FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

1921boy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 1921boy » 03 nov 2020, 21:21

Sutra karanje na lavoru lagano
mosa lošmi stićko tit-ula!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 nov 2020, 21:24

Sutra treba na lijevo krilo Milicevica, nazad Sehica. Ovaj prvi nek puca, centrira, a ovaj pritvori prilaze golu dolje. :D
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 03 nov 2020, 21:30

Pocet ce i Bekrija i Stilic, bar kako se moglo skontati po onih 15-20 min treninga. Prvo su vjezbali prekide, s jedne Bekric, s druge Stila pa eto kontam zbog toga mozda ce obojica poceti.
Realno su pitari puno jaci, u boljoj formi i ne treba nas jedna dobra utakmica zavarati i zbog nje ocekivati neku laganu pobjedu. Skupiti se, izaci s mudima i dati sve od sebe. Srce na teren!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 nov 2020, 21:35

MrkiMedo je napisao/la:
03 nov 2020, 21:30
Pocet ce i Bekrija i Stilic, bar kako se moglo skontati po onih 15-20 min treninga. Prvo su vjezbali prekide, s jedne Bekric, s druge Stila pa eto kontam zbog toga mozda ce obojica poceti.
Realno su pitari puno jaci, u boljoj formi i ne treba nas jedna dobra utakmica zavarati i zbog nje ocekivati neku laganu pobjedu. Skupiti se, izaci s mudima i dati sve od sebe. Srce na teren!
Ma ja mislim da narod vise zanose one pobjede ubjedljive prosle sezone pa sad kontaju stalno cemo mi pobjedjivati sa 2-3 gola razlike. Ne pobjedjujemo mi ove sezone cesto sa 2-3 gola razlike. Cvrsce nazad igramo za razliku od prosle godine i manje dajemo golova, stvaramo sansi. Znaci sve i da pobijedimo to ce biti 0:1 mozda, ali tesko i to.

Newgeneration1921
Kontakt:

Post Postao/la Newgeneration1921 » 03 nov 2020, 21:55

Previse su se oni nalozili da ce nas poderati da bi to izaslo na dobro po njih,a i mi previse pesimisti uvijek bude suprotno, tako da ocekujem kao protiv Radnika utakmicu koju dobijamo

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 03 nov 2020, 22:00

MocMahale444 je napisao/la:
01 nov 2020, 23:17
Oni su favoriti da se odmaH zna :kafa:

slika

:kafa: :kafa:

Oni vele da ce lagano uzeti 3 boda :(
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 nov 2020, 22:06

Braconi, ako te Buki pohvalio ne moras citav dan provesti u istrazivanju njegove statistike. De ti dodji da te pitamo nesto :D

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 03 nov 2020, 22:07

LjoZee je napisao/la:
03 nov 2020, 21:35
MrkiMedo je napisao/la:
03 nov 2020, 21:30
Ma ja mislim da narod vise zanose one pobjede ubjedljive prosle sezone pa sad kontaju stalno cemo mi pobjedjivati sa 2-3 gola razlike. Ne pobjedjujemo mi ove sezone cesto sa 2-3 gola razlike. Cvrsce nazad igramo za razliku od prosle godine i manje dajemo golova, stvaramo sansi. Znaci sve i da pobijedimo to ce biti 0:1 mozda, ali tesko i to.
Ma ovaj derbi nema nikakve veze sa prošla dva. Prvo naša ekipa je poprilično promijenjena, kod njih ima novih lica plus novi je trener. Favoriti jesu, po svemu trenutnom, ali opet imamo i mi svojih aduta. Ovako iz ove perspektive teško je očekivati da ga oni uz sav napadački arsenal ne zabiju sutra, tako da nam trebaju i raspoloženi napadači ako išta želimo.

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 03 nov 2020, 22:09

LjoZee je napisao/la:
03 nov 2020, 22:06
Braconi, ako te Buki pohvalio ne moras citav dan provesti u istrazivanju njegove statistike. De ti dodji da te pitamo nesto :D
Boga mi ako šta ne bricne do utakmice, poslije utakmice ćemo mi njega bricnut motornom pilom

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 nov 2020, 22:12

avalPacidoroP je napisao/la:
03 nov 2020, 22:09
Boga mi ako šta ne bricne do utakmice, poslije utakmice ćemo mi njega bricnut motornom pilom
Bricnut ce njega ban onda. :D
Dejan1921 je napisao/la:
03 nov 2020, 22:07
Ma ovaj derbi nema nikakve veze sa prošla dva. Prvo naša ekipa je poprilično promijenjena, kod njih ima novih lica plus novi je trener. Favoriti jesu, po svemu trenutnom, ali opet imamo i mi svojih aduta. Ovako iz ove perspektive teško je očekivati da ga oni uz sav napadački arsenal ne zabiju sutra, tako da nam trebaju i raspoloženi napadači ako išta želimo.
Imamo 4 napadaca valjda bar jedan ustane na desnu nogu yebem mu :mrgreen:

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 03 nov 2020, 22:21

@braco se večeras lagano oduzima, puno vas pozdravlja i rekao je da sutra sprema brijačinu. 😂
Željezničar za život cijeli!

urednik
Kontakt:

Post Postao/la urednik » 03 nov 2020, 22:36

Mislim da je učestalo uvođenje Miletića i Vrhovca(zamalo ne napisah Grahovca) bila svojevrsna proba kombinovanja dva sistema igre tokom utakmice. 3421 i ove neke zvanične koju ja vidim kao 4141, koja se odnosi na bekrića i štilu kad su zajedno na terenu. Objektivno bi nama u konačnici i valjalo igrati sa tri štopera nazad u optimalnoj formi, gdje bi dvojica bila u prilici malo iznijeti loptu i predati je veznom redu. Na momente bi to značilo da igramo bez klasičnih brkova, a sa wide midlefielderima - Mustafom i Bojom. Međutim, razmišljati o inovacijama, iznenađenjima i slično bi bilo potpuno suludo kad znamo da nas ritam lomi zadnjih sedmica, gdje igrači vraćaju optimalnu formu i momentum, a ekipa u cjelini samopouzdanje.
Mislim da ni kone evo večeras dok ja tipkam ovaj post nemaju pojma ko će igrati, u kojoj formaciji, i sa kakvim pretenzijama na terenu. Tu leži i naša šansa, naravno ako Amar i stručni štab (u šta uopće ne sumnjam) tačno znaju ko i kako će sutra igrati. Još jedna bitna stvar je da oni nas nešto vele ne mogu iznenaditi budući da se zna i ko će izaći na teren, u kojoj formaciji, te da imaju taj potpuni disbalans pritiska i odsustva istog. U svojim pitarskim glavicama svi znaju da bez obzira na cijelu šuplju koju pokušavaju izgraditi nakon 8 komada - jednostavno moraju pobijediti. I ne samo rezultatski, ono igru briši bodove piši nego na svim nivoima. S druge strane tabela im daje luksuz da uđu malo komotnije u tekmu od nas, jer 4 bobe su ipak 4 bobe. Ja lično priželjkujem i očekujem u vrhu četvoricu najopakijih faca, a to su Lendra Štila Zec i Veseli, jer ruku na srce oni će vjerovatno imati posjed i loptu u nogama, a početak akcija kod njihove objektivno klimave četvorke nazad će biti potpuno horor kad vide naše prekaljene asove kako stoje naspram njih. I to može biti naša prva linija odbrane, tjeranje njih da preskaču sredinu terena, i konstantna izloženost kiksevima. Bitno u svemu tome je i da oni nemaju napadača kako treba, te 10ku koja je tempirana bomba te bez obzira na svoj kvalitet ne može doći do izražaja ako joj se pristupi na otvaranju utakmice kako treba.

Sretno plavi, i vodite se ovim mojim završnim obraćanjem pitarčićima u ženskom rodu.

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 03 nov 2020, 22:36

Kad se sutra ukaže Fejzić Irfan na zagrijavanju i Sedad Subašić s njim

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 03 nov 2020, 23:08

KO NE VOLI ŽELJU JADNA MU MAJKA!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 03 nov 2020, 23:11

Izbiješ im kurcem zube na prošlim derbijima i ono se nađe govoriti kako smo mi seljačka ekipa, igramo antifudbal, smuliramo i tako dalje.

Yebemo vam kurvu Sabrinu! Zgazite ih!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 03 nov 2020, 23:13

HAJC :njanjanja:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 03 nov 2020, 23:20

Manijakdolopate je napisao/la:
03 nov 2020, 22:36
Kad se sutra ukaže Fejzić Irfan na zagrijavanju i Sedad Subašić s njim
Subasic nece sigurno iz opravdanih razloga

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 03 nov 2020, 23:22

jedan tb, derbi na Kosevu 2003 god
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 03 nov 2020, 23:26

lagano umjetnicko zagrijavanje :opaopa: :opaopa: :bow:

Ejnur
Kontakt:

Post Postao/la Ejnur » 03 nov 2020, 23:31

Brkooo je napisao/la:
03 nov 2020, 19:37
Derbi je posebna utakmica, koja se ne moze komentarisati kao ostale utakmice, iz mnogo razloga mada moram napisati par stvari.

Mene je licno strah Blazevica, on je pokazao do danas da je katastrofalan desni bek, cak nivo ispod Livaje, u odbrani teski propuh, u napadu nista posebno. Ako Sinisa nije spreman onda probati sa Bojom na desnom beku ili sa Vrhovcem. Mislim ako se krene sa Blazevicem da je to poraz u najavi. Isto se nadam da nece poceti Hajdarevic jer je to bas harakiri za nas protok lopte i kontrolu utakmice. Vidjelo se u prvom poluvremenu protiv Radnika kako igra fino fercera kad imas igrace u sredini koji znaju sa loptom..
Kad izgubimo loptu moramo se sto prije vracati i ne praviti glupe faulove u zonama iz kojih nas mogu ugroziti..

Jos dvije utakmice i ide pauza, dajte sve od sebe i vise od toga i obradujte armiju Zeljinih navijaca!

E cuj sa bojom na beku hahahahahah

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: alacious, amypitar, drzgemboadislic, EmirTM87, ExBlueone, jasmin10, mamonelafo, OzmoodPinglewood, Proximic i 76 gostiju.