FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

ShofaII
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ShofaII » 01 nov 2020, 20:27

skoroalen je napisao/la:
01 nov 2020, 16:11
ShofaII je napisao/la:
01 nov 2020, 15:52

Brate ti si picka ako ista veceras promijeniš, kad jedes goovna jedi ih do kraja.
Vec si dokazao da si picic sa svojim stavom da hinjski provociraš. Ali ces postati prava picketina ako sakrijes Avatar i potpis pa na par dana pa udaris Amara Osima.
Budi mangup pa odmah nakaci sta se kao ti primirujes pa ako ti neko nesto kao ti ces onda da vratis.
Ovdje kao pod parolom liberalizma nameces svoje misljenje kao fakt a kmecis ako to kao neko ne postuje.
Nema u navijackom svijetu liberalizma ili si navijac ili nisi, i nema veze izmedju klubskog i reprezentativnog fudbala a ovdje imas sve odvojeno pa biraj.

Boli mene qurac sta ces ti staviti u potpis i Avatar samo nemoj pokusavati nametat misljenje. Boli nas briga jesi li ti zavrsio faks i mojne to koristiti kao argument za svoj stav. Ima ovdje i vecih titula od tvoje pa se ljudi ne hvale i ne brane svoje misljenje na taj nacin, uostalom svaka budala ovdje moze napisati da je zavralia faks i sta kao trebamo cijeniti misljenja svih koji to napisu, odrasti.
Pa ko šta nameće? Kad smo argumentovano raspravljali, ja sam svoje argumente iznio, nikog nisam vrijeđao. Drugi su vrijeđali sa spominjanjem neke provincije, nekog seoskog mentaliteta, nečim. S nekim se možeš raspravljat, neke glupane možeš samo ložit i smijat se sa strane kad se popale.
Ne koristim ja ništa kao argument nego mi frajer napiše da guz.ice brišem kao svoj argument u svađi, što ne bih vratio istom mjerom? Nit sam jedini ovdje s tim faksom, nit se ja hvalim s tim, yebe mi se. Znam konobara koji su bolji ljudi od doktora nauka, nema to veze nikakve. Evo @zagorski ima svoje mišljenje u svom potpisu, nisam momku ništa rekao nikad niti bih. I ako te boli qrac, zaobiđi moje postove. Imaš tu opciju na forumu, pa slobodno. Eto, @poeta sa mnom završava 12 puta, i trinaesti put će me citirat i nešta nametat. E to je bolest i kompleks.
A za to pichic i hinja, kaže mi osoba koja je napravila account "Kurdic" da ovdje piše i podyebaje. Pa šta si ti onda? :rol:
Hahahhaa bravo.
Inace za sve prisutne ja jesam napravio profil "Kurdic" i javio se @skoroalen da zna da sam to ja i da nije nikakva provokacija nego samo u svrhu zeze i ako mu smeta necu to ni raditi. Prema tome nije tu nista hinjski bilo nego otvorene karte uz postovanje prema tebi a i jos neko od forumasa zna da sam to ja bio. A ruku na srce i nije nesto interesantno bilo.
A ovo gore ne bih komentarisao.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 01 nov 2020, 20:29

Sve ih banuj Morto, da znaju cjenit :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 01 nov 2020, 20:30

Denchi je napisao/la:
01 nov 2020, 20:29
Vrati se i kontriraj, sve ti je oprosteno 😂
PSPHM

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 01 nov 2020, 20:32

JohnKeynes97 je napisao/la:
01 nov 2020, 20:30
Denchi je napisao/la:
Ih ne bi sad eeee

Nema sanse

:D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 nov 2020, 20:33

01 nov 2020, 20:30
Denchi je napisao/la:
Poslije nas, Denchi dođe k'o glavni kandidat za forumaša godine. :rol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 01 nov 2020, 20:44

Morti ide voda na mlin. Vise postova, vise para od admina. Upala mu sjekira u med.
PSPHM

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 01 nov 2020, 20:47

Ne uprati oko cega je frka..koga treba psovat sad ?? Hebu Husrefa, Horde, Seate, Vinku ?? Mujica mozda ?

Izbrisa mi admin post licno..ponosan sam :D
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 01 nov 2020, 20:49

feniksptica je napisao/la:
01 nov 2020, 20:47
Ne uprati oko cega je frka..koga treba psovat sad ?? Hebu Husrefa, Horde, Seate, Vinku ?? Mujica mozda ?

A jbg, i ti sad dosao kad se sve okoncalo.
PSPHM

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 01 nov 2020, 20:51

SarajevoJeBordo je napisao/la:
01 nov 2020, 16:18
skoroalen je napisao/la:
ShofaII je napisao/la:

Brate ti si picka ako ista veceras promijeniš, kad jedes goovna jedi ih do kraja.
Vec si dokazao da si picic sa svojim stavom da hinjski provociraš. Ali ces postati prava picketina ako sakrijes Avatar i potpis pa na par dana pa udaris Amara Osima.
Budi mangup pa odmah nakaci sta se kao ti primirujes pa ako ti neko nesto kao ti ces onda da vratis.
Ovdje kao pod parolom liberalizma nameces svoje misljenje kao fakt a kmecis ako to kao neko ne postuje.
Nema u navijackom svijetu liberalizma ili si navijac ili nisi, i nema veze izmedju klubskog i reprezentativnog fudbala a ovdje imas sve odvojeno pa biraj.

Boli mene qurac sta ces ti staviti u potpis i Avatar samo nemoj pokusavati nametat misljenje. Boli nas briga jesi li ti zavrsio faks i mojne to koristiti kao argument za svoj stav. Ima ovdje i vecih titula od tvoje pa se ljudi ne hvale i ne brane svoje misljenje na taj nacin, uostalom svaka budala ovdje moze napisati da je zavralia faks i sta kao trebamo cijeniti misljenja svih koji to napisu, odrasti.
Pa ko šta nameće? Kad smo argumentovano raspravljali, ja sam svoje argumente iznio, nikog nisam vrijeđao. Drugi su vrijeđali sa spominjanjem neke provincije, nekog seoskog mentaliteta, nečim. S nekim se možeš raspravljat, neke glupane možeš samo ložit i smijat se sa strane kad se popale.
Ne koristim ja ništa kao argument nego mi frajer napiše da guz.ice brišem kao svoj argument u svađi, što ne bih vratio istom mjerom? Nit sam jedini ovdje s tim faksom, nit se ja hvalim s tim, yebe mi se. Znam konobara koji su bolji ljudi od doktora nauka, nema to veze nikakve. Evo @zagorski ima svoje mišljenje u svom potpisu, nisam momku ništa rekao nikad niti bih. I ako te boli qrac, zaobiđi moje postove. Imaš tu opciju na forumu, pa slobodno. Eto, @poeta sa mnom završava 12 puta, i trinaesti put će me citirat i nešta nametat. E to je bolest i kompleks.
A za to pichic i hinja, kaže mi osoba koja je napravila account "Kurdic" da ovdje piše i podyebaje. Pa šta si ti onda? :rol:
Jel ovo istaknuti Husrefjugendovac priča o obrazu i moralu? :rol: :rol: :rol:
Husrefa jesam branio na neki nacin ali na tak koji ti ciljas ne.
Branio sam i Calu kad @pitarbordo dizao Husrefa i hvalio ga, a ja sam poslije pobrkao tebe sa njim ali ti se i izvinuo.
Na isti nacin sam branio i Dzenu, Kodru, Calu, Husrefa jer su se u svakom slucaju pisale odvratne stvari. I pri tome sam zastupao misljenje da mi ne trebamo traziti trenera kad smijenimo trenera, nego da trebamo imati rjesenje prije same smjene.
Ovo sa Vinkom je ispalo super i veliki napredak u odnosu na Hustefa.
Nadam se da ce nasi pratiti neke druge trenere za slucaj da Vinko ne bude zelio produziti ugovor i odluci se za odlazak vani jer ce poslije ovoga sa nama sigurno imati prilika. Ja ne pamtim bolju smjenu trenera od ove.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 01 nov 2020, 20:52

01 nov 2020, 20:49

Sta doso kasno, nikad nije kasno. Ti mi naso govorit vidi ko ti je na profilnoj. Covjek nas pljuje sad i bojkotuje. Hoce da se vrati u klub, placa vas po forumu da pljujete. Hoce da unisti sve dobro. Po najboljoj upravi vi tako. Nema vise indijaci toga
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 01 nov 2020, 20:54

Ovo ne vrijedi citati 😁

SarajevoForza
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoForza » 01 nov 2020, 20:57

Slovan - Nitra 0:1 Mustafić presudio Slovanu u nama bitnoj ligi
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 nov 2020, 20:59

01 nov 2020, 20:44
Morti ide voda na mlin. Vise postova, vise para od admina. Upala mu sjekira u med.
slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 01 nov 2020, 20:59

Mustafic koliko ja imam info i mimo golova dobar. I dalje mislim nekako ga se lahko odrekosmo
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 01 nov 2020, 20:59

AlfredNobel je napisao/la:
01 nov 2020, 16:23
skoroalen je napisao/la:
ShofaII je napisao/la:

Haj svega ti nemoj ovoj pizdici odgovarat. Najveći hlino na forumu, još ti kasnije dođe i piše po PP i nešto objašnjava. Gledaj sad liku smeta i što se zezamo za Škorin faks, konta ozbiljno da je Škoro u VIP eliti foruma zbog završenog faksa. :urnebes:

Ne znam kako onda ne reći dotičnom da je paglu k'o noć, bojim se da me ne prijavi Morti. :plac:
Gdje si minđo mala futava vazda uvrijedjena, i dalje si ovdje da furas ljude jer ti Sarajevo nikad tema nije bilo.
A motika pizaliza koja vam dopusta da unistavate temu.

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 01 nov 2020, 21:00

01 nov 2020, 20:52
01 nov 2020, 20:49

Sta doso kasno, nikad nije kasno. Ti mi naso govorit vidi ko ti je na profilnoj. Covjek nas pljuje sad i bojkotuje. Hoce da se vrati u klub, placa vas po forumu da pljujete. Hoce da unisti sve dobro. Po najboljoj upravi vi tako. Nema vise indijaci toga
Dobar pokusaj, dobaaaar
Trebalo bi fkt nesto svi konstruktivno pocet pisat, eno nas kone razapese na njovom pdfu, kako nista korisno ne pisemo.
PSPHM

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 01 nov 2020, 21:04

@Shofall
Očekujem ubrzo PP, pa se potrudi. :kafa:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 01 nov 2020, 21:04

Virto na proziva..bas me pogodilo u pm :D

Pa nemamo sta pisat. Da hoce ovako bit 2 godine aBd. To je znak da se nema puno sta o utakmicama pricat. Sve ide kako treba i to je to. Da je poraz vidio bi konstruktivnih postova..(al u q )
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 01 nov 2020, 21:06

Derbi nakon dugo vremena, bit ću iskren, zadnja dva poraza su me baš zabolila pa se i ovog u srijedu malo pribojavam.

Utakmica od velikog značaja, mi smo ti koji ne možemo puno izgubiti a možemo dobiti baš dosta. Pobjedom idemo na +7 i imamo priliku i u sljedećem kolu povećati prednost jer oni mrtvi umorni idu Borcu kojem gori pod nogama nakon današnjeg poraza, mada neće ni nama biti lako sa Tuzlom ali je bolje gostovati Tuzli nego Borcu.
Za razliku od nas, oni dosta više mogu izgubiti, poraz bi ih poljuljao i udaljio od borbe za titulu, daleko od toga da bi pitanje iste bilo riješeno ali ubili bi im, bar na neko vrijeme (možda i duže) nadu o istoj. Ukoliko nas pobjede, opet su drugi ali bi nam bili bliže dok ne prođe par kola kada bi im opet pobjegli.

Umorni su, odigrali su 5 utakmica u zadnjih 14 dana. Spori su ali namazani i iskusni. Bit ćemo dosta svježiji.
Dosta stvari je na našoj strani ali to ne igra nikakvu ulogu. Svi su svjesni da smo kvalitetniji, da imamo dosta kvalitetniju klupu, svježiji smo, u boljoj formi, igramo ljepše, domaći teren, manji pritisak... činjenice opet koje ništa ne znače u ovoj utakmici. Odlučuje motivacija, borba i smirenost.

Vjerujem Vinku Marinoviću i igračima, vjerujem i da su svjesni kakvu priliku imaju. Za mene, kakav god ishod bio, prigovorit im neću ništa nakon ovih 12 kola.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 nov 2020, 21:11

BordoSarajevo je napisao/la:
01 nov 2020, 21:06
Derbi nakon dugo vremena, bit ću iskren, zadnja dva poraza su me baš zabolila pa se i ovog u srijedu malo pribojavam.

Utakmica od velikog značaja, mi smo ti koji ne možemo puno izgubiti a možemo dobiti baš dosta. Pobjedom idemo na +7 i imamo priliku i u sljedećem kolu povećati prednost jer oni mrtvi umorni idu Borcu kojem gori pod nogama nakon današnjeg poraza, mada neće ni nama biti lako sa Tuzlom ali je bolje gostovati Tuzli nego Borcu.
Za razliku od nas, oni dosta više mogu izgubiti, poraz bi ih poljuljao i udaljio od borbe za titulu, daleko od toga da bi pitanje iste bilo riješeno ali ubili bi im, bar na neko vrijeme (možda i duže) nadu o istoj. Ukoliko nas pobjede, opet su drugi ali bi nam bili bliže dok ne prođe par kola kada bi im opet pobjegli.

Umorni su, odigrali su 5 utakmica u zadnjih 14 dana. Spori su ali namazani i iskusni. Bit ćemo dosta svježiji.
Dosta stvari je na našoj strani ali to ne igra nikakvu ulogu. Svi su svjesni da smo kvalitetniji, da imamo dosta kvalitetniju klupu, svježiji smo, u boljoj formi, igramo ljepše, domaći teren, manji pritisak... činjenice opet koje ništa ne znače u ovoj utakmici. Odlučuje motivacija, borba i smirenost.

Vjerujem Vinku Marinoviću i igračima, vjerujem i da su svjesni kakvu priliku imaju. Za mene, kakav god ishod bio, prigovorit im neću ništa nakon ovih 12 kola.
Ma da 6 primimo ja im ne bi imao srca prigovoriti jbg :mrgreen:

IGRAJ BORDO-BIJELI!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Galantni, Hajdeee, HyperOS i 45 gostiju.