English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Da da,gusio Pogbu kao hahaha...
Lik davno vidio da je debil klupirao ga,isto kao Eriksena u Totenhemu,i naravno vidimo tu klasu Danca u Interu...briljira haha
Lik davno vidio da je debil klupirao ga,isto kao Eriksena u Totenhemu,i naravno vidimo tu klasu Danca u Interu...briljira haha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sto je najveci fazon ja ih stavim u tim a močim bogda da ne zabijaju, al pazi nisu mi bili protiv Manchestera u timu

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Pa sve do ove sezone su simpatizeri Uniteda govorili da je klasa. Izgleda da su napokon odustali.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- feniksptica
- Kontakt:
Moras opravdat tolike pare. Mi jos uvijek imamo neke nade za Pepe-a zbog tih para bas..al i to ce se brzo ugasit.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Chapman1886
- Kontakt:
gura ga jozo na zadnjeg veznog,oće od njeg kantea,ne ide to
pa ispostavilo se da pogbi ne ide ništa

obični hodajući leš,za njega je onaj mctominaj patrick viera,može igrati u nekim sporim penzionerskim ligama,zato je bio dominantan onda u italiji gdje se igrao sport+iji fudbal,pitanje je kako bi se danas snašao u isotj toj ligi s obzirom da se promjenio dosta fudbal u italiji zadnjih par godina.tepka ubleha čija se vrijednost samo gleda kroz marketing i odsjaj frizura u modnom nebu instagrama,a na terenu živi leš raspad sistema.
united i svi mimo uniteda bi trebali znati da se u fergijeve odluke ne sumnja,a oni su sa pogbom upravo posumnjali a ovaj ga sa pravom šutnuo još ko balavče iz kluba,čovjek znalac sve mu bilo jasno nakon par minuta na terenu.
mls još malo.
Samo Sloboda | COYG
Ole je bio 3. Kakav je on po tom parametru.feniksptica je napisao/la: ↑01 nov 2020, 22:34I ako osvoji, mislim da ce mu i dalje najveci uspijeh u karijeri bit 2. mjesto s Mančom

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Pogba treba u Bundesligu otici. Tamo bi bio medju najboljim igracima lige pa bi se smatrao klasom kao ona prevara Lewandowski.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Nema Pogba kondicije da igra u Bayernu.
I Pogba i Murinjo su leševi koji pripadaju prošlosti
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Slabašni Pogba je na jedvite jade jedva skupio 71 utakmicu za slabašnu Francusku koja u svjetskim fudbalskim okvirima ne predstavlja neki bitan faktor.
Sigurno nije trener kriv što potencijalno veoma jak tim igra katastrofan fudbal pun oscilacija. Norvežanin treba napustiti klubu i United treba da dovede ozbiljnog trenera.
Sigurno nije trener kriv što potencijalno veoma jak tim igra katastrofan fudbal pun oscilacija. Norvežanin treba napustiti klubu i United treba da dovede ozbiljnog trenera.
Pokušavam naći podatke koliko ove sezone trče Englezi, naravno nema tog podatka, a razbacuje se informacijama da je engleska trkačka liga. Možete li pomoći da uporedimo sa Bundesligašima?
- feniksptica
- Kontakt:
Kad nadjes nadji prave parametre. Koliko u sprintu pretrce i jedni i drugi. Pa objavi slobodno svugdje
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Svakako da je dovoljno dobar da trpe Majncove i Paderborne.Neutral je napisao/la: ↑01 nov 2020, 23:34Slabašni Pogba je na jedvite jade jedva skupio 71 utakmicu za slabašnu Francusku koja u svjetskim fudbalskim okvirima ne predstavlja neki bitan faktor.

Ole je sa ovom ekipom zavrsio treci prosle sezone sto je odlican rezultat. Nema razloga da bude nogiran.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Evo za Nijemce možeš pratiti čitavu sezonu:feniksptica je napisao/la: ↑01 nov 2020, 23:41Kad nadjes nadji prave parametre. Koliko u sprintu pretrce i jedni i drugi. Pa objavi slobodno svugdje
https://www.bundesliga.com/en/bundeslig ... bs/sprints
https://www.bundesliga.com/en/bundesliga/statscoelho41 je napisao/la: ↑01 nov 2020, 23:46Evo za Nijemce možeš pratiti čitavu sezonu:
https://www.bundesliga.com/en/bundeslig ... bs/sprints
Sta ovo Leipzig koji primi peticu od Uniteda dominira ligom?
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
A čekaj, kakvu tačno poziciju Pogba igra u Junajtedu, box to box, ili CAM?
Pretpostavljam da je Bruno CAM, a da ovaj igra nekog CMFa, meni djeluje Pogba kao da nema dovoljno slobode da pokaže ono što zna, a zna igrati lopte definitivno, nije mu pomoglo to sto je imao Murinja, pa onda ovog Olea, jos je kao ličnost labilan, na meti medija i tako dalje, nije ni najzrelija ličnost, ali sve se to da srediti
Da mu se dadne možda prostor taj gdje Bruno igra, možda bi bolje bilo, a da Bruno bude neki ala Silva hibrid
Ne znam, meni djeluje da ima u njemu igrač, ali okolnosti čine svoje, a i on sam koji je ostao u Manchesteru predugo
Pretpostavljam da je Bruno CAM, a da ovaj igra nekog CMFa, meni djeluje Pogba kao da nema dovoljno slobode da pokaže ono što zna, a zna igrati lopte definitivno, nije mu pomoglo to sto je imao Murinja, pa onda ovog Olea, jos je kao ličnost labilan, na meti medija i tako dalje, nije ni najzrelija ličnost, ali sve se to da srediti
Da mu se dadne možda prostor taj gdje Bruno igra, možda bi bolje bilo, a da Bruno bude neki ala Silva hibrid
Ne znam, meni djeluje da ima u njemu igrač, ali okolnosti čine svoje, a i on sam koji je ostao u Manchesteru predugo
drzi se ti tenisaAA23 je napisao/la: ↑01 nov 2020, 23:55A čekaj, kakvu tačno poziciju Pogba igra u Junajtedu, box to box, ili CAM?

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.