FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kako gledati derby na televiziji
pa polupati cu sve

Daj zaigraj, zaplesi na terenu...
vjeruj mi znao sam doci na tekmu i molim drugove da to uradimo

Djaba iako sam spreman na poraz ima mjesec dana, od jucer neka nervoza u stomaku da bog sacuva.
Ne ide nam na mlin nista u ove dvije naredne utakmice. Ako se uspiju otkinuti bodovi u obje tj. po bod bit ce dobro. Nisam optimistican ni za jednu od naredne dvije iskreno, ali nek im je sretno. Koliko mogu nek daju od sebe jer znam da su umorni pa sta bude.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- manijakKladusa
- Kontakt:
Danas bi Eric mogao biti ono baš važan faktor, oni imaju najbolji napad lige. Vjerujem ako izdrzimo prvi pola sata da ne dobijemo go, da ce oni početi srljati, i da će to naši momci znati iskoristiti. Ne treba praviti preveliki hajc, jer i ako izgubim ništa nije gotovo. Kako ljozee kaže 2 boda iz ova dva gostovanja su nam premija. 

volim te zeljo

Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.
- dubioza144
- Kontakt:
S kim igramo danas 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
0:1 Milicevic. Naprijed Zeljo ljubavi moja. 

Ja bih vas zamolio, s obzirom da je situacija kakva jeste i ne moze se na stadion pa ce sigurno biti puno ljudi aktivno na forumu, da ukoliko vidite neki upad, vrijedjanje ili bilo sta slicno da samo prijavite. Nemojte pisati "sta ces ti ovdje" i stvari na taj fazon pa da moram brisati vise postova i da haos nastaje. Znaci ako vidite nesto samo prijavite.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Večeras puca forum po šavovima 
Je l Sinisa jucer trenirao, je l tu?
ajde amare znas ti kako ovo treba zavrsiti ne mora kao prosla 2X sad moze i 1 go.ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI
-
- Kontakt:
Aaaaaaaajde
- manijakKladusa
- Kontakt:
al Sportsport hajca polako, od jutros samo mi stižu notifikacije, možda su već 4 teksta objavili na temu derbija danas
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.
Sto volim kad su uvjereni u pobjedu
Samo je pitanje sa kolko razlike
Samo je pitanje sa kolko razlike
mosa lošmi stićko tit-ula!
Ja sam odusevljen podrskom koju nasi igraci dobijaju danas i ovih zadnjih par dana. Vidi se veliko jedinstvo medju navijacima, svi su svjesni u kakvoj smo situaciji i vjerujem da niko nece zamjeriti poraz uz srce na terenu. Bar medju svojom rajom vidjwm dosta pozitivnih postova, bivsi igraci hajcaju, evo Stanic objavi video sa derbija.
Samo srce na teren i to je sve sto se ocekuje. Volim te Zeljo!
Samo srce na teren i to je sve sto se ocekuje. Volim te Zeljo!
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Oni su uvjereni da će nas dobiti,aBd nadam se da će im biti hladan tuš
Srce na teren i neka pokazu da su vrijedni plavog dresa, neka nadnoknade lose igre iz ranijih utakmica.
Mjau !
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Bing [Bot], bojamora i 17 gostiju.