mah zakazat ce novi termin za 16 februar i onda ce reci nismo nasli zajednicki interespile87 je napisao/la:Glavna tacka dnevnog redazlaya_tm87 je napisao/la:nisam bas u toku sa desavanjima, da li ce se na toj skupstini odluciti o stadionu?pile87 je napisao/la:23.12.2010 SKUPSTINA
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
suti jezik pregrizonick je napisao/la:mah zakazat ce novi termin za 16 februar i onda ce reci nismo nasli zajednicki interespile87 je napisao/la:nisam bas u toku sa desavanjima, da li ce se na toj skupstini odluciti o stadionpile87 je napisao/la:23.12.2010 SKUPSTINA
Glavna tacka dnevnog reda
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ja mislim da bi se sutra trebalo znati da li ce ista biti od toga..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Koliko godina ima to ne znam, ali znam da ga muce povrede i da ga takvog nece jos dugo trpjeti u Turskoj, onda bas i nece imati puno opcija poslje toga, tako da je vrlo moguce da dodje u Zelju vec mozda kroz sljedece dvije sezone. Naravno ovo je nagadjanje ali veoma moguceOmar500 je napisao/la:Ah da, uvijek kad u repki brani, istraumiram se kad driblaamertiger je napisao/la: Vrlo lako bi se prije njih svih mogao vratiti jedan golman, inace momak koji je usavrsio fintu ispucavanja
. Koliko ono sad ima godina, oko 28 ?
Mes Que Un Club
Sta ce nam ako je stalno na bolovanju?amertiger je napisao/la:Koliko godina ima to ne znam, ali znam da ga muce povrede i da ga takvog nece jos dugo trpjeti u Turskoj, onda bas i nece imati puno opcija poslje toga, tako da je vrlo moguce da dodje u Zelju vec mozda kroz sljedece dvije sezone. Naravno ovo je nagadjanje ali veoma moguceOmar500 je napisao/la:Ah da, uvijek kad u repki brani, istraumiram se kad driblaamertiger je napisao/la: Vrlo lako bi se prije njih svih mogao vratiti jedan golman, inace momak koji je usavrsio fintu ispucavanja
. Koliko ono sad ima godina, oko 28 ?
Who is your čampion??
Who is your čampion??
- Popović Lazar
- Kontakt:
imali smo,halalio je...Popović Lazar je napisao/la:I imamol' dugovanja prema Hasagiću ?![]()
Ja mislim da nas je tuzioharinjo je napisao/la:imali smo,halalio je...Popović Lazar je napisao/la:I imamol' dugovanja prema Hasagiću ?![]()
1921-2011
- spielführer_21
- Kontakt:
Eh, kad smo kod Hasagića čuo sam da je imao neki intervju gdje je ružno govorio o Želji, valjda zbog tih dugova.. Ja nisam nigdje mogao pronaći taj intervju, doduše to sam čuo od jednog pitara, a ko će njima vjerovati
..
Zna li ko nešto u vezi toga??
Zna li ko nešto u vezi toga??
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- kadetzelje
- Kontakt:
''Idol nacije'' u znaku plave boje
AUTOR: EMIR ALETIĆ DATUM: 03.12.2010.
I ovogodišnji izbor za ''Idola nacije'' proteći će u znaku plave boje. Naime, Željini bivši ili aktuelni fudbaleri, te sam klub, našli su se u velikom broju kategorija. Tako je Edin Džeko prvi favorit da i ove godine postane ''Idol nacije''. Podsjećamo, sjajni golegeter Wolfsburga prošle godine se okitio ovom laskavom titulom a svoju karijeru počeo je upravo u Željezničaru. Osim Džeke, u krugu kandidata za najboljeg bh. fudbalera je i Samir Bekrić, sjajni ofanzivac korejskog Incheona koji je prošle sezone poveo ''plave'' do titule prvaka i finala Kup-a naše zemlje.
U konkurenciji za najboljeg igrača Premijer lige BiH, jedan od favorita je Zajko Zeba. Kreativac Željezničara ove godine je najbolji strijelac i asistent lige, i sigurno zaslužuje da dobije nagradu za najboljeg igrača lige. Amar Osim mogao bi odnijeti dvije nagrade jer je nominovan u dvije kategorije – najbolji bh. trener i najbolji trener PL BiH. Slična je situacija i sa golmanom Ibrahimom Šehićem. On bi mogao biti proglašen za najboljeg bh. golmana kao i za najboljeg golmana PL BiH.
U izboru za najboljeg mladog fudbalera lige našao se i naš Edin Višća koji je sjajnim partijama u ''plavom'' dresu privukao pažnju i selektora Sušića.
Posljednja kategorija u kojoj se našao neki od Željinih igrača je ''najbolji kadetski fudbaler (U17)'' gdje ravnopravno sa ostalima, za titulu najboljeg konkuriše i Armin Hodžić, velika nada Željezničara.
Recimo i to da je Željezničar ušao u uži krug izbora za najorganizovaniji klub u našoj zemlji. Nagrada u ovoj konkurenciji bila bi veliko priznanje za sve ljude u našem klubu koji u posljednjih godinu dana bilježi sjajne rezultate – kako na takmičarskom tako i na poslovnom planu.
Manifestaciju ''Idol nacije'' i ove godine će organizovati najčitaniji bh. sportski portal sportsport.ba u saradnji sa N/FSBiH.
AUTOR: EMIR ALETIĆ DATUM: 03.12.2010.
I ovogodišnji izbor za ''Idola nacije'' proteći će u znaku plave boje. Naime, Željini bivši ili aktuelni fudbaleri, te sam klub, našli su se u velikom broju kategorija. Tako je Edin Džeko prvi favorit da i ove godine postane ''Idol nacije''. Podsjećamo, sjajni golegeter Wolfsburga prošle godine se okitio ovom laskavom titulom a svoju karijeru počeo je upravo u Željezničaru. Osim Džeke, u krugu kandidata za najboljeg bh. fudbalera je i Samir Bekrić, sjajni ofanzivac korejskog Incheona koji je prošle sezone poveo ''plave'' do titule prvaka i finala Kup-a naše zemlje.
U konkurenciji za najboljeg igrača Premijer lige BiH, jedan od favorita je Zajko Zeba. Kreativac Željezničara ove godine je najbolji strijelac i asistent lige, i sigurno zaslužuje da dobije nagradu za najboljeg igrača lige. Amar Osim mogao bi odnijeti dvije nagrade jer je nominovan u dvije kategorije – najbolji bh. trener i najbolji trener PL BiH. Slična je situacija i sa golmanom Ibrahimom Šehićem. On bi mogao biti proglašen za najboljeg bh. golmana kao i za najboljeg golmana PL BiH.
U izboru za najboljeg mladog fudbalera lige našao se i naš Edin Višća koji je sjajnim partijama u ''plavom'' dresu privukao pažnju i selektora Sušića.
Posljednja kategorija u kojoj se našao neki od Željinih igrača je ''najbolji kadetski fudbaler (U17)'' gdje ravnopravno sa ostalima, za titulu najboljeg konkuriše i Armin Hodžić, velika nada Željezničara.
Recimo i to da je Željezničar ušao u uži krug izbora za najorganizovaniji klub u našoj zemlji. Nagrada u ovoj konkurenciji bila bi veliko priznanje za sve ljude u našem klubu koji u posljednjih godinu dana bilježi sjajne rezultate – kako na takmičarskom tako i na poslovnom planu.
Manifestaciju ''Idol nacije'' i ove godine će organizovati najčitaniji bh. sportski portal sportsport.ba u saradnji sa N/FSBiH.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
http://www.****/artikal/784009/sat-zidni-zeljo/
Evo ko zeli sat Zeljin, nek' se javi..
Pravim i privjeske, bedzeve, naljepnice, salove...
FORZA ZELJO
Evo ko zeli sat Zeljin, nek' se javi..
Pravim i privjeske, bedzeve, naljepnice, salove...
FORZA ZELJO
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
23/12 00:54 sta je skupstina odlucila u vezi Grbavice??? 
Who is your čampion??
Who is your čampion??
-
TheDinoRules
- Kontakt:
Daj Bože da bude nešto, iako imam neki ružan predosjećaj. 
U mom svijetu važe moja pravila
-
crusader77
- Kontakt:
U koliko je sati ova skupstina danas ako mi neko moze reci?
Redovna Skupština Fudbalskog kluba Željezničar bit će održana danas, u sali Općine Novo Sarajevo (18 sati). 
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Haris Beslija i Damir Rovcanin zatrazili raskid ugovora!
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Ima logike,nisu imali nikakvu minutazu...sta ce kod nas ako ne igraju,nema tu napretka za njih...ako bi se to desilo,onda napadac neki mora doci,ostadosmo na Lazi i na malom BaljicuBLU SKY je napisao/la:Haris Beslija i Damir Rovcanin zatrazili raskid ugovora!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Bajro haubica ..boccaccio je napisao/la:Ima logike,nisu imali nikakvu minutazu...sta ce kod nas ako ne igraju,nema tu napretka za njih...ako bi se to desilo,onda napadac neki mora doci,ostadosmo na Lazi i na malom BaljicuBLU SKY je napisao/la:Haris Beslija i Damir Rovcanin zatrazili raskid ugovora!...mora doci neko ko ce da napada protivnicki gol
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- partibrejker1921
- Kontakt:
Ostadosmo i mi bez oficijelnog portala. Nazad u prosjeke...Tužno i jadno...
Trenutno korisnika/ca: kontra, WeekendOffender i 18 gostiju.