FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Rahmanovic dobija uskoro novu cijenu na TM. 

Ljudi, vrijeme je za derbi. To je sad najvaznije.
Trebamo im yebat znanje u one ruzne glave i pogani mentalitet, sve najgore iz ovog grada se stopilo u jedno - Sugavica i ZeljeznicMar.
Samo Saraj'vo.
Trebamo im yebat znanje u one ruzne glave i pogani mentalitet, sve najgore iz ovog grada se stopilo u jedno - Sugavica i ZeljeznicMar.
Samo Saraj'vo.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
-
- Kontakt:
Dvije stvari su bitne za Klub i Navijace:
1. Da su Nam i Tan zadovoljni kako klub funkcionise
2. Titula, a to znaci da ni u jednom trenutku ne ovisimo o rezultatu drugih, +4 nam to omogucava

1. Da su Nam i Tan zadovoljni kako klub funkcionise
2. Titula, a to znaci da ni u jednom trenutku ne ovisimo o rezultatu drugih, +4 nam to omogucava

Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 02 nov 2020, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Zbog stanja u ekipi sa povredama, dakle opravdanoSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑02 nov 2020, 14:52
Nije tačno. Mi ne bi da mijenjamo ono što valja, a kešoljub nije mijenjao nešto što ne valja, a očekivao bolji rezultat. U tome je razlika. Ti druže ili trolaš ili si toliki psihopata da ideš namjerno u kontru. Guraš Holeta u prvih 11 jesil tačan druuužeeee![]()
Psihopata jer imam drugacije misljenje???
Dule je imao odlicnih tekmi pod Vinkom(Borac u BL npr.) a i igrao je ozljedjen...s obzirom da oni igraju bez krila a i ova koja imaju su khurchina, ne vidim problem uopste...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ElCartel11
- Kontakt:
Ekipa koja je izgubila 5-2
Kovacecic
Sabanovic - Lazic - Serbecic - Letic
Hebibovic - Mustafic - Gavric - Milanovic
Handzic - Ahmetovic
Ekipa koja je izgubila 1-3
Dzafic
Hebibovic - Lazic - Serbecic - Hodzic
Gavric - Oremus
Velkoski - Rahman - Tatar
Ahmetovic
Znaci vezni red je bio slab posebno u prvoj tekmi, da o bekovima i ne pricam. Djokanovic nije zapoceo ni jedan od ta dva derbija. On bi trebao biti sad taj defanzivac koji ce presjecati lopte i uz Pejovica voditi trku. Bekovi Oremus i Pidro definitivno bolji u defanzivi nego Hebib, Sabanovic, Letic i Hodzic.
Rahman u boljoj formi kao i Tatar.
Milicevic i Dupovac bi bili bolji stoperski par ali eto izgleda mi ne možemo bez srkleta pa ce umjesto Milija Serbecic koji mi trenutno ne ulijeva nadu.
Kovacecic
Handzic - Ahmetovic
Dzafic
Gavric - Oremus
Ahmetovic
Znaci vezni red je bio slab posebno u prvoj tekmi, da o bekovima i ne pricam. Djokanovic nije zapoceo ni jedan od ta dva derbija. On bi trebao biti sad taj defanzivac koji ce presjecati lopte i uz Pejovica voditi trku. Bekovi Oremus i Pidro definitivno bolji u defanzivi nego Hebib, Sabanovic, Letic i Hodzic.
Milicevic i Dupovac bi bili bolji stoperski par ali eto izgleda mi ne možemo bez srkleta pa ce umjesto Milija Serbecic koji mi trenutno ne ulijeva nadu.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 02 nov 2020, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Zbog stanja s povredama jedina promjena će ti biti Miličević - Besim, a Dule na desnom beku je moguć u 75oj minuti, a da Oremuš tada pređe na DMF. Jedino u šta nisam siguran je da li će se odlučiti za Fanima od početka.Denchi je napisao/la: ↑02 nov 2020, 15:03Zbog stanja u ekipi sa povredama, dakle opravdanoSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑02 nov 2020, 14:52
Nije tačno. Mi ne bi da mijenjamo ono što valja, a kešoljub nije mijenjao nešto što ne valja, a očekivao bolji rezultat. U tome je razlika. Ti druže ili trolaš ili si toliki psihopata da ideš namjerno u kontru. Guraš Holeta u prvih 11 jesil tačan druuužeeee![]()
Psihopata jer imam drugacije misljenje???
Dule je imao odlicnih tekmi pod Vinkom(Borac u BL npr.) a i igrao je ozljedjen...s obzirom da oni igraju bez krila a i ova koja imaju su khurchina, ne vidim problem uopste...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Joj momci sanjao sam da su poveli negdje u 20 minuti i da smo mi izjednacili u 75..I tad zazvoni alarm uf neka me nervoza ufatila..
Ja nisam prorok ja sam samo napisao kako razmisljam i sta se moze desiti, koji problem se moze desiti tokom tekme, kako se moze tekma odvijati potencijalno sta je ocekivati od njih....SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑02 nov 2020, 15:10
Zbog stanja s povredama jedina promjena će ti biti Miličević - Besim, a Dule na desnom beku je moguć u 75oj minuti, a da Oremuš tada pređe na DMF. Jedino u šta nisam siguran je da li će se odlučiti za Fanima od početka.
Koliko vidim vi se ne bavite tim uopste nego samo sta ce bit pocetna postava....
Ne mislim da si psihopata jer imas razlicito misljenje ili pogled na kako trebamo poceti i igrati...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
I onda u 84. minuti Muamer Kurto za pobjedu.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Serbecic je odigrao odlicno protiv Njemacke u21, jedini problem je sto nije igrao, ali zato je fizicki spreman i odmoranElCartel11 je napisao/la: ↑02 nov 2020, 15:09Ekipa koja je izgubila 5-2
Kovacecic
Handzic - Ahmetovic
Dzafic
Gavric - Oremus
Ahmetovic
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Suljo je igrac kojeg ne interesuje karijera vec samo ona stara izreka daj da uzmem sta para dok mogu. Pristaje na ugovore po mjesec dana i takav mu ponudit. Ugovor do kraja 19 kola i opciju ako mi zelimo da produzimo na jos 6 mjeseci.. dat mu platu 50 km vecu nego zeljo sto mu je davo i nekaga.. bilo bi dobro da imamo zamjenu za Hareta jer nekako ja u njeg nemam povjerenje koje sam imo u Ahemeta, prem da je cjelo vrijeme odkako se vratio igrao dobro..
Vinko je bolji trener od Amara to je bez sumnje takode kao igrac je bio mnogo bolji od Amawa igrao je derbije po beogradu i ima tu prednost, al osim ima iskustva u ovim gradskim derbijama kao trener i vinko ima teze breme jer vodi veci klub i takode husref mu je ostavio hendikep onim gorkim porazima u derbima.
Vinko je bolji trener od Amara to je bez sumnje takode kao igrac je bio mnogo bolji od Amawa igrao je derbije po beogradu i ima tu prednost, al osim ima iskustva u ovim gradskim derbijama kao trener i vinko ima teze breme jer vodi veci klub i takode husref mu je ostavio hendikep onim gorkim porazima u derbima.
-
- Kontakt:
Tim koji pobjedjuje ne treba mjenati, ako nisi prisiljen i mozda iz bas taktickih razloga.
Mislim da Marinovic ima samo jednu dilemu sa kim poceti Fanimo ili Velkoski. Velkoski digao formu, ali ne treba zaboraviti ona 2 gola Fanima iz "nicega" u Tuzli.
Licno bih dao 60 min. Fanimu a 30 Velkoskom. Ne gledam Zelju i kad imam priliku, ne znam sta mi bi pa pogledah ovo protiv oslabljenog Radnika. Nisu za podcjenjivanje, ali nisu bile ni ekipe Mladosti i Krupe... +4 nam omogucava da mirno udjemo u utakmicu, a tad smo najopasniji.
Sigurno Dupovcu,Handzicu,Akademcima, Velkoskom,Rahmanovicu i Tataru ovo nije obicna utakmica, ali Serbecicu,Fanimu,Oremusu,Pejovicu ovo je samo jedna u nizu, naravno da ce ih sve Marinovic motivisati da budu mirni a efikasni.
Od Zelje ocekujem prgavu igru sa puno jauka i provokacija. Iznenadio bih se da bude drugacije. Nemojte me citirati
Mislim da Marinovic ima samo jednu dilemu sa kim poceti Fanimo ili Velkoski. Velkoski digao formu, ali ne treba zaboraviti ona 2 gola Fanima iz "nicega" u Tuzli.
Licno bih dao 60 min. Fanimu a 30 Velkoskom. Ne gledam Zelju i kad imam priliku, ne znam sta mi bi pa pogledah ovo protiv oslabljenog Radnika. Nisu za podcjenjivanje, ali nisu bile ni ekipe Mladosti i Krupe... +4 nam omogucava da mirno udjemo u utakmicu, a tad smo najopasniji.
Sigurno Dupovcu,Handzicu,Akademcima, Velkoskom,Rahmanovicu i Tataru ovo nije obicna utakmica, ali Serbecicu,Fanimu,Oremusu,Pejovicu ovo je samo jedna u nizu, naravno da ce ih sve Marinovic motivisati da budu mirni a efikasni.
Od Zelje ocekujem prgavu igru sa puno jauka i provokacija. Iznenadio bih se da bude drugacije. Nemojte me citirati

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jedan od najzahvalnijih igrača u ekipi, među TOP 3 sigurno. Čovjek je prespreman, kad ga vidiš kako sprinta u zadnjim minutama, rekao bi može još jedan meč odigrati glat. Odavno nisam vidio spremnijeg igrača kod nas.
Što se tiče ove priče koju je pokrenuo Denchi, oko zamjene mjesta na derbiju i ubacivanja Hodžića, ne bih ni pod razno. Okej, dobio bi na sredini još jednog trkača uz Pejovića i to bi bilo moćno, ali bi samim tim uskratio mjesto malom Đokanoviću koji igra fenomenalno, izgubio dodatno na kreaciji. Uz sve to, na beku bi ti bio igrač koji ne igra već duže vrijeme, koji je teški boliqurac i od kojeg moraš strahovati svaki sekund da ne napravi neku glupost i kardinalnu grešku kao protiv Bresta. Ni pod razno ga ne bih uzeo u razmatranje, a kamoli gurnuo u derbiju. Oremuš se taman navikao na tu poziciju, zasad igra odlično, tako da se to ne treba dirati.
Isto važi i za lijevu stranu, Salčina ne bih uzeo u razmatranje za prvih 11, Pidroni polako nadolazi i fino igra u zadnjim mečevima.
Kovačević
Oremuš Šerbečić Dupovac Pidro
Đokanović Pejović
Tatar Rahmanović Krste
Handžić
Jedina dilema mi je Fanimo ili Krste. Fanimo zbog brzine, Krste zbog dobre forme, liderstva i trke. Fanima bih prije ostavio za drugo poluvrijeme kad se ovi izmore.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Gledao sam im tekme imaju lose bekove, pogotovo Blazevica, Kosoric zna amaterski podbacit i to cesto. Relano najopasniji su im Lendric i Veselinovic, Stilic je totalno van forme. Prakticno sve golove su postigli iz prekida. Tu treba dodat Bekrica koji je protiv Radnika bio najbolji igrac, onaj Zec ne moze 60 min meda, Bojo isto slab, vidi se da fizicki lose izgleda nakon teske povrede.Samozdravlje je napisao/la: ↑02 nov 2020, 15:42Tim koji pobjedjuje ne treba mjenati, ako nisi prisiljen i mozda iz bas taktickih razloga.
Od Zelje ocekujem prgavu igru sa puno jauka i provokacija. Iznenadio bih se da bude drugacije. Nemojte me citirati![]()
Relano ekipa je prosjek izuzev Stilica, Veselinovica i Lendrica, Osim iz njih izvlaci zadnji atom, ma da sam ubjedjen da ce protiv nas pasti fizicki u srijedu ce im biti 3 tekma u 7 dana, nemaju sirok roster a 5 igraca iznad 30 godina igra u prvoj postavi.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 02 nov 2020, 15:56, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- AngelDiMaria
- Kontakt:
ali on ce uskoro imati 33...AlfredNobel je napisao/la: ↑02 nov 2020, 15:52
Jedan od najzahvalnijih igrača u ekipi, među TOP 3 sigurno. Čovjek je prespreman, kad ga vidiš kako sprinta u zadnjim minutama, rekao bi može još jedan meč odigrati glat. Odavno nisam vidio spremnijeg igrača kod nas.
Što se tiče ove priče koju je pokrenuo Denchi, oko zamjene mjesta na derbiju i ubacivanja Hodžića, ne bih ni pod razno. Okej, dobio bi na sredini još jednog trkača uz Pejovića i to bi bilo moćno, ali bi samim tim uskratio mjesto malom Đokanoviću koji igra fenomenalno, izgubio dodatno na kreaciji. Uz sve to, na beku bi ti bio igrač koji ne igra već duže vrijeme, koji je teški boliqurac i od kojeg moraš strahovati svaki sekund da ne napravi neku glupost i kardinalnu grešku kao protiv Bresta. Ni pod razno ga ne bih uzeo u razmatranje, a kamoli gurnuo u derbiju. Oremuš se taman navikao na tu poziciju, zasad igra odlično, tako da se to ne treba dirati.
Isto važi i za lijevu stranu, Salčina ne bih uzeo u razmatranje za prvih 11, Pidroni polako nadolazi i fino igra u zadnjim mečevima.
Kovačević
Đokanović Pejović
Tatar Rahmanović Krste
Handžić
Jedina dilema mi je Fanimo ili Krste. Fanimo zbog brzine, Krste zbog dobre forme, liderstva i trke. Fanima bih prije ostavio za drugo poluvrijeme kad se ovi izmore.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Ako nam dodje fudbaler kvalitete ekvivalentne onoj Zijaha u glumi glat mozemo napadati i titulu u evropi
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ma ja sam za to da se pstavi bek kako jeste, jer Mirko zaista fantasticno igra. Kad sam gledao i neke intervju, odusevio me lristupom. Momak ce izginuti u derbiju i dati 110% jer je iz Splita i zna sta znaci tako veliki derbi. Mislim da ce i Krste krenuti prije Fanima, a Fanimo da ce uci u drugom poluvremenu, kad anamo oni padnu vec.
PSPHM
- AlfredNobel
- Kontakt:
AngelDiMaria je napisao/la: ↑02 nov 2020, 15:55ali on ce uskoro imati 33...AlfredNobel je napisao/la: ↑02 nov 2020, 15:52
Kovačević
Đokanović Pejović
Tatar Rahmanović Krste
Handžić

Ne diraj @samozdravljeTa, misli čovjek na budućnost.

Kako je lijepo vidjeti da je Oremuš došao na svoje, nakon onolike pljuvačine prema njemu, a samo se trebalo malo strpiti i sačekati. Kad se sjetim komentara kako ne postoji na terenu i kako ne zabija, niti asistira.

Popiiša Mirko dobar procenat ljudi, nije ga džaba nekolicina nas branila, ali džaba. Opet se prerano letilo da se pametuje..

- AlfredNobel
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Alen1987, COYGBiH, MaroonWhite1946, r3m1, roccosiffredi, Tatamata1946, TETRAPAK i 96 gostiju.