Liverpool FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Neiskustvo mladjahnog Jamesa, kako mu pobjeze samo Duvan.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Pokajat ces se zbog ovih rijeci
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nevjerovatno zvuci da je ovo 21. gol Salaha u LP, stigao je Dzerarda za 3 pune sezone igranja.
U sezoni 17/18 smo postigli 41 gol u Ligi prvaka, a Salah postigao 10.
TSIMIKAS, TSIMIKAS, TSIMIKAS!
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Najbolja partija ove sezone, kakva igra
Malo sreće smo imali, pa je ostala ova 0 kraj Atalante, no nema veze. Alisson sjajan
A sad malograđansko društvo
Malo sreće smo imali, pa je ostala ova 0 kraj Atalante, no nema veze. Alisson sjajan
A sad malograđansko društvo
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Konacno jedna postena partija. 
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Najbitnije mislim da je razbijen mit kako je Firmino pola tima, kako Salah i Mane ne mogu zabijat bez njegovog presinga i slicne gluposti.
Ovo moze biti prelomna tekma u sezoni. Ono ponizenje od Ville je izgleda bila dobra stvar.
Sad ce @YNWA

Spamm
Spamm
Jest lijepo kad imas napadaca u ekipi
Svaka cast Kloppu za Jotu, mislio sam da je novi Lallana, a kako je krenulo biti ce naše najveće pojačanje...
Sad se možemo okrenuti ligi, u LP igrati sa rezervama...
Svaka cast Kloppu za Jotu, mislio sam da je novi Lallana, a kako je krenulo biti ce naše najveće pojačanje...
Sad se možemo okrenuti ligi, u LP igrati sa rezervama...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Jota je sve rekao
Jos da bi kako zajebati PSG, dati im lažnog napadaca a uzeti Kyliana, pa nek oni malo uživaju u tome kako lažni napadač otvara prostor drugim igračima...
Sarajevo i Liverpool
Koliko se proziva Firmino, mogao bi on zablistati protiv Citya.
Spamm
Spamm
Bobby rjesava derbi u nedjelju. 
Kojem ce to igracu otvoriti prostor i tako mu pomoći da zabije gol?
I valjda ne zajebe sta u odbrani, kao sto to radi u zadnje vrijeme...
I valjda ne zajebe sta u odbrani, kao sto to radi u zadnje vrijeme...
Sarajevo i Liverpool
Samo matip i djed bi trebali biti rokade za city ali svi znamo da ce firmino umjesto jote startat
Fabinho nakon reprezentativne se vraca.
Sta je sa Thiagom i Oxom ?
Sta je sa Thiagom i Oxom ?
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Thiago je poceo sa treninzima, trebao bi konkurisati za mec protiv Citya.
Ox umro.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Fabinho i Thiago out za City...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.