NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

harden
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la harden » 01 nov 2020, 22:35

HeliosIzDomzala je napisao/la:
01 nov 2020, 22:22
harden je napisao/la:
01 nov 2020, 22:18
Kako ce oni voditi kad nemaju licence?
Dozvoljava savez jedno ili dva kola da sjede bez licence na klupi kada trener ode ili dobije otkaz. Onda ako nakon tih par kola ne bude trener s licencom, placas kaznu (mislim da je 500KM po utakmici).
Vec su sjedili par kola, mogu li opet? :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 01 nov 2020, 22:39

harden je napisao/la:
01 nov 2020, 22:35
HeliosIzDomzala je napisao/la:
01 nov 2020, 22:22
harden je napisao/la:
01 nov 2020, 22:18
Kako ce oni voditi kad nemaju licence?
Dozvoljava savez jedno ili dva kola da sjede bez licence na klupi kada trener ode ili dobije otkaz. Onda ako nakon tih par kola ne bude trener s licencom, placas kaznu (mislim da je 500KM po utakmici).
Vec su sjedili par kola, mogu li opet? :mrgreen:
Ako je Beća bio sa odgovarajućom licencom, oni ko pomoćnici su vjerovatno mogli. Po pravilu trener prvi mora imati Pro licencu, a pomoćnici A. Ali je savez izasao klubovima u susret zbog ovih korona sr.anja da prvi moze biti sa A, a pomoćnici sa B licencama.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 nov 2020, 22:41

Bihac1919 je napisao/la:
01 nov 2020, 20:57
Chevalier je napisao/la:
01 nov 2020, 19:35
Sta mislite ko ce nam doci za trenera i kad?
Neće niko ova 2 kola,vodiče Ijo i Resić.Dolazi Gorazde i to je dogovorena tekma kad je Goražde igralo Kup u Velikoj Kladusi,Hamdo je to zavrsio a vezano za izbore i to,a zadnje kolo idemo Orašju s kojim možemo igrati ako smo kompletni i ako nas pomazi sreca kao u Travniku.Nakon toga ide pauza,polusezona,idu izbori i to je jedino što interesuje ove ljude koji trenutno "vode" klub a nama nek je Bog na pomoći
Jesi siguran, ne znam al naši u zadnje vrijeme slabo igraju tri za tri, znam prošle godine Slaven je htio, čak su i pare nudili ili da nam vrate ove godine pa su naši odbili, imam informacije i da je Sim Bau za pretprošlo kolo nudio nam tri za tri, jer su imali tri igrača suspendovana iz prve postave pa da su iz Goražda odbili ne znam, al mislim da ovaj Hošić neće igrati takve utakmice al vijdećemo opet, ko zna kakvu pozadinu to ima
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Bihac1919
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1919 » 01 nov 2020, 23:02

LloriS je napisao/la:
01 nov 2020, 21:52
Bihac1919 je napisao/la:
01 nov 2020, 20:57
Chevalier je napisao/la:
01 nov 2020, 19:35
Sta mislite ko ce nam doci za trenera i kad?
Neće niko ova 2 kola,vodiče Ijo i Resić.Dolazi Gorazde i to je dogovorena tekma kad je Goražde igralo Kup u Velikoj Kladusi,Hamdo je to zavrsio a vezano za izbore i to,a zadnje kolo idemo Orašju s kojim možemo igrati ako smo kompletni i ako nas pomazi sreca kao u Travniku.Nakon toga ide pauza,polusezona,idu izbori i to je jedino što interesuje ove ljude koji trenutno "vode" klub a nama nek je Bog na pomoći
Cuj dogovorena utakmica ,de ne lupetaj matere ti, sto nismo dog Banovice onda ?
Banoviće nismo ali Gorazde jesmo.Gorazde imalo rucak u Lovcu kad su igrali u Kladusi kup,a tu su bili Hamdo i ostala ekipa i tu su se sklapali planovi za izbore i sve ostalo.Vidjecemo u subotu sve

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 nov 2020, 23:08

Ne vjerujem, u Kladuši je već trener bio Hošić, a on siguran sam neće pristati na to
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Chevalier
Kontakt:

Post Postao/la Chevalier » 02 nov 2020, 12:59

Pa haj fino... Naši, mladi, već su upoznati sa situacijom, jeftini, samo ne znam sta ce to oko licenci...
slika

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 02 nov 2020, 15:27

Ako nisu mogli dovesti kvalitetnog trenera tr sli su odmah ostaviti ovi dvojicu, a ne dovoditi trenera anonimisa.

Sad ne znam to oko licence, sli pp meni dobro rješenje

Chevalier
Kontakt:

Post Postao/la Chevalier » 02 nov 2020, 15:45

BihacSN je napisao/la:
02 nov 2020, 15:27
Ako nisu mogli dovesti kvalitetnog trenera tr sli su odmah ostaviti ovi dvojicu, a ne dovoditi trenera anonimisa.

Sad ne znam to oko licence, sli pp meni dobro rješenje
Slazem se s tobom, najbolje bi bilo da Beća u ovakvom raspletu onda nije ni dolazio.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 02 nov 2020, 16:51

Daj Nedzada Zerica.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 02 nov 2020, 19:37

harden je napisao/la:
02 nov 2020, 16:51
Daj Nedzada Zerica.
Uh to bi bilo pojacanje
Samo da ne gura kolegu, neka igra igrac po zasluzi

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 02 nov 2020, 19:41

Jedinstvo37 je napisao/la:
02 nov 2020, 19:37
harden je napisao/la:
02 nov 2020, 16:51
Daj Nedzada Zerica.
Uh to bi bilo pojacanje
Samo da ne gura kolegu, neka igra igrac po zasluzi
Makar bi nakon 2 sedmice mogli povezati 3 pasa, a mozda bi i Fajic dobio koji centarsut.

Chevalier
Kontakt:

Post Postao/la Chevalier » 03 nov 2020, 14:43

Sve cemo vidjeti sad protiv Gorazda. Ima vremena do utakmice da se igra popravi. Atmosfera takodjer. Gorazde je jak protivnik. Ako bi pobijedili, imali bi kakvu-takvu sansu da se opet ukljucimo u borbu za prva tri mjesta, u protivnom ce biti jako tesko, ukoliko ne izdominiramo drugu polusezonu.

Bihac1919
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1919 » 03 nov 2020, 17:01

Atmosfera je ne 0 nego debelo u minusu.Iskreno se nadam da su dogovorili tu utakmicu jer drugacije je ne mozemo dobiti.Fajić pokupio stvari i otišao,igračima nisu plaćene kirije,trenerima nekoliko plata,rebalans neće biti,a Stambi nam se umirio ko vruca corba,niko ne dolazi na stadion vec 2 sedmice.Slijedi egzodus poslije Orašja.Zna li ko kad će biti izbori u savezu?

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 03 nov 2020, 17:03

Premijer liga :opaopa:

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 03 nov 2020, 17:27

Bihac1919 je napisao/la:
03 nov 2020, 17:01
Atmosfera je ne 0 nego debelo u minusu.Iskreno se nadam da su dogovorili tu utakmicu jer drugacije je ne mozemo dobiti.Fajić pokupio stvari i otišao,igračima nisu plaćene kirije,trenerima nekoliko plata,rebalans neće biti,a Stambi nam se umirio ko vruca corba,niko ne dolazi na stadion vec 2 sedmice.Slijedi egzodus poslije Orašja.Zna li ko kad će biti izbori u savezu?
Ocekivano ako je istina

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 03 nov 2020, 20:30

Ideemo nova uprava nove mucke novi problemi. Jos jednom je dokazano da u klub ulaze samo lopovcine
Inatsilanbosanski sad mi ti napisi gdje su ti planovi za buducnost o kojima si pricao

Stambiju sam se bio izvinuo jer sam na pocetku sezone uvrijedio ga sa necim kako je Jedinstvo lose i kako od toga nema nista. Sad bi se on meni trebao izvinuti. Ali shvatam danasnju situaciju svako gleda sebe i ide tamo gdje ima nesto. Bilo je lijepo dok je trajala ta nasa borba. Bio sam sretan zbog pobjeda ali sad je dosta. Da cu se ikad vise nadati da ce Jedinstvo biti ozbiljan klub nikad. Po meni nije nemoguce ali sansw su 0.0000000001 posto da mi nekad budemo ozbiljni bez lopova koji svaki put sve uniste. Na polusezoni opet isto sranje. Odose nam svi igraci dovodimo nove kasnimo sa pripremama iskljucili struju i vodu i tako u krug narednih 30 godina

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 03 nov 2020, 21:15

nebeskasila je napisao/la:
03 nov 2020, 20:30
Ideemo nova uprava nove mucke novi problemi. Jos jednom je dokazano da u klub ulaze samo lopovcine
Inatsilanbosanski sad mi ti napisi gdje su ti planovi za buducnost o kojima si pricao

Stambiju sam se bio izvinuo jer sam na pocetku sezone uvrijedio ga sa necim kako je Jedinstvo lose i kako od toga nema nista. Sad bi se on meni trebao izvinuti. Ali shvatam danasnju situaciju svako gleda sebe i ide tamo gdje ima nesto. Bilo je lijepo dok je trajala ta nasa borba. Bio sam sretan zbog pobjeda ali sad je dosta. Da cu se ikad vise nadati da ce Jedinstvo biti ozbiljan klub nikad. Po meni nije nemoguce ali sansw su 0.0000000001 posto da mi nekad budemo ozbiljni bez lopova koji svaki put sve uniste. Na polusezoni opet isto sranje. Odose nam svi igraci dovodimo nove kasnimo sa pripremama iskljucili struju i vodu i tako u krug narednih 30 godina
vjerujes postu jednog forumasa . . .
lik prvo pise da smo dogovorili Gorazde pa da se raspadamo, sve je do grada, pioniri prvaci kantona primili jedan gol, kadeti dosta igraca u juniorima, juniori nisu losi sa obzirom koliko su ekipe razvijene u toj kategoriji, sljedece godine ce biti ozbiljan kandidat za Premijer eto planova brate, treneri u16, i u18 repke rekli doci u Bihac nakon Bog zna koliko, da grad zavrsi pomocni obecani znas koliko bi skocili . . .
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Bihac1919
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1919 » 03 nov 2020, 21:31

InatSilniBosanski je napisao/la:
03 nov 2020, 21:15
nebeskasila je napisao/la:
03 nov 2020, 20:30

vjerujes postu jednog forumasa . . .
lik prvo pise da smo dogovorili Gorazde pa da se raspadamo, sve je do grada, pioniri prvaci kantona primili jedan gol, kadeti dosta igraca u juniorima, juniori nisu losi sa obzirom koliko su ekipe razvijene u toj kategoriji, sljedece godine ce biti ozbiljan kandidat za Premijer eto planova brate, treneri u16, i u18 repke rekli doci u Bihac nakon Bog zna koliko, da grad zavrsi pomocni obecani znas koliko bi skocili . . .
Pioniri su prvi na polusezoni u svojoj kategoriji u svojoj grupi kao sto je i krajišnik prvi u svojoj grupi,znači nisu prvaci kantona ne umanjujući rezultat koji su postigli.Kadeti su jako loši,pa Krajina ih je u Bihaću 0-4 dobila a trebalo biti 0-8.Jumiori su tako dobri da nijedan neće nikad ni zaigrati za prvu ekipu osim ako se ne raspanemo pa ne bude igraj ko hoće.Kakvi treneri repke,nemoj nas lagati ovdje,pa nijedan od tih momaka,nazalost,ne moze ni na siri spisak tih selekcija.Prodajes ovdje muda pod bubrege,mani se toga.De nam kazi kad sve znas,sta je sa Fajicem,sto je otisao?Sto oruzar proziva Cigu po FB da nije 2 mjeseca dobio plate?

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 03 nov 2020, 22:09

A ma svi mi znamo sta se desava zadnjih 15 godina. Ne moze me niko ovdje uvjeriti da je sve dobro i da ce biti dobro. Ne znam kako ih vise nije sramota fuj

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 04 nov 2020, 00:03

pa nisam ja Hamdo a ni uprava, glupost je da ti mene pitas a dogovaras utakmice sa njima i ako to krsi mnoge moralne, eticke i pravne zakone :oops: , za Fajica pojma nemam volio bi da nam kazes nesto vise,

a aBd u aprilu i maju bice obavljen skauting u16 i u18 u cijelom USK sa bazom u Bihacu to ti mogu sigurno reci, a ko ce biti na spisku neces sigurno ti odlucivati
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Serha i 5 gostiju.