Dobro me napomenu, zaboravio bih.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dobro me napomenu, zaboravio bih.
Ćelavi globus
Sram nas biloAlfredNobel je napisao/la: ↑02 nov 2020, 12:58Što bi rekao benkara, svi ste vi debili, banuj ih sve Morto.
Ne kontam prije svega zasto prozivas Tobeta, a i malo postovanja prema legendi ovog foruma.
Zašto prozivaš mene?ThrillerHz je napisao/la: ↑02 nov 2020, 13:09Ne kontam prije svega zasto prozivas Tobeta, a i malo postovanja prema legendi ovog foruma.
Mogao bi se ti sa Zagorom druziti
Drug ne dotiču me sekunde, znam raje s foruma koja ne piše više zbog ovakvih osoba. Znaju smarati o privatnom životu ovdje bez potrebe, meni to ne smeta ali kad provociraju i tražezlo87 je napisao/la: ↑02 nov 2020, 13:16Nadam se pobjedi u srijedu, al derbi je derbi. Daleko imamo kvalitetnije igrace i tim, al i pored toga im ne bjezimo puno, oni kroz citavu skoro sezonu igraju lose, osim mozda na pocetku par utakmica, al skupljaju bodove, neke na srecu, al ne mogu ni svi bit na srecu, amar je izvukao maksimalno iz oce im ekipe. Nadam se da ce ga Vinko nadmudriti.
Offtopic:
Ne znam gdje je problem sto @Benkara21 nesto prognozira, nije ni prvi, a ni zadnji koji pise neke prognoze na ovom forumu. Vi se pokaciste s pola foruma, al samo ste vi upravu i dalje, to dosta govori.
Sta ti zagor smeta? Sbaki dan neki novi profil tesko covjeku da vas pohvata sve
Mislio sam na onog sto mu je Tobe zabranio pisanje na forumu
Zamisli on u napadu, iza njeg Rahman, zbog svog ludila, sjeo bi nam Krpic
Ma jhebes to, ja govorim zbog golovaTinoSexSusic je napisao/la: ↑02 nov 2020, 13:41Zamisli on u napadu, iza njeg Rahman, zbog svog ludila, sjeo bi nam Krpic![]()
A i svakako je nas bivsi igrac.
Omg ti il fkt trolas ili pojma nemas nema trece..
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Cwirek, DzemoSmjecanin, Google Adsense [Bot], Haksss, miguelramos, mosarajvosa83, Proximic i 75 gostiju.