Hahahhaa bravo.skoroalen je napisao/la: ↑01 nov 2020, 16:11Pa ko šta nameće? Kad smo argumentovano raspravljali, ja sam svoje argumente iznio, nikog nisam vrijeđao. Drugi su vrijeđali sa spominjanjem neke provincije, nekog seoskog mentaliteta, nečim. S nekim se možeš raspravljat, neke glupane možeš samo ložit i smijat se sa strane kad se popale.ShofaII je napisao/la: ↑01 nov 2020, 15:52
Brate ti si picka ako ista veceras promijeniš, kad jedes goovna jedi ih do kraja.
Vec si dokazao da si picic sa svojim stavom da hinjski provociraš. Ali ces postati prava picketina ako sakrijes Avatar i potpis pa na par dana pa udaris Amara Osima.
Budi mangup pa odmah nakaci sta se kao ti primirujes pa ako ti neko nesto kao ti ces onda da vratis.
Ovdje kao pod parolom liberalizma nameces svoje misljenje kao fakt a kmecis ako to kao neko ne postuje.
Nema u navijackom svijetu liberalizma ili si navijac ili nisi, i nema veze izmedju klubskog i reprezentativnog fudbala a ovdje imas sve odvojeno pa biraj.
Boli mene qurac sta ces ti staviti u potpis i Avatar samo nemoj pokusavati nametat misljenje. Boli nas briga jesi li ti zavrsio faks i mojne to koristiti kao argument za svoj stav. Ima ovdje i vecih titula od tvoje pa se ljudi ne hvale i ne brane svoje misljenje na taj nacin, uostalom svaka budala ovdje moze napisati da je zavralia faks i sta kao trebamo cijeniti misljenja svih koji to napisu, odrasti.
Ne koristim ja ništa kao argument nego mi frajer napiše da guz.ice brišem kao svoj argument u svađi, što ne bih vratio istom mjerom? Nit sam jedini ovdje s tim faksom, nit se ja hvalim s tim, yebe mi se. Znam konobara koji su bolji ljudi od doktora nauka, nema to veze nikakve. Evo @zagorski ima svoje mišljenje u svom potpisu, nisam momku ništa rekao nikad niti bih. I ako te boli qrac, zaobiđi moje postove. Imaš tu opciju na forumu, pa slobodno. Eto, @poeta sa mnom završava 12 puta, i trinaesti put će me citirat i nešta nametat. E to je bolest i kompleks.
A za to pichic i hinja, kaže mi osoba koja je napravila account "Kurdic" da ovdje piše i podyebaje. Pa šta si ti onda?![]()
Inace za sve prisutne ja jesam napravio profil "Kurdic" i javio se @skoroalen da zna da sam to ja i da nije nikakva provokacija nego samo u svrhu zeze i ako mu smeta necu to ni raditi. Prema tome nije tu nista hinjski bilo nego otvorene karte uz postovanje prema tebi a i jos neko od forumasa zna da sam to ja bio. A ruku na srce i nije nesto interesantno bilo.
A ovo gore ne bih komentarisao.