nebeskasila je napisao/la: ↑03 nov 2020, 20:30
Ideemo nova uprava nove mucke novi problemi. Jos jednom je dokazano da u klub ulaze samo lopovcine
Inatsilanbosanski sad mi ti napisi gdje su ti planovi za buducnost o kojima si pricao
Stambiju sam se bio izvinuo jer sam na pocetku sezone uvrijedio ga sa necim kako je Jedinstvo lose i kako od toga nema nista. Sad bi se on meni trebao izvinuti. Ali shvatam danasnju situaciju svako gleda sebe i ide tamo gdje ima nesto. Bilo je lijepo dok je trajala ta nasa borba. Bio sam sretan zbog pobjeda ali sad je dosta. Da cu se ikad vise nadati da ce Jedinstvo biti ozbiljan klub nikad. Po meni nije nemoguce ali sansw su 0.0000000001 posto da mi nekad budemo ozbiljni bez lopova koji svaki put sve uniste. Na polusezoni opet isto sranje. Odose nam svi igraci dovodimo nove kasnimo sa pripremama iskljucili struju i vodu i tako u krug narednih 30 godina
vjerujes postu jednog forumasa . . .
lik prvo pise da smo dogovorili Gorazde pa da se raspadamo, sve je do grada, pioniri prvaci kantona primili jedan gol, kadeti dosta igraca u juniorima, juniori nisu losi sa obzirom koliko su ekipe razvijene u toj kategoriji, sljedece godine ce biti ozbiljan kandidat za Premijer eto planova brate, treneri u16, i u18 repke rekli doci u Bihac nakon Bog zna koliko, da grad zavrsi pomocni obecani znas koliko bi skocili . . .