Kakve sve ublehe od trenera su kod nas bile posle Enriqea pa to je za plakati.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
ElCartel11 je napisao/la: ↑01 nov 2020, 17:36Kad nas zucko odvede u borbu za opstanak kao Everton sto je tad
Kakve sve ublehe od trenera su kod nas bile posle Enriqea pa to je za plakati.
Prior to the 2017–18 season, Koeman was given the largest budget in Everton's history to spend on new players. An estimated £150 million was spent on new players, but Koeman admitted that he had not bought a centre forward to replace Romelu Lukaku, the previous season's squad top scorer who had been sold to Manchester United. Koeman was sacked by the club on 23 October 2017, after his side fell into the relegation zone, following a 5–2 home defeat against Arsenal the previous day.
Zbog takvih stavova se ovdje ljudi linčuju.FCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑01 nov 2020, 20:05Jedina pozitivna stvar ove sezone je da se tri jako mlada igraca forsiraju: Dest 19, Fati 18, Pedri 17, ne znam je li barcelona ikad imala vise tinejdzera u prvoj ekipi,
Naravno i ovo je jedan rqzlog zasto rezultati trpe, i velika je vjerovatnoca da ce neki trener (tko god to bude) za neke 3 godine imati koristi od ovoga sada sto ih Koeman forsira... ipak treba pohvaliti Koemana makar za ovaj rad,
Prosle godine mladima se puno manje davala sansa pa sezona nista bolje zacrsila nije, jos stovise pretrpili smo historijski poraz... Treba mozda shvatiti da je barcelona u tranziciji smjenr igraca i samo se nadati sto boljoj sezoni, ali bez trofeja...
Placen je Matheus Fernandes 7-8m eura ljetos ali nece sigurno minute upisati u Barcinom dresu. Ne samo ove sezone, vec ikad.
Taj isti Gustavo Maia je jedan od najboljih igraca Barce B trenutno, jako dobro igra, pa eto bar se informiraj malo a ne vjeruj nekom glupom izvjestaju koji se pojavio u zutoj stampi
Ja kad sam napisao da nisu smijeli nogirati Setiena - ako ce dovoditi žutog šarlatana, mene haman napadoše ovdjeDonnie Darko je napisao/la: ↑01 nov 2020, 23:56
Inače Koemanu fali još jedan remi i jedan poraz da izjednači sve prosute Setienove bodove iz prošle sezone iz njegovih 19 utakmica.
Hoćel ta kompetentna uprava imati pare da dovede AlabuReX je napisao/la: ↑02 nov 2020, 00:16Alaba slobodan igrac na ljeto 2021. Sad da imas kompetentnu upravu pa da fino lijepe udju u kontakt sa njim i predstavnicima i dogovore predugovor vec u januaru.. Ali jbg to bi bilo previse dobra stvar.. Covjek se moze nadati ako nista.
Barca ce ponuditi 8 miliona eura za Garciju u januaru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.