Treba spomenuti i epileptične napade uz gromoglasno jaukanje prilikom padova koje će se čuti do Ilidže
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gledam kišu javljaju sutra. Sta mislite kako će to uticat na našu igru?
-
- Kontakt:
Hajde momci, molim vas, samo sutra zapnite kao nikad do sad.
Poslije ovog odmor i reprezentativna pauza ali krv propišat na terenu sutra !

Poslije ovog odmor i reprezentativna pauza ali krv propišat na terenu sutra !

Poznati su po tome i vec 20 godina igraju na tu seljacku, prljavo, pritisci i okruzivanje sudije, provokacije itd. Al Rahman im je svakako kivan a vjerujem da ce ovaj put fokusirati sebe da ih natrpa, a vjerujem da su i ostali nasi igraci u istom fazonu. A kad ih otvorimo, vjerujem da cemo ih natrpati ko kantu. Drago mi je sto nam je kadar sirok tako da do samog starta morz nema pojma sa kojim sastavom cemo izaci na teren. Sretno momcima sutra da ih poderemo !!!!!

Zadnja izmjena: hz033, dana/u 03 nov 2020, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj ...
I onda kad pojedinci kazu, to je nas Gradski rival
Da BOG da ih ugasili i produzila se corona da se raspadnu
Uvijek mi neki merhamet
Da BOG da ih ugasili i produzila se corona da se raspadnu
Uvijek mi neki merhamet
Koliko su mi gadni i odvratni.. fuj

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Al ječe na zasnjih 4-5 tekmi ko drekavci iz sume kad vrisnu... A sudija odmah faul. Ponovljeni snimak covjek mu ni prisao nije
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Da ga hoceee zabit handzaa jojjjj nano naniceeeee..
- ElCartel11
- Kontakt:
Tebra živ bio nemoj vise pisati uvijek neke slabe vijesti od tebe.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pobjeda sutra znači dominaciju, šetnju, nove rekorde i uz ozbijan pristup lagan put ka odbrani titule.
Nerješen rezultat znači još neko vrijeme borbu sa komšinicama dok im ne odmaknemo na veću bodovnu prednost.
Poraz nam donosi ozbiljnijeg konkurenta na prvo mjesto i žilaviju borbu za titulu ali i u tom slučaju je opet sve u našim nogama i kontrolom.
Nerješen rezultat znači još neko vrijeme borbu sa komšinicama dok im ne odmaknemo na veću bodovnu prednost.
Poraz nam donosi ozbiljnijeg konkurenta na prvo mjesto i žilaviju borbu za titulu ali i u tom slučaju je opet sve u našim nogama i kontrolom.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Gdje nam je Zundo 

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
PSPHM
- ElCartel11
- Kontakt:
Kad cete shvatiti, da je derbi utakmica za 3 boda i nista vise.
Niti ce biti setanja ligom i pisanje konkurencije ako pobjedimo niti ce oni osvojiti titulu ako nas pobjede.
Dajem primjer dobijemo derbi idemo ma +7 zijanimo u Tuzli oni dobiju Borca opet +4.
Oni nas dobiju dolaze na -1, mi dobijemo Tuzlu oni zijane u BL opet ide na -4 iz njihovog ugla.
Utakmicu po utakmicu. Mislili smo, da ce ih ovaj raspored sjebati pa su ga dobro progurali do sad.
Niti ce biti setanja ligom i pisanje konkurencije ako pobjedimo niti ce oni osvojiti titulu ako nas pobjede.
Dajem primjer dobijemo derbi idemo ma +7 zijanimo u Tuzli oni dobiju Borca opet +4.
Oni nas dobiju dolaze na -1, mi dobijemo Tuzlu oni zijane u BL opet ide na -4 iz njihovog ugla.
Utakmicu po utakmicu. Mislili smo, da ce ih ovaj raspored sjebati pa su ga dobro progurali do sad.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Kažu da su Veselinović i Bekrić posebno vježbali padanje i jaukanje. Vidljivo iz zadnjih utakmica, kao što brat kaže ono kada okruže sudiju, dno dna, jbg, seljak ostaje seljak, fuj...
Nisi napomenuo najrealniji moguci scenarij:ElCartel11 je napisao/la: ↑03 nov 2020, 22:19Kad cete shvatiti, da je derbi utakmica za 3 boda i nista vise.
Mi dobijemo derbi i tc, oni zijane i derbi i u bl
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Kao tim smo bolji i pojedinacno smo kvalitetni ali sve to treba na terenu dokazati. Derby je specifičan i cesto zelja i bolja motivacija pobjede kvalitet. Oni imaju u sredini i prema naprijed par kvalitetni i iskusni igraca ali mi ako budemo na nivou mislim da smo fizicki dosta jaci, treba visok tempo nabiti oni ne mogu izdržati 90 min. Štilic, alispahic, zec, bekric, Lendric to je stvarno za respekt al kao sto reko Rahmanovic, Tatar, Fanimo, Djokanovic, Pejovic su puno spremniji
- ElCartel11
- Kontakt:
Nece zijaniti obe. Normalno je, da bi voljeli da sve zijane do kraja ali igraju toplo-hladno cijelu sezonu tako, da ako zijane derbi vjerovatno dobijaju u BL ili obratno.holyman je napisao/la: ↑03 nov 2020, 22:22Nisi napomenuo najrealniji moguci scenarij:ElCartel11 je napisao/la: ↑03 nov 2020, 22:19Kad cete shvatiti, da je derbi utakmica za 3 boda i nista vise.
Mi dobijemo derbi i tc, oni zijane i derbi i u bl
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Jet2Holiday i 47 gostiju.