar Lazić (Mornar, Crna Gora), Emir Sulejmanović (Tenerife, Španija), Amar Alibegović (Virtus Bologna, Italija), Andrija Stipanović (Cluj, Rumunija), Miralem Halilović (Metropolitans 92, Francuska), Kenan Kamenjaš (Spars Realway, BiH), Adin Vrabac (Krka, Slovenija), Sani Čampara (Split, Hrvatska), Amar Gegić (Spars Realway, BiH), Filip Adamović, Ajdin Penava (Mons, Belgija), Njegoš Sikiraš (Fuenlabrada, Španija), Darko Talić (Igokea, BiH), Jure Zubac (Široki, BiH), Ismet Sejfić (Sutjeska, Crna Gora), Almir Hasandić (Spars Realway, BiH), Nedim Buza (Spars Realway, BiH), Adi Zahiragić (Spars Realway, BiH), Haris Delalić (Čelik, BiH), Vojin Ilić (Spars Realway, BiH), Ibrahim Durmo (Sloboda, BiH), Markus Lončar (Astoria, Poljska), Obrad Tomić (Akademik, Bugarska).
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Stipanović?
Jošilo?
Jošilo?
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Musa, Nurkic i Roberson bilo bi strasno
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Pa to je to sto mi imamo, ako se svi odazovu, strasna ekipa se moze napraviti. Nurkic,Alibegovic,Atic,Musa,Gordic/Ronerson.. Svako tricu moze pogoditi.
-
- Kontakt:
Imal iko iz Sirokog ? J ebo ih Sparsi i Zahiragic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.