Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

IlPrincipino
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la IlPrincipino » 01 nov 2020, 23:05

Znam. Ali on je jedan od onih likova da koliko god univerzalan bio svojim ispadima to usere sve. Ne negiram da ja imao dobrih golova. Asistencija. Igrao na svim skoro pozicijama. Tu u klubu vec sto godina. Ali ne gotivim ga nesto i jedva cekam da ode.

Nego kakav si ti zdravstveno? Koji dan izolacije? Kako se izdrzava? Imal kakvih simptoma?
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 02 nov 2020, 00:04

Dogovoriti Alabu odmah i pristupiti pregovorima s Pogbom.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 02 nov 2020, 00:07

IlPrincipino je napisao/la:
01 nov 2020, 23:05
Nego kakav si ti zdravstveno? Koji dan izolacije? Kako se izdrzava? Imal kakvih simptoma?
Dobar burazere, hvala Bogu. Sutra eto i kraj izolacije, pa na posao opet, mada sam i od kuce isto radio sve vrijeme. A sto se simptoma tice, i ja i neki ljudi oko mene smo imali iste simptome. Gubitak čula okusa i mirisa, i neki bezvezan umor, jedan dan sam eto malo i kasljucao. U principu nista posebno.
Ali eto, i to je prestalo, sve se vratilo u normalu.

Sve mi se cini da ovdje ima vise vrsta virusa a ne samo jedan. U nekim kucama virus ubio kompletne porodice, a mi ovamo ni slicne simptome nismo imali. A za sve nas isti test, isti protokol. Nesto opasno smrdi...samo se bojim da nikad necemo saznati sta je u pitanju. Kupovat cemo tablete od 3 stoje, primat vakcine u guz.icu, i svi cemo biti sretni i zadovoljni.

U svakom slucaju hvala na pitanju, ako ikad dobijes ovo cudo, nadam se da ces proci kao ja, ili jos i bolje :)
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 02 nov 2020, 00:17

BuffonGigi je napisao/la:
02 nov 2020, 00:07
Dobar burazere, hvala Bogu. Sutra eto i kraj izolacije, pa na posao opet, mada sam i od kuce isto radio sve vrijeme. A sto se simptoma tice, i ja i neki ljudi oko mene smo imali iste simptome. Gubitak čula okusa i mirisa, i neki bezvezan umor, jedan dan sam eto malo i kasljucao. U principu nista posebno.

Sve mi se cini da ovdje ima vise vrsta virusa a ne samo jedan. U nekim kucama virus ubio kompletne porodice, a mi ovamo ni slicne simptome nismo imali. A za sve nas isti test, isti protokol. Nesto opasno smrdi...samo se bojim da nikad necemo saznati sta je u pitanju. Kupovat cemo tablete od 3 stoje, primat vakcine u guz.icu, i svi cemo biti sretni i zadovoljni.

U svakom slucaju hvala na pitanju, ako ikad dobijes ovo cudo, nadam se da ces proci kao ja, ili jos i bolje :)
brz oporavak
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 02 nov 2020, 00:58

BuffonGigi je napisao/la:
02 nov 2020, 00:07

:shock:

Nisam ni znao...brz oporavak... :thumbup:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 02 nov 2020, 07:09

Cuadrado je pravi juventino. A nista on nije zasro ni vise ni manje nego ostali koji su igrali i koji igraju s njim. Meni recimo drazi od sandra 10 puta. Zadnjih par sezona sam ubijedjen i da je bolji igrac od sandra.
Kapitenska traka odlaskom buffona i klupiranjem (povredama) chielina je odavno izgubila smisao. Bonuci je odlaskom nikad nije vise ni zasluzio, dybala pichkalukom takodjer. U ovom Juventusu sada izgleda ronaldo i cuadrado svojim radom i predanoscu mozda najvise i zasluzuju.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 02 nov 2020, 07:26

Dajte traku Silji :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 02 nov 2020, 07:56

Jedino da je nosi na daljinu u Lyonu :D
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 02 nov 2020, 08:03

Auu zar je otisao, to mi je promaklo :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 02 nov 2020, 08:10

dinoo je napisao/la:
02 nov 2020, 07:09
..je odavno izgubila smisao. Bonuci je odlaskom nikad nije vise ni zasluzio, dybala pichkalukom takodjer. U ovom Juventusu sada izgleda ronaldo i cuadrado svojim radom i predanoscu mozda najvise i zasluzuju.
Nakon što De Ligt i Demiral postanu prvotimci, traku dati jednom od njih. Obojica imaju liderske crte, karakter, prvi i već bio kapiten Ajaxa i možda je po meni prvi kandidat. A i vrijeme je da neko mlađi bude kapiten.
Ako ne, onda Woj.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 02 nov 2020, 08:34, ukupno mijenjano 2 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 02 nov 2020, 08:19

Produzit Ronaldu ugovor i dat istom kapitensku traku, on jedini motivise i nabrijava igrace. Kada ode Ronaldo onda De Ligt neka bude kapiten, zamjena Demiral osim kada je Berna u igri :kafa:
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 02 nov 2020, 08:39

01 nov 2020, 22:25
Moze i on ali i Aouar. Khedira i Ramsey nek idu. Moze i Bentacur.
Ovog zadnjeg se moze i dobro prodat.

Djidji, brz oporavak.

:kafa:

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 02 nov 2020, 09:27

Pogba je napisao/la:
02 nov 2020, 08:10
dinoo je napisao/la:
02 nov 2020, 07:09
..je odavno izgubila smisao. Bonuci je odlaskom nikad nije vise ni zasluzio, dybala pichkalukom takodjer. U ovom Juventusu sada izgleda ronaldo i cuadrado svojim radom i predanoscu mozda najvise i zasluzuju.
Nakon što De Ligt i Demiral postanu prvotimci, traku dati jednom od njih. Obojica imaju liderske crte, karakter, prvi i već bio kapiten Ajaxa i možda je po meni prvi kandidat. A i vrijeme je da neko mlađi bude kapiten.
Ako ne, onda Woj.
De ligt, raiola, maksimum tri godine u klubu. Nazalost.
Jedino Juventus moze sprijeciti jer iskesio stoju, a cijene ce poslije ovog sranja opasti dramaticno.

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 02 nov 2020, 09:38

Hvala ljudi...

Ne znam treba li zuriti s prodajom nekih igraca. Mislim da neke momke ovdje dobrim ili losim cine okolnosti u kojim se nalaze. Igracima kao Bentancur, Rabiot ili Wes treba vodja u veznom redu, neko da ih rastereti kreacije za koju su ocigledno limitirani. Budite sigurni da Marchisio, Vidal i Pogba nikad ne bi postali vrhunski igraci da nisu imali Pirla koji je tu ipak bio tata mata. Eto imali smo pokusaje Marche na zadnjem veznom kad je Pirlo otisao, i tu su bili samo sporadicni bljeskovi, nikad to nije mogao igrati kako treba i biti lider na terenu. Imali smo i pokusaje Pogbe, imamo ih i dan danas, da to igra u Unitedu, pa znate kako to zavrsi. Mi jednostavno u veznom redu trebamo jednog mudonju koji ce preuzeti odgovornost i koji ce rjesavati komplikovane situacije, a ne biti dobar samo kad svima ide dobro. Uz takvog igraca ce i ovi nasi postojeci izgledati kao WC u onom sto rade, a to je box to box igra. Ili to, ili da u potpunosti promijenimo nacin igre, pa da igramo neki ludi presing od 11 igraca kao Liverpool, da svi daju 150%. Ali takvo nesto necemo gledati sve dok su u timu Ronaldo i Dybala skupa.

P.S. Nego slabo mi na forumu iko hvali Danila, realno govoreci covjek igra najbolji fudbal u karijeri na novoj poziciji, i najsvjetlija je tacka u Pirlovom Juventusu.

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 02 nov 2020, 10:25

Sta ces ikog hvaliti, jednu pobjedu smo upisali u mjesec i po dana.

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 02 nov 2020, 16:57

Mozel se uzet 60miliona ojra za sandra i dovresti alaba za dz :D

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 02 nov 2020, 20:10

dinoo je napisao/la:
02 nov 2020, 16:57
Pa nema ti tu bas racunice jer tih 60 miliona bi na Alabu dao za dvije do tri godine. A poslije toga on ce vec imat 31-32 godine i tesko ga mozes prodati za velike pare.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 02 nov 2020, 22:08

meho-medo je napisao/la:
02 nov 2020, 20:10
dinoo je napisao/la:
02 nov 2020, 16:57
Pa nema ti tu bas racunice jer tih 60 miliona bi na Alabu dao za dvije do tri godine. A poslije toga on ce vec imat 31-32 godine i tesko ga mozes prodati za velike pare.
Da, i odigrao bi valjda 10 puta bolje od ovog sada u te tri godine.

Sade7P
Kontakt:

Post Postao/la Sade7P » 03 nov 2020, 08:02

Sportmediaset- Protiv Ferencvarosa, 3-5-2, Bonuci i Danilo u odbrani, danas ce se odluciti da li ce Chielini igrati.Ronaldo i Morata starteri.

Nakon pauze, Sandro i MdL ce moci igrati.

Klubovi koji su zainteresirani za Alabu: PSG,City i Juve a on bi volio otici u Barcelonu ili Real.

Locateli je jos uvijek Juventusova meta,mozda bi mogao doci i u januaru.Btw, da li je neko gledao Sasuolo do sada, vidjela sam da je proslu utakmicu postigao gol

Pise se o tome da bi Berna mogao bye bye u januaru, iskreno se nadam da su vidjeli da se on mora rijesavati.

Dybalin agent je bio nekoliko sedmica u Torinu ali se nije sastao ni sa kim u vezi obnove ugovora.

Vidal: Conte zeli da pobjedi jos vise nego kada je bio u Juventusu, onaj ko kaze suprotno, ne poznaje ga uopce.

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 03 nov 2020, 09:41

Ovo je fakat urnebes, zelis da igras s 3 nazad, znas da na pocetku sezone nemas De Ligta, da Chiello nakon ACL povrede nije skoro ni igrao, da ne znas ni kakav ce Demiral biti, i ti bas ovo ljeto pustis Ruganija da ide. Isto tako, ostajes bez ikakve alternative na lijevom boku vec drugu godinu za redom. Ja razumijem da je COVID svasta pokvario, ali zadnji transfer period je ocajno odradjen.

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.