FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Meni je stvarno žao što ide i nadam se da će se nekim čudom ipak dogovoriti pa da bude neki preokret i da on ostane, mislim da je jako bitno zadržati takvog igrača, on jedini pored Millera ima Bayernov DNA, plus dvije triplete takvo iskustvo i takvih igrača na tržištu nema, pogotovo nema besplatno. Njegov kvalitet je neupitan, na beku na stoperu jako dobar igrač sa nevjerovatnim iskustvom a tek mu je 27.
Nabiti ga nogom a zidovu zabraniti prilazak Bayernu,
A i svakako alaba nije nezamjenjiv , prosječan stoper u najboljem slučaju...prodati ga na zimu
A i svakako alaba nije nezamjenjiv , prosječan stoper u najboljem slučaju...prodati ga na zimu
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- bavaracmujo
- Kontakt:
Glupo je kritikovat upravu zbog toga sto su dva igraca usla u zadnje godine ugovora, jednostavno tiago nije zelio ostat i nemozes ti sad igraca puskom natjerat da potpise, on nije zelio vise biti tu i stvar je jasna.
Sto se tice Alabe situacija je slicna sve je na njemu pa kako on odluci, al vidimo da prokletstvo para pravi prevagu i on zeli samo pare, dali to zasluzuje to treba uprava da odluci.
Sto se tice Alabe situacija je slicna sve je na njemu pa kako on odluci, al vidimo da prokletstvo para pravi prevagu i on zeli samo pare, dali to zasluzuje to treba uprava da odluci.
Nisu samo 2 igrača ušla u zadnju godinu ugovora, bilo ih je dosta ali su neke uspjeli potpisati, neke otpisati, a neki su ih izjebali.
alaba vjerovatno igra na najjednostavniju moguću kartu, ide bez obeštećenja i dobiva debeli bonus od tima sa kojim se to dogovorio. kod igrača koji nisu koštali ništa (pri tom mislim na dovođenje u klub) je to u dure.
sad ostaje samo pitanje koji je klub u pitanju!
sad ostaje samo pitanje koji je klub u pitanju!
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Kao zadnji mamac prije povlačenja ponude...

Smatram da je ovdje sve dobro napravljeno od strane uprave u ovom trenutku. Konačno su mu dali ultimatum, hoćeš, nećeš i to je to. Ovo im je također dobra škola za budućnost, treba tako i puno prije raditi sa igračima prije nego uđu u zadnju godinu ugovora pa da se još nešto i zasluži ako ide.
Alaba u vezni red iako je igrao na beku godinama i od prošle sezone i na stoperskoj poziciji. Ne vjerujem da je tako glup zahtjev dao Bayernu 

idemo ovo ponoviti i ove godine i ulazimo u besmrtne

ovaj klub je nesto posebno

Pravda za Tyson Furya
Zasto nemas nick Hansi?

Bilo je Pep, Jupp, Carlo... samo si Dzemperka i ovog preskocio

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno najboljih 11 po formi večeras protiv Salzburga. Očekivao sam neku rotaciju ali okej, igra se važna utakmica u subotu pa možda želi najjači sastav u ove dvije utakmice.
Bayern XI against Salzburg:
Neuer (c) -
Pavard, Boateng, Alaba, Hernández -
Kimmich, Tolisso -
Gnabry, Müller, Coman -
Lewandowski.
Neuer (c) -
Pavard, Boateng, Alaba, Hernández -
Kimmich, Tolisso -
Gnabry, Müller, Coman -
Lewandowski.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
ko fol sad se brani Alaba,haha,licemjerstva
a ima 3 godine pljuju alabu i izgone ga iz kluba,pala forma nj nj nja itd,a sad kao zale za njim.malo stabilnosti ne bi falilo.
Ja sam za to da mu uprava produzi ugovor i da novaca koliko trazi,jer zna tim u dusu i ima taj MENTALITET bavarskog giganta.Uz to zasluzio je.
a ima 3 godine pljuju alabu i izgone ga iz kluba,pala forma nj nj nja itd,a sad kao zale za njim.malo stabilnosti ne bi falilo.
Ja sam za to da mu uprava produzi ugovor i da novaca koliko trazi,jer zna tim u dusu i ima taj MENTALITET bavarskog giganta.Uz to zasluzio je.
VOLIM BAYERN
Pa, zapravo se ovdje vecinom brani odluka uprave i napada Alaba. 

Isto tako mu treba ispuniti još jednu želju, pomaknuti ga u vezni red umjesto Kimmicha, ovog poslati na klupu. Ma ja.isakovich je napisao/la: ↑03 nov 2020, 20:13ko fol sad se brani Alaba,haha,licemjerstva

Šta god isakovic kaže on misli na mene, vi se ne trebate obazirati na to.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Atletiko je prosuo bodove u Moskvi tako da ako veceras pobijedimo sansa za prvo mjesto u grupi je bas izgledna.
Najjaca trenutno postava.
Najjaca trenutno postava.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nek' nam je sa srećom.

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Alaba i Zahavi
Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je slučajna.

Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je slučajna.

Moram priznati sa mi fali beef s njim. Sa svima ostalima sam u dobrom odnosu, nije zanimljivo

-
- Kontakt:
Kako los ulazak u mec...
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.