Bas vala, oni je proslavili jos prije 15 dana. Mi nekako nikakvi ne vjerujemo sami sebi. Belaja milion.
Ma slicno skroz derbiju kad je Ok bilo fora. Da se ponovi aBd.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Bas vala, oni je proslavili jos prije 15 dana. Mi nekako nikakvi ne vjerujemo sami sebi. Belaja milion.
Pa to,zamisli ti lafo nesto ulazes,glumis neki Bosanski Dinamo,dodje ti ekipa koja nema krila,nema nista osim trenera i Stile i uzme ti titulu,pa to je za kljuc u bravu
Ti ko ja bukvalno, pisao sam to juceravalPacidoroP je napisao/la: ↑02 nov 2020, 12:24A vala ja ne znam kako se ložite na derbi bez navijača.
Navik'o na ritam srijeda-subota, nikakve razlike nemam u osjećanjima i ushićenju k'o kad smo igrali sa Goraždem i sad sa konama.
Ti svakako ne ides na utakmice i kad ima navijaca. Tebi je tako vec dvije godine.avalPacidoroP je napisao/la: ↑02 nov 2020, 12:24A vala ja ne znam kako se ložite na derbi bez navijača.
Navik'o na ritam srijeda-subota, nikakve razlike nemam u osjećanjima i ushićenju k'o kad smo igrali sa Goraždem i sad sa konama.
a dobro si ,vazda se na smjene vadioMrkiMedo je napisao/la: ↑02 nov 2020, 12:36Ti svakako ne ides na utakmice i kad ima navijaca. Tebi je tako vec dvije godine.avalPacidoroP je napisao/la: ↑02 nov 2020, 12:24A vala ja ne znam kako se ložite na derbi bez navijača.
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, hadzibake, Pablo11 i 53 gosta.