FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Kao što je i Rakitić bio najbolji veznjak. 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Rakitic i Modric su 2 razlicite klase.
Ali ako vi mislite da je De Jong kao takav najbokji veznjak Barceline i da je on neki faktor na europskoj sceni, onda zivite u nekom drugom svijetu. Frajer je prosjek zasada, mozda postane nesro vise al u ovih godinu i vise nije odigroa nista vrijedno divljrnja.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Jel' ima tema LA LIGA, ajde ba tamo pa bacajte drkicu na Modrića i ekipu. 

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
joj momci ne glupirajte se, real je imao 4 desna beka nama bi bili starteri, imali su 3 lijeva i to bi nam starteri bili, militao, ramos i varane bi nam se uhodali kao stoperi koliko god kikseva napravili.
Valverde, Casemiro, Kroos i Modric da ima 40god bi opet uhodali u nasu rotaciju uz De Jonga i Pjanica, ako Coutinha racunamo, mozda bi i on mogao zaigrati, al nije da je bio bolji od Odegaarda.
Benzema bi nam u Messija starter bio, sad jedino razlika tih krila, zdrav Hazard bi u teoriji trebao biti iduci najbolji igrac, al kod nas je to kao Griezmann, al su i Fati i Dembele stoljecima bolji od Viniciusa, Vasqueza, Rodryga, Jovica, tako da je to li-la.
Courtois u ovom trenutku je bolji od Ter Stegena, zapravo proslu sezonu je bio bolji, tako da i to dajem prednost Realu.
Ja ne znam kakve su ovo usporedbe i gluposti. Pedri iako dobar, jos je rano pricati o njemu kao boljem igracu od Odegaarda. Mi smo tek poceli graditi respektabilan roster koji ima neku dubinu i kvalitetu, al treba tu jos lijevi bek, stoper, veznjak, napadac da bi se moglo usporedjivati sa Realom.
To sto Reala guze livadici nema veze s kvalitetom igraca pojedinaca.
Valverde, Casemiro, Kroos i Modric da ima 40god bi opet uhodali u nasu rotaciju uz De Jonga i Pjanica, ako Coutinha racunamo, mozda bi i on mogao zaigrati, al nije da je bio bolji od Odegaarda.
Benzema bi nam u Messija starter bio, sad jedino razlika tih krila, zdrav Hazard bi u teoriji trebao biti iduci najbolji igrac, al kod nas je to kao Griezmann, al su i Fati i Dembele stoljecima bolji od Viniciusa, Vasqueza, Rodryga, Jovica, tako da je to li-la.
Courtois u ovom trenutku je bolji od Ter Stegena, zapravo proslu sezonu je bio bolji, tako da i to dajem prednost Realu.
Ja ne znam kakve su ovo usporedbe i gluposti. Pedri iako dobar, jos je rano pricati o njemu kao boljem igracu od Odegaarda. Mi smo tek poceli graditi respektabilan roster koji ima neku dubinu i kvalitetu, al treba tu jos lijevi bek, stoper, veznjak, napadac da bi se moglo usporedjivati sa Realom.
To sto Reala guze livadici nema veze s kvalitetom igraca pojedinaca.
Real je jaci na 9 pozicija nema tu govora.
Samo Messi i eventualno jedno od krila bi moglo uletiti u Real.
Odbrana Barcelone je nesto zalosno,vezni red i nije daleko.Vidjeli smo u Classicu kako ih se sazvakao Real na sredini.
Benzema je Tito , Vinicius glup ali neuhvatljiv.Asensio superclass potrencijal koji se pronalazi nakon povrede.
Ne vidim ja po cemu Barcelona ima nesto bolje od Reala.
Da ne govorim koliko je samo Realova ekipa brza i jaca u fizikalijama.Gledam onaj treci go Reala u Classicu.Modric za kojeg kazete da je dedica , otresa super jakog De Jonga i u 4 koraka mu bjezi 5 metara.Covjek bukvalno nije stigao faul napraviti a potrudio se.
Modric je i dalje doktor primarijus za sve i jednog veznog u Barceloni.Okruzen super jakim i dominantnim veznjacima.
Barcelona 2 godine zaostaje za ovim Realom, u kakvog god oni bilo qrcu,Barca je u vecem.
Samo Messi i eventualno jedno od krila bi moglo uletiti u Real.
Odbrana Barcelone je nesto zalosno,vezni red i nije daleko.Vidjeli smo u Classicu kako ih se sazvakao Real na sredini.
Benzema je Tito , Vinicius glup ali neuhvatljiv.Asensio superclass potrencijal koji se pronalazi nakon povrede.
Ne vidim ja po cemu Barcelona ima nesto bolje od Reala.
Da ne govorim koliko je samo Realova ekipa brza i jaca u fizikalijama.Gledam onaj treci go Reala u Classicu.Modric za kojeg kazete da je dedica , otresa super jakog De Jonga i u 4 koraka mu bjezi 5 metara.Covjek bukvalno nije stigao faul napraviti a potrudio se.
Modric je i dalje doktor primarijus za sve i jednog veznog u Barceloni.Okruzen super jakim i dominantnim veznjacima.
Barcelona 2 godine zaostaje za ovim Realom, u kakvog god oni bilo qrcu,Barca je u vecem.
Zadnja izmjena: JoeBleck, dana/u 02 nov 2020, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ako zelis objektivnost odes na RMB i shvatis da ovdje samo trolaju.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑02 nov 2020, 20:26Ovaj Real je veća qarina od Barce a to je stvarno uspjeh vrijedan divljenja. Jedino imaju bolju odbranu tj. štopere a i tu ih Ramos izvlači. Varane pokazao u zadnje vrijeme koliko kikser zna biti. Raspali Modrić još uvijek bitna karika u veznom redu, o čemu pričamo?![]()

27.10.2020
Sto se tice kadra Barcelone , meni je i dalje najveca enigma De Jong.Ja iskreno ne vidim nista kod njega vrijedno paznje.Nikakav visak , nikakav odskok.Doza rizika 0 , kreativnost 0.
Mislim da bi vezni red sa Pjanicem i mrtvim Buskecom bolje izgledaju jer i Buskec mrtav zna podvaliti i preskociti passom protivnicku sredinu.
Mislim da bi vezni red sa Pjanicem i mrtvim Buskecom bolje izgledaju jer i Buskec mrtav zna podvaliti i preskociti passom protivnicku sredinu.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Fali vam samo napad? Jesi li ti sav svoj?

Karine imate u svakoj liniji ekipe, a reći da vam fali samo naoadač da budete kao Bayern je suludo. Nemate igre sinčino, ni glave ni repa, patnja teška. Miljama ste vi od Cityja, kamoli jednog Bayerna, koji je najbolja ekipa na svijetu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
De Jong je potencijalno najbolji veznjak planete.JoeBleck je napisao/la: ↑02 nov 2020, 21:01Sto se tice kadra Barcelone , meni je i dalje najveca enigma De Jong.Ja iskreno ne vidim nista kod njega vrijedno paznje.Nikakav visak , nikakav odskok.Doza rizika 0 , kreativnost 0.
Istina je da je od dolaska takvo što pokazao samo na momente.
Istina je i da je ekipa izgledala bolje sa Frenkijem na stoperu i sa Busquetsom i Pjanićem u paru.
Isto tako je istina da 2 veznjaka, ma ko oni bili, ne mogu pokrvati 50 metara brisanog prostora.
A to znači da je pod moranje razbiti 4-2-3-1 formaciju.
AlfredNobel je napisao/la: ↑02 nov 2020, 21:04Fali vam samo napad? Jesi li ti sav svoj?
Karine imate u svakoj liniji ekipe, a reći da vam fali samo naoadač da budete kao Bayern je suludo. Nemate igre sinčino, ni glave ni repa, patnja teška. Miljama ste vi od Cityja, kamoli jednog Bayerna, koji je najbolja ekipa na svijetu.

Epidaurus je napisao/la: ↑02 nov 2020, 21:17AlfredNobel je napisao/la: ↑02 nov 2020, 21:04Fali vam samo napad? Jesi li ti sav svoj?
Karine imate u svakoj liniji ekipe, a reći da vam fali samo naoadač da budete kao Bayern je suludo. Nemate igre sinčino, ni glave ni repa, patnja teška. Miljama ste vi od Cityja, kamoli jednog Bayerna, koji je najbolja ekipa na svijetu.![]()

Džeri Drejk
salkan je napisao/la: ↑02 nov 2020, 21:20Epidaurus je napisao/la: ↑02 nov 2020, 21:17AlfredNobel je napisao/la: ↑02 nov 2020, 21:04
Fali vam samo napad? Jesi li ti sav svoj?
Karine imate u svakoj liniji ekipe, a reći da vam fali samo naoadač da budete kao Bayern je suludo. Nemate igre sinčino, ni glave ni repa, patnja teška. Miljama ste vi od Cityja, kamoli jednog Bayerna, koji je najbolja ekipa na svijetu.![]()
![]()

- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da ima panjeva koji bi opravdali ekipu za koju navijaju, a znaju i sami da su odron. Ubiju ih Shaktar i Borussija i kaže fali Realu samo napad da budu kao Bayern. Isto da mi sad kažemo kako Barci fali samo jedan-dva stopera i može se lagano nositi s Bayernom. Ebem ti život kakvi ublehaši, vazda sam se divio ovakvim intelektualcima.
AlfredNobel je napisao/la: ↑02 nov 2020, 21:22Ne mogu da vjerujem da ima panjeva koji bi opravdali ekipu za koju navijaju, a znaju i sami da su odron. Ubiju ih Shaktar i Borussija i kaže fali Realu samo napad da budu kao Bayern. Isto da mi sad kažemo kako Barci fali samo jedan-dva stopera i može se lagano nositi s Bayernom. Ebem ti život kakvi ublehaši, vazda sam se divio ovakvim intelektualcima.

A sta ste se svi zakacili za Bajern? Zato sto su prepisali Barsu? Jesu jaki, ali im ne bih u srazu sa Liverpulom dao vise od 40% sansi. Te dvije ekipe su vrh, a ovo ostalo je trenutno talasika
Džeri Drejk
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pa i jeste vas Pep preslušao prije par mjeseci. Ne vidim u čemu je problem.Epidaurus je napisao/la: ↑02 nov 2020, 21:17AlfredNobel je napisao/la: ↑02 nov 2020, 21:04Fali vam samo napad? Jesi li ti sav svoj?

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- AlfredNobel
- Kontakt:
Zato što su osvojili LP i što su odigrali najljepši fudbal. Sve to od dolaska Flicka, koji ih je preporodio. Liverpool je, također, isto odličan.
Jako loše trollanje simpatizera kastiljske čerge
Grohnuli su ko kumanova Barca 

Djelimicno se slazem, ali moje oko nece dugo trpiti da zidarske ekipe kupe kajmak i mlate peharima. Krajnje je vrijeme da se na sceni negdje pojavi novi madjionicarAlfredNobel je napisao/la: ↑02 nov 2020, 21:28Zato što su osvojili LP i što su odigrali najljepši fudbal. Sve to od dolaska Flicka, koji ih je preporodio. Liverpool je, također, isto odličan.
Džeri Drejk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.