FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pomogo bi on nama sl polusezone yebi ti to. Ja samo gledam dobrobit kluba i borbu za trofej.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ko je prije 10-tak godina oteo Dal-a ili drugog sina od Mirze ? Mislim da su milion trazili otkup ...
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Oteli su mu drugog sina, Maka...HeraklitMracni je napisao/la: ↑02 nov 2020, 17:17Ko je prije 10-tak godina oteo Dal-a ili drugog sina od Mirze ? Mislim da su milion trazili otkup ...
A koliko znam trazili su milion€
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Mi moramo igrat cvrsce u obrani, i 100% sam siguran da ce oni pokusat iskoristit Pidrino ne iskustvo i tu dugu pauzu.Al derbi ce odlucit Vinko sa odabirom krstea ili Fanima e koga odabere i ako taj igrac bude na nivou (kao krste u ove zadnje 2 ili Fanimo one dvije sloboda podgorica).
Jer njihov spic kendric juric nemogu nista uradit sto se tice skok igre a vako jedan na jedan su kurcevi teski cak meni juricic bolji od lendrica, i mislim njihova taktika trazenje daula oko 16 terca nece urodit plodom jer imamo visoke stopere i golmana stilic nije dao go iz slobodnog udarca od tc prosle godine.
NJIHOV NAJBOLJI IGRAC JE GOLMAN I IKIC
Jer njihov spic kendric juric nemogu nista uradit sto se tice skok igre a vako jedan na jedan su kurcevi teski cak meni juricic bolji od lendrica, i mislim njihova taktika trazenje daula oko 16 terca nece urodit plodom jer imamo visoke stopere i golmana stilic nije dao go iz slobodnog udarca od tc prosle godine.
NJIHOV NAJBOLJI IGRAC JE GOLMAN I IKIC
Bem ti najboljeg insajdera ljeta 2020...

-
- Kontakt:
Znam da je ona ološ i šljam sa Bjelava Ramiz Brajlović bio jedan od aktera, on je nekad bio golman Želje, uglavnom rezervni.HeraklitMracni je napisao/la: ↑02 nov 2020, 17:17Ko je prije 10-tak godina oteo Dal-a ili drugog sina od Mirze ? Mislim da su milion trazili otkup ...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Čito sam to, i šta bi na kraju?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 nov 2020, 17:20Oteli su mu drugog sina, Maka...HeraklitMracni je napisao/la: ↑02 nov 2020, 17:17Ko je prije 10-tak godina oteo Dal-a ili drugog sina od Mirze ? Mislim da su milion trazili otkup ...
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Krpic ili Irfan Hadzic? Da vas cujem (osim Denchija, on ne voli Hadzica
)

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Jedan otmičar se rokno, ovi ostali su dobili nešto zatvora.BordoSarajevo je napisao/la: ↑02 nov 2020, 17:38Čito sam to, i šta bi na kraju?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 nov 2020, 17:20Oteli su mu drugog sina, Maka...HeraklitMracni je napisao/la: ↑02 nov 2020, 17:17Ko je prije 10-tak godina oteo Dal-a ili drugog sina od Mirze ? Mislim da su milion trazili otkup ...
Kova
Oremus-Mili/Besim-Dupe-Pidro
Andrej
Tatar Rahman Krste
Haris
Sa klupe u drugom Fanimo i Susis, ostalo po potrebi
Oremus-Mili/Besim-Dupe-Pidro
Andrej
Tatar Rahman Krste
Haris
Sa klupe u drugom Fanimo i Susis, ostalo po potrebi
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Jedino čime se treba baviti jeste da na terenu igraju najbolji na svakoj poziciji. Dušan to nije i treba biti daleko od prve postave jer nema kvaliteta čak ni za opciju da igra od početka zbog neke taktike. Ti druže sve naopako shvataš, prvo ono poređenje s kešoljubom pa ovo za psihopatu. Nisam ti rekao da si psihopata jer imaš drugačije mišljenje, nego zato jer si teški kontraš i što imam osjećaj da je "tvoje drugačije mišljenje" = "samo nek je u kontru".Denchi je napisao/la: ↑02 nov 2020, 15:20Ja nisam prorok ja sam samo napisao kako razmisljam i sta se moze desiti, koji problem se moze desiti tokom tekme, kako se moze tekma odvijati potencijalno sta je ocekivati od njih....SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑02 nov 2020, 15:10
Zbog stanja s povredama jedina promjena će ti biti Miličević - Besim, a Dule na desnom beku je moguć u 75oj minuti, a da Oremuš tada pređe na DMF. Jedino u šta nisam siguran je da li će se odlučiti za Fanima od početka.
Koliko vidim vi se ne bavite tim uopste nego samo sta ce bit pocetna postava....
Ne mislim da si psihopata jer imas razlicito misljenje ili pogled na kako trebamo poceti i igrati...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Krpic! Jer je drugaciji tip napadaca, sto bi nama legao kao budali šamar.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Nedim Hadžić, samo se mora udebljat 15kg da bude okretan ko lopata Handžić.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ako je imao ciste papire prije kraja prelaznog roka, moze biti registrovan i moze igrati.
Ukoliko je bio clan neke ekipe nakon sto je prosao rok za dolazak igraca, inda ne moze prije Februara.
4 5 1
Kovacevic
Oremus Milicevic/Serbecic Dupovac Pidro
Pejovic
Fanimo Rahman Krste Tatar
Handzic
Kovacevic
Oremus Milicevic/Serbecic Dupovac Pidro
Pejovic
Fanimo Rahman Krste Tatar
Handzic
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Ma znam i ja to

Sarajevo ljubavi moja.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nemoj me citirati Zipe, ni sa ovog, ni sa @Vanja8 profila

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Policija uspjela da nadje Maka i otmicara(e), a jedan otmicar je kasnije umro, jer je sam sebe ranioBordoSarajevo je napisao/la: ↑02 nov 2020, 17:38Čito sam to, i šta bi na kraju?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 nov 2020, 17:20Oteli su mu drugog sina, Maka...HeraklitMracni je napisao/la: ↑02 nov 2020, 17:17Ko je prije 10-tak godina oteo Dal-a ili drugog sina od Mirze ? Mislim da su milion trazili otkup ...
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 nov 2020, 18:08Nemoj me citirati Zipe, ni sa ovog, ni sa @Vanja8 profila![]()

Pravim promet Mortemu

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, fanaticoszg, WeekendOffender i 24 gosta.