Lud je ko prigovori igracima i ss u slucaju neuspjeha, ako se ima u vidu serija koju smo napravili. Isto tako se zna da ce se psovati mrtvi i zivi jos u toku meca, kao sto se desavalo mnogo puta do sada, vecinom od neizivljenih likova. Zamjerit se moze samo nezalaganje, ali do toga nece doci.feniksptica je napisao/la: ↑02 nov 2020, 21:04Ja samo trazim od vas da ako bude kakvog kiksa da ne serete previse. I to zna se na koga se misli..ovi sto su se usutili posle TC
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Vjeruj, bolje je krenuti s najjačim sastavom, pa izboriti dobar rezultat, nego eksperimentisati pa ganjati do kraja tekme. Imamo opcija, može se i tu iskombinovati.Denchi je napisao/la: ↑02 nov 2020, 21:07Naravno da je moje razmisljanje iz predostroznosti to sam i rekao, ako Djokanovic i Oremus popiju po karton, ti si fakticki porazen, to nije tesko izvesti u derbiju...AlfredNobel je napisao/la: ↑02 nov 2020, 20:51Pa Denchi, ne možeš tako gledati stvari. I tvoja priča je onda "ili ili". Šta ako ne pregore i odigraju kako spada? Tom logikom, onda i treneri Messija trebaju ostavljati u jednom El Clasicu, jer možda se povrijedi i koga onda staviti umjesto jednog Messija.
Naravno, logično je i očekivano da će se krenuti s najjačom postavom. Postava koja funkcioniše čitavo prvenstvo i neće se dirati. Ubacivati Hodžića koji je krampa i kad je konstatno u igri, koji je glavom u svom svijetu i od kojeg strahuješ i kad daje najobičniji pas je meni van pameti. Još gore je što bi pomjerio jednog od najboljih igrača ekipe, Oremuša, koji se taman navikao i igra odlično na beku.
Nije ti toliko loša teorija i varijanta, ali zaboravio si da mi imamo Dušana na klupi, a ne nekog boljeg igrača koji bi to iznio kako treba.
Nemas nikog na klupi za sredinu....a oni ponovo igraju kroz sredinu....meni je to vrlo moguc scenario...
Normalno moguce je i da Osim sjedi kuci i broji pare i ne sprema nista za derbi kojeg se boji ocigledno i da ce izac otvoreno da se nadigrava ali sumnjam...
Moguce i da se mi nalozimo i odigramo ko NATO na pokaznoj vjezbi, ali nisam bas ubjedjen da je brko toliki levat da to prodje bez "shopanja" i prljave igre...
Meni Dule nije toliko los da ne moze odigrati beka nikad vise, pogotovo ne kad je na toj strani i Tatar a protiv sebe ima samo ili Milicevica ili Sehica koji su realno shasha...fino je cuvao Ziljkica koji je za ove Ronaldo...
Ja bih Hodžića ubacivao jedino kad je rezultat riješen kao protiv Mladosti, u kup utakmica i eventualno protiv baš nekih slabih ekipa protiv kojih možeš rotirati. S ozbiljnim tekmama, on je završio garantujem, to je i Vinko uvidio nakon Bresta.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- hordasDoboj
- Kontakt:
Igrao bih i ja to, pa ako se bude šta pokretalo računaj meFoSte95 je napisao/la: ↑02 nov 2020, 18:45malo ću ići u offtopic ali nećete zamjeriti![]()
nzm je li ko od vas igrao FID prije 7-8 godina pa da je upoznat sa tom igricom. Zasniva se na tome da se može napraviti karakter fudbalera ili trenera, ako si fudbaler nađeš tim, potpišeš ugovor. Svaki dan odradiš trening (minuta posla), e ono najbitnije što moraš biti online za vrijeme utakmice jer ti sam kontrolišeš svog igrača. znači 11 igrača potrebno je da ih je što više online, poželjno svih 11
![]()
ljudi koji su igrali znaju kakva to zezenacija bude jer protivnički tim je isto tako sastavljen od aktivnih usera bukvalno 11 ljudi vs 11 ljudi plus još što smo mi unutar tima tokom meča komunicirali preko TeamSpeak-a![]()
FID se davno ugasio ali sada ima igrica na Steamu Super Club Soccer na identičan fazon pa da li ima zainteresovanih da napravimo FK Sarajevo na igrici
ako bude zainteresovanih da poseban pdf napravimo

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- muhamedhulk
- Kontakt:
I mene stavi u ekipu, napadac, centarfor 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
@Denchi, u tvojoj zamisli imam jednu zamjerku, a odnosi se na poziciju desnog beka. Vise bih tu volio vidjeti Hebibovica. Nazad je isti kao Hodzic, ali je bar naprijed svemirski brod. Naravno, ovo govorim iz ugla tvog razmisljanja.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Znaci vec imam 4-5 ljudi koji bi igrali 
Na zadnjih 5 meceva smo dali 16 golova. Kone ce da zadrhte samo od rahmanovih slika sa sutrasnjeg treninga
NEMA NAZAD
Englezi kažu "Never change a winning team"
Redamo pobjede, daleko najljepše i najbolje igramo.
Oremuša ostaviti na beku, treba krenuti s najjačim sastavom. Ne treba ništa eksperimentisati, pogotovo ne na derbiju.
Redamo pobjede, daleko najljepše i najbolje igramo.
Oremuša ostaviti na beku, treba krenuti s najjačim sastavom. Ne treba ništa eksperimentisati, pogotovo ne na derbiju.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
I to bi imalo smisla, jer oni igraju 4-romb-2, njihove bekove bi duplali na obje strane nasim bekom i krilom...ko sto je zrinjski velezu uradio neki dan...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Krpić naravno, kakav crni Hadžić

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ovo je nas moderator juce napisao...
Ubio se za politiku
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- belosevic23
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Ko je babukaaa
sad sam se zagrijao pazite se.

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Opet pogrešno definišeš pojmove. Kontriranje je kada pišeš suprotno od sagovarača, s tim što ono što pišeš nema nikakvog smisla, logike niti uporišta. To je kao da napišeš mlijeko je crno. Ili kao što trpaš je.benog Holeta u prvih 11 iako površan simpatizer zna da on nije za Sarajeva kamo li za prvih 11. I onda imaš ovu odvalu šta ako se povrijedi? Zašto se onda uopće bavi ovim sportom? Rekao sam ti prošli put, a i ponovit ću ti: sam sebe blamiraš, odvališ glupost i onda se samo pokupavaš tako što tu glupost braniš još većim glupostima. Ova 2 posta iznad su dokaz.Denchi je napisao/la: ↑02 nov 2020, 20:35Cak iako izgore nakon sat ili dobiju karton ili se ozlijede i onda nemas zamjene s klupe? Pa zbog tog izgubis derbi? Ne slazem se, to je povrsno razmisljanje...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑02 nov 2020, 17:48
Jedino čime se treba baviti jeste da na terenu igraju najbolji na svakoj poziciji. Dušan to nije i treba biti daleko od prve postave jer nema kvaliteta čak ni za opciju da igra od početka zbog neke taktike. Ti druže sve naopako shvataš, prvo ono poređenje s kešoljubom pa ovo za psihopatu. Nisam ti rekao da si psihopata jer imaš drugačije mišljenje, nego zato jer si teški kontraš i što imam osjećaj da je "tvoje drugačije mišljenje" = "samo nek je u kontru".
Kesoljub se nikom nije prilagodjavao, a to i ti propagiras...
Upravo si potvrdio da si me nazvao psihopatom jer imam drugacije misljenje, kontriranje jeste bukvalno drugacije misljenje od vecine.....
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
I ovo da ti nacrtam. Kesoljub je u ekipi, u većini utakmica u prošloj sezoni, imao puno stvari koje nisu funkcionisale, i nista nije mijenjao. Izvede jednu postavu danas, odigraju katastrofa, za 7 dana izvede opet isto i skače ko orangutan ispred klupe misleći da će biti bolje. Ja tebe sad pitam, mijenja li se nešto što funkcioniše savršeno kao trenutno? Čak ni umora nema jer su svi koji su trebali izašli ranije u petak. Uostalom, ovo ti bespotrebno objašnjavam jer veze nema sa činjenicom da ti lošijeg igrača guraš u ekipu ispred boljeg pravdajući to "kesoljub nije mijenjao, ovaj treba mijenjat". I nemoj da bi pokušao da se pravdaš time da je Oremuš bolji u vezi od Andreja, jer su približno istog kvaliteta na toj poziciji, čak je Andrej brži i eksplozivniji.Denchi je napisao/la: ↑02 nov 2020, 20:35Kesoljub se nikom nije prilagodjavao, a to i ti propagiras...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑02 nov 2020, 17:48
Jedino čime se treba baviti jeste da na terenu igraju najbolji na svakoj poziciji. Dušan to nije i treba biti daleko od prve postave jer nema kvaliteta čak ni za opciju da igra od početka zbog neke taktike. Ti druže sve naopako shvataš, prvo ono poređenje s kešoljubom pa ovo za psihopatu. Nisam ti rekao da si psihopata jer imaš drugačije mišljenje, nego zato jer si teški kontraš i što imam osjećaj da je "tvoje drugačije mišljenje" = "samo nek je u kontru".
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Lična raspravljanja i beskonačna ubjeđivanja nisu potrebna.
Više od dva posta ubjeđivanja nekom o nečem je bespotrebno.
Mlijeko je crno. -NIJE. Mlijeko je crno. -NIJE. Mlijeko je crno. -OK.
Ljepša bi tema bila. Može se vala nekad nešto i izignorisat.
Meni ne smeta ništa, samo onako napisah.
Više od dva posta ubjeđivanja nekom o nečem je bespotrebno.
Mlijeko je crno. -NIJE. Mlijeko je crno. -NIJE. Mlijeko je crno. -OK.
Ljepša bi tema bila. Može se vala nekad nešto i izignorisat.
Meni ne smeta ništa, samo onako napisah.

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Svaka cast napapijriNapapijri je napisao/la: ↑02 nov 2020, 21:17Lud je ko prigovori igracima i ss u slucaju neuspjeha, ako se ima u vidu serija koju smo napravili. Isto tako se zna da ce se psovati mrtvi i zivi jos u toku meca, kao sto se desavalo mnogo puta do sada, vecinom od neizivljenih likova. Zamjerit se moze samo nezalaganje, ali do toga nece doci.feniksptica je napisao/la: ↑02 nov 2020, 21:04Ja samo trazim od vas da ako bude kakvog kiksa da ne serete previse. I to zna se na koga se misli..ovi sto su se usutili posle TC

1946~
-
- Kontakt:
Ako se izgubi normalno tu noc malo ce se kritikovati ujutru vec okrece se list ...