On mi se cini kao da je zaludjen novcem, sto znaci da bi ga bolio ku.rac da odj.ebe komsije i dodje nama, opet. Kad si vec kod bivsih igraca, ja nikada necu prezaliti Bilbiju jer nismo od njega dobili ni 50% ovoga sto dobija Zrinjski.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Istina, nije bio ni blizu ovog igrača. U vrhu napada grozan, iza malo bolji al u žestokoj konkurenciji sa Stojčevom.
Što se Krpića tiče, why not. Daš mu platu i boli ga qrac, a nije mu prvi put da mijenja "vjeru".
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Kao sto ljudi rade u firmama za lovu tako i igraci igraju. Das mu dovoljno kesa i igrat ce, a kesa sigurno da imamo. Problem je jedino koliko nam krpa moze biti koristan u ovako jakoj ekipi
NEMA NAZAD
Vi idalje razmisljate ko Kesoljub pa ne bi da mjenjate nista dok se ne ozljedi nekof0rest1946 je napisao/la: ↑02 nov 2020, 13:52Omg ti il fkt trolas ili pojma nemas nema trece..
Od kako je klupiran Hodzic i kako je Oremuš otisao na desni bek mi smo bolja ekipa za 30%
I naravno dolaskom Pejovica uz ta 2 igraca mi smo prodisali i igramo fenomenalno al ti bi Murinjo da mjenjas bravo.
Prilagoditi se protivniku i stanju u svojoj ekipi je najnormalnije sasvim
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nismo mi kone da prizivamo sve njihove bivse igrace kao oni nase. Andjusic,Hadzic,Halilovic,Radovac,Crnkic itd ljudi ih pisali posebno Crnkic a oni Boga mole da im dodje
Pa jbg Zrinjski je bukvalno sve podredio njemu i opet ima one svoje postove, periode kad ga nista nece...
Kao i sto je Borac sve podredio Vranjesu...
Mi to ne radimo jbg a i Krste je kod nas bio bolji na vise mjesta od njega i to je to...zabijao u spicu na krilu i na poluspicu, Bilbiji si bas sve morao namjestit po njegovom i opet se molit da ga krene taj dan...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa ovaj je i nas bivsi igrac, i to prije je za nas igrao nego za njih, tako da nije toliko strasno a pozicija je koja nam skripi posebno sa Ahmetovom ozljedom...
Sve znam al opet bi ga bilo meni gadno vidjet kod nasDenchi je napisao/la: ↑02 nov 2020, 14:16Pa ovaj je i nas bivsi igrac, i to prije je za nas igrao nego za njih, tako da nije toliko strasno a pozicija je koja nam skripi posebno sa Ahmetovom ozljedom...
Pa jbg Emir Hadzic i bilo je jos hejbet tih spiceva...
A proslo bi te da zabije 15-ak komada vjeruj mi...
-
- Kontakt:
Bilbija je sa ona dva gola Atromitosu, te one dvije asistencije u Haugesundu, svoje u Sarajevu odradio.Što se tice Krpića, sjecam se dobro njegove izjave iz 2012 kada je došao kod nas, da mu cijela familija navija za Sarajevo i da je on od malena za nas navijao.Ne znam, bio bi nam pojačanje, ali bi opet volio da zaganjamo nekog kvalitetnijeg i koju godinu mlađeg napadača.
Kad vidimo kadete i pionire, svijetla nam je buducnost
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Normalno svak bi volio boljeg, ali nek im najgora opcija bude Krpic jer ima puno vise dati od ovih prijasnjih imena
-
- Kontakt:

sve cu te citirati, samo Švrakino nemoj ponizavati.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:

OPLAKAH ..

Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 02 nov 2020, 14:33, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Moze na zimu jedino, nesto sumnjam da je u Austriji i dalje otvoren prelazni rok

Pyro is not a crime !
I da nije istina za njega je Salzburg tim iz snova, po meni
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Nista od Salzburga
kada je to Salzburg doveo igraca preko 21-22 godina? jedino Zlatko Junuzovic ali to je ime sta Rahmanovic nije.
kada je to Salzburg doveo igraca preko 21-22 godina? jedino Zlatko Junuzovic ali to je ime sta Rahmanovic nije.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Nije tačno. Mi ne bi da mijenjamo ono što valja, a kešoljub nije mijenjao nešto što ne valja, a očekivao bolji rezultat. U tome je razlika. Ti druže ili trolaš ili si toliki psihopata da ideš namjerno u kontru. Guraš Holeta u prvih 11 jesil tačan druuužeeeeDenchi je napisao/la: ↑02 nov 2020, 14:09Vi idalje razmisljate ko Kesoljub pa ne bi da mjenjate nista dok se ne ozljedi nekof0rest1946 je napisao/la: ↑02 nov 2020, 13:52Omg ti il fkt trolas ili pojma nemas nema trece..
Od kako je klupiran Hodzic i kako je Oremuš otisao na desni bek mi smo bolja ekipa za 30%
I naravno dolaskom Pejovica uz ta 2 igraca mi smo prodisali i igramo fenomenalno al ti bi Murinjo da mjenjas bravo.
Prilagoditi se protivniku i stanju u svojoj ekipi je najnormalnije sasvim

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Dadox, DzemoSmjecanin, James1987, miguelramos, ristagrad, Zagor i 91 gost.