Passat i Superb su isto dobre opcije, imaju koliko hoćeš mjesta, kako karavan tako i limuzina. Ali kad bih uzimao karavan birao bih između Mercedes Benz Shooting Break ili C220.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Normalno , Japanci
Bjezi od tog motora ... pun je mana ,pogotovo ta rana verzija iz 2008 do 2012 i pogotovo taj 1.4 tsi ... kasnije su se popravili ... dodaj pare i ganjaj Tdi 2.0 po mogucnosti ...InatSilanBosanski je napisao/la: ↑03 nov 2020, 19:42VW Golf 6 1.4TSI 2009 dsg sa 7 brzina, 160ks. Isplati li se ovo uzimati? Kakvi su motori? Da li je bolje dodati nesto para i kupiti neki TDI dsg?
O ukusima se ne raspravlja , svako drugačije voli
Pa red bi bio da podrzis klubskog partneraVelaHavle je napisao/la: ↑04 nov 2020, 09:53Jeep Compass ili Nissann Qashqai pitanje je. Jeep ide sa 1.4 benzincem i 170 konja, Limited opremom i automatskim mjenjacem dok Nissan na drugoj strani ide sa 1.3 i 160 konja, automatskim mjenjacem i u Tekna opremi. Januar ili februar ce biti lijep mjesec.
Istog sam misljenjajelle je napisao/la: ↑04 nov 2020, 10:14Pa red bi bio da podrzis klubskog partneraVelaHavle je napisao/la: ↑04 nov 2020, 09:53Jeep Compass ili Nissann Qashqai pitanje je. Jeep ide sa 1.4 benzincem i 170 konja, Limited opremom i automatskim mjenjacem dok Nissan na drugoj strani ide sa 1.3 i 160 konja, automatskim mjenjacem i u Tekna opremi. Januar ili februar ce biti lijep mjesec.![]()
I bez toga jeep mi je aktraktivni model ...e sad kakav je koji masinerija to ne znamVelaHavle je napisao/la: ↑04 nov 2020, 10:31Istog sam misljenjajelle je napisao/la: ↑04 nov 2020, 10:14Pa red bi bio da podrzis klubskog partneraVelaHavle je napisao/la: ↑04 nov 2020, 09:53Jeep Compass ili Nissann Qashqai pitanje je. Jeep ide sa 1.4 benzincem i 170 konja, Limited opremom i automatskim mjenjacem dok Nissan na drugoj strani ide sa 1.3 i 160 konja, automatskim mjenjacem i u Tekna opremi. Januar ili februar ce biti lijep mjesec.![]()
Zato kazem, slatke muke. Kad je zena shvatila da je Jeep Juveov sponzor, sve joj je jasno bilo.
Compass je noviji model i posjeduje 4x4 sto je fino jer planiram ici na planinu i to na zimu. Cijene odrzavanja su tu negdje a i osiguranje.
Zato mi se ne sviđa interijer kod japanaca a ni kod Forda
Jasta je, i meni se ne svidja. Bolje mi izgleda neki vw s trendline opremom nego ovaj narandzasti cirkus.
Mazda CX-7soxx je napisao/la: ↑02 nov 2020, 14:36Planiram uzimat auto na godinu, nekih 11-12k eura ulozit al vjerujte da nemam pojma sta bi uzeo.
Imam golfa 6 trenutno, slusa pravo, al sad dijete kako sam dobio, malan mi, a i sto je najgore samo dvoja vrata.
Imam zelju za nekakvim dzipom al ne znam za te pare mozel se nac sta, ovi tiguani mi nisu lijepi (u tom rangu cijene)
Imatel kakve prijedloge? Inace ne mora bit dzip
Gledo sam ove oktavije nisu lose al eto nemam pojma
Ja Tiguana na cestama DE ne mogu vise smislit. Ogadili su mi se.Asteriks je napisao/la: ↑04 nov 2020, 12:52I kao polovni dominiraju, ali kada pricamo o novim, RAV4 je naprodavaniji SUV na svijetu za 2018. i 2019. (preko 45 % prodato na americkom trzistu). Slijede Honda CR-V te VW Tiguan.
Glede Evrope, pomenuti Tiguan je prekinuo dominaciju Nissana Qashqaia i zadnje dvije godine zasjeo na vrh.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.