Pa to ne znam ali je bio penal jbg da se ne lazemotimpramosavePla je napisao/la: ↑01 nov 2020, 18:22Okreni stranu sad. Kad bi Peljto svirao Velezu onakav penal?delinjo je napisao/la: ↑01 nov 2020, 13:21Nije bio faul u napadu,svirao je cist penal.timpramosavePla je napisao/la: ↑01 nov 2020, 12:26I da Peljto ce ciniti veoma vazan faktor. Bude li naklonjen domacinu kao sto je sinoc Zrinskom, gdje umjesto faula u napadu svira penal za Zrinski, imat cemo problema.
Kao nas "najbolji" sudija, to sebi ne smije dozvoliti.
Sjecam se onog derbija, "sudija izmasakrirao fudbalere Sarajeva", kako je navlacio. Bakrac dobi crveni za dva "faula", dok su nas mesari Rahmanovic,Tatar,Sabanovic,Stanojevi.. isprebijali i niko crvenog nije dobio. A hladno su duplo vise prekrsajaa napravili. Sudio ovaj isti covjek.
Izvrsiti svaki moguci vid pritiskaa, nek bude bar 55-45 sudjenje na strani domacina.
Nikad.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
Newgeneration1921
- Kontakt:
Po meni ako ima ikakve sanse da Vrhovac bude umjesto Blazevica super, lik je odron. Lijevi bek mozda Seha ipak vise ima zelje i bolji je u defanzivi. Ne mogu da vjerujem da neko izostavlja Mesu iz ekipe, lik je masina kad hoce, sa Hajdarom u sredinu on, Mustafu i Veselog krila, Stila i Lendra gore, samo bi Bekriju volio vidjeti zasluzio je. Ne znam da li moze fizicki samo.. Ako ih uzmemo raspast ce se, mada bice pretesko imaju bas jaku ekipu, onaj fakinski osimov osmijeh svaki put kad mu neko spomene derbi mi vraca optimizam 
Nema nikakve sanse za to.Newgeneration1921 je napisao/la: ↑01 nov 2020, 18:52Po meni ako ima ikakve sanse da Vrhovac bude umjesto Blazevica super, lik je odron.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
eto ti znasLjoZee je napisao/la: ↑01 nov 2020, 18:54Nema nikakve sanse za to.Newgeneration1921 je napisao/la: ↑01 nov 2020, 18:52Po meni ako ima ikakve sanse da Vrhovac bude umjesto Blazevica super, lik je odron.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
kupi kartu
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- MocMahale444
Nemoj da prozivate Blazevica.
Lik je 10 puta bolji od Sinise.
Lik je 10 puta bolji od Sinise.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Jel ista prodao Dzubur ovaj put
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Fakat, daj nek objave zbog koje cifre smo se sinoć tresli do Milićevićevog gola. I možda da pusti karte i za derbi i Banja Luku, malo inovativnosti da pokaže, karte i za gostujuće tekme.
Tek se ustelio za ove domace,previse bi to bilo za njegov mozak
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
neka idu sljedece tekme sa novim sloganom
kartu kupi i usput sijedu kosu pokupi

kartu kupi i usput sijedu kosu pokupi
-
SudoHusika
- Kontakt:
Je li moguće da je utakmica sa vlasima stavljena u subotu u 13:30???
Željezničar za život cijeli!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Govorili su da će biti ponedjeljakSudoHusika je napisao/la: ↑01 nov 2020, 19:14Je li moguće da je utakmica sa vlasima stavljena u subotu u 13:30???
-
SudoHusika
- Kontakt:
avalPacidoroP je napisao/la: ↑01 nov 2020, 19:16Govorili su da će biti ponedjeljakSudoHusika je napisao/la: ↑01 nov 2020, 19:14Je li moguće da je utakmica sa vlasima stavljena u subotu u 13:30???
E da vidim hoće li i na ovu lakrdiju šutiti naši. Strašno me zanima.
Nema u rasporedu Arene za subotu te utakmiceSudoHusika je napisao/la: ↑01 nov 2020, 19:14Je li moguće da je utakmica sa vlasima stavljena u subotu u 13:30???
delinjo je napisao/la: ↑01 nov 2020, 19:13Tek se ustelio za ove domace,previse bi to bilo za njegov mozak![]()
-
SudoHusika
- Kontakt:
LjoZee je napisao/la: ↑01 nov 2020, 19:17Nema u rasporedu Arene za subotu te utakmiceSudoHusika je napisao/la: ↑01 nov 2020, 19:14Je li moguće da je utakmica sa vlasima stavljena u subotu u 13:30???

Moj Deki jedva covjek i ovo savladao ,ne uce ovo na birou
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ovo prvo je zato sto se ne znaju tacni termini jos uvijek pa stave sve u 13:30. Nema razloga da budu sve u isto vrijeme. U srijedu je onaj rekao na Areni da ce biti vjerovatno u ponedjeljak i da ce prenositi Arena tj. nasa ta utakmica zatvara 14. kolo.SudoHusika je napisao/la: ↑01 nov 2020, 19:19LjoZee je napisao/la: ↑01 nov 2020, 19:17Nema u rasporedu Arene za subotu te utakmiceSudoHusika je napisao/la: ↑01 nov 2020, 19:14Je li moguće da je utakmica sa vlasima stavljena u subotu u 13:30???
![]()