NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Oruzar u klubu tj momak koji putuje svaki dan sa Orljana do stadiona "a vi sad vidite kolika je to kilometraza" nije dobio platu kako je poceo raditi znaci ulazi se u treci mjesec a momku nisu marke dali, dno dna, jbs vise i cigu i hamdu, nema u klubu postenog covjeka ,zamazali nam oci o PL u koju sam ja prvi povjerovao a i dosta ljudi ovdje, a ono kita kao i sve ove godine
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
ko je brate oruzar mozel se momku pomoci ?LloriS je napisao/la: ↑04 nov 2020, 00:12Oruzar u klubu tj momak koji putuje svaki dan sa Orljana do stadiona "a vi sad vidite kolika je to kilometraza" nije dobio platu kako je poceo raditi znaci ulazi se u treci mjesec a momku nisu marke dali, dno dna, jbs vise i cigu i hamdu, nema u klubu postenog covjeka ,zamazali nam oci o PL u koju sam ja prvi povjerovao a i dosta ljudi ovdje, a ono kita kao i sve ove godine
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Kako ti mislis u PL sa neznalicom ratnim profiterom, on je doso tu nebili dali ovi iz budzeta 300k 400k da mahne pola, samo si postavi pitanje i neka se pokaze imovina prije rata, i sta je bilo poslje rata, a takvi ne puna BiH.LloriS je napisao/la: ↑04 nov 2020, 00:12Oruzar u klubu tj momak koji putuje svaki dan sa Orljana do stadiona "a vi sad vidite kolika je to kilometraza" nije dobio platu kako je poceo raditi znaci ulazi se u treci mjesec a momku nisu marke dali, dno dna, jbs vise i cigu i hamdu, nema u klubu postenog covjeka ,zamazali nam oci o PL u koju sam ja prvi povjerovao a i dosta ljudi ovdje, a ono kita kao i sve ove godine
- legenda reala
- Kontakt:
hoćel makar biti prenos ove utakmice u subotu, valjda imate para za taj još jedan prenos hahha
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ne poznajem ga, ovo su price momaka koje znam i koji su upuceni u ovo, gdje im je momak ovako isto ovo rekao, i ovo je ziva istina!!!InatSilniBosanski je napisao/la: ↑04 nov 2020, 00:16ko je brate oruzar mozel se momku pomoci ?LloriS je napisao/la: ↑04 nov 2020, 00:12Oruzar u klubu tj momak koji putuje svaki dan sa Orljana do stadiona "a vi sad vidite kolika je to kilometraza" nije dobio platu kako je poceo raditi znaci ulazi se u treci mjesec a momku nisu marke dali, dno dna, jbs vise i cigu i hamdu, nema u klubu postenog covjeka ,zamazali nam oci o PL u koju sam ja prvi povjerovao a i dosta ljudi ovdje, a ono kita kao i sve ove godine
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Hoce biti prenoslegenda reala je napisao/la: ↑04 nov 2020, 00:48hoćel makar biti prenos ove utakmice u subotu, valjda imate para za taj još jedan prenos hahha
Imaju oni para sto nema pola klubova ali pokradenih
Reklamiraju se uplate za ovosedmicni prenos, tako da ocekujem da ce ga biti.
Ne znam za ove price o raspadanju, ali one obicno nikad ni ne doloze iz zvanicnih izvora kluba jer se preko tih stvari samo pozitivne stvari prenose.
Po meni, ako se ima neki plan, ne treba odustajati, jos nista nije izgubljeno, ako nista da bi bili sigurni da cemo bez problema ostati u ovoj ligi.
A sto se tice ljudi u i oko kluba, sve se slazem, to je davno ispricana prica.
Ne znam za ove price o raspadanju, ali one obicno nikad ni ne doloze iz zvanicnih izvora kluba jer se preko tih stvari samo pozitivne stvari prenose.
Po meni, ako se ima neki plan, ne treba odustajati, jos nista nije izgubljeno, ako nista da bi bili sigurni da cemo bez problema ostati u ovoj ligi.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
slazem se u svakoj rijeciChevalier je napisao/la: ↑04 nov 2020, 12:35Reklamiraju se uplate za ovosedmicni prenos, tako da ocekujem da ce ga biti.

Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- legenda reala
- Kontakt:
Kakav je ovaj sudija, možemol očekivati normalno suđenje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ne mozemolegenda reala je napisao/la: ↑04 nov 2020, 14:21Kakav je ovaj sudija, možemol očekivati normalno suđenje
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- legenda reala
- Kontakt:
E jbg, ja se nado pobjediharden je napisao/la: ↑04 nov 2020, 14:21Ne mozemolegenda reala je napisao/la: ↑04 nov 2020, 14:21Kakav je ovaj sudija, možemol očekivati normalno suđenje

Pobjedit cete svakakolegenda reala je napisao/la: ↑04 nov 2020, 14:28E jbg, ja se nado pobjediharden je napisao/la: ↑04 nov 2020, 14:21Ne mozemolegenda reala je napisao/la: ↑04 nov 2020, 14:21Kakav je ovaj sudija, možemol očekivati normalno suđenje![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Gledam video sa treninga danas na fb stranici, Fajic ne trenira. Znaci da ima tu nesto.
Volim samo Jedinstvo Bihać
Fajic je top klasa za ovu ligu, ali do sada osim jednog-dva kljucna poteza, nista nije pokazao. Na terenu djeluje tromo i nezainteresirano, a ostatak ekipe nije takav da mu moze sve servirati nego bi i on morao dati vise od sebe. Ne mislim da je odlazak Fajica u ovim okolnostima nesto aman kljucan. Da se uigravalo na njega i da je dao 7-8 golova do sada, ne kazem, ali to se nije i vjerovatno ne bi tako radilo. Volio bih da ostane, ali sta je, tu je...
Fajic nikad u karijeri nije bio neki trkac nego tanjiras, lik je dobio 3 lopte u 10 utakmica i 2 centarsuta.
-
- Kontakt:
Da je dobil vise lopti vise bi i zabio. Nije me on razocarao nego ekipa jer svi znamo da on zna i da moze ali sam nije mogao. Nema njega ni na slikama. Otisoa na vrijeme
-
- Kontakt:
Tačno tako da je dobio više lopti više bi i zabio jer do sad koju je god dobio kod gola skoro svaka je bila opasnost za protivnički go i kad dobije loptu vidi se taj nivo više nego kod ostatka i jedini koji ima klasu poput njegove j ovoj ekipi je ani bez obzira što nije u formi njih dvojoca odskaču u odnosu na ostale
Znam da sam dosadan sa grbovima, ali uspio sam doci do najispravnijeg poslijeratnog grba.

A ovaj se trenutno koristi:

Ja sam definitivno i dalje za onaj modernizovani retro, koji je i preminger iskoristio u posljednjem reklamnom materijalu:

Znam da je ovo trenutno offtopic ali ja se ovim volim baviti i mislim da je vazno, a i nek stoji ovdje kao u arhivu.
Btw sutra ne znam sta ocekujem, ali zelim pobjedu!

A ovaj se trenutno koristi:

Ja sam definitivno i dalje za onaj modernizovani retro, koji je i preminger iskoristio u posljednjem reklamnom materijalu:

Znam da je ovo trenutno offtopic ali ja se ovim volim baviti i mislim da je vazno, a i nek stoji ovdje kao u arhivu.
Btw sutra ne znam sta ocekujem, ali zelim pobjedu!
- legenda reala
- Kontakt:
posalji der mi sutra link kad izađe
Ako bude javno link poslat cu ti, nisam kupio ulaznicu niti planiram
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.