Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat
Bas me zanima sto te svi napadaju, @Mirza sa poznatim (sarajevskim) prezimenom
?! Kakva je situacija @Marley? Je l' sve ok? Ne daj im da te zezaju, pobogu. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
dobro jutroonoffon je napisao/la:Dobar jutar Fera
monoloze jel to meni pises il ima jos neko ko ima isto ime i poznato sarajevsko prezime kao ja
btw jesam li ja stekao pogresan dojam ili je i tebe bilo nesto manje na forumu zadnjih dana
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Ma gdje si ti burazeru, jesil mi dobar? Kakva je situacija, sve pod kontrolom? Ajde ugledajte se na Krdzu pa se potrpajte u auto i hajte ovamo meni koji dan.. Covjece, smorih se nenormalno, a izgleda da ce mi nova godina propast ovdje...Monolog je napisao/la:Bas me zanima sto te svi napadaju, @Mirza sa poznatim (sarajevskim) prezimenom?! Kakva je situacija @Marley? Je l' sve ok? Ne daj im da te zezaju, pobogu.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da ne postoji osoba na ovom forumu koja ima "sarajevskije" prezime od tebe. A, iskoristene su one karte, pa me zato nema na forumu(uletim u vecernjim satima, ili ovako zornjacki prije izlaska vani).fera je napisao/la:il ima jos neko ko ima isto ime i poznato sarajevsko prezime kao ja
Ma zara, jarane. Pijem, skijam, sankam, pijem_dreamer_ je napisao/la:Kakva je situacija, sve pod kontrolom? Ajde ugledajte se na Krdzu pa se potrpajte u auto i hajte ovamo meni koji dan.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ma sta ces cim neko rafu spomene odma ljudi po defaultu mene napadajuMonolog je napisao/la:Mislim da ne postoji osoba na ovom forumu koja ima "sarajevskije" prezime od tebe. A, iskoristene su one karte, pa me zato nema na forumu(uletim u vecernjim satima, ili ovako zornjacki prije izlaska vani).fera je napisao/la:il ima jos neko ko ima isto ime i poznato sarajevsko prezime kao jaMa zara, jarane. Pijem, skijam, sankam, pijem_dreamer_ je napisao/la:Kakva je situacija, sve pod kontrolom? Ajde ugledajte se na Krdzu pa se potrpajte u auto i hajte ovamo meni koji dan., glupiram se...Odlicno, mogu ti reci. Ovo mi je trebalo da napunim baterije, vjeruj mi. Imam osjecaj da cu se vratiti 3 godine mladji.
Hvala na pozivu, ali odlozicemo to za drugi put(jos nisam ni ovdasnje ljepote razgled'o). Znas o kakvim ljepotama je rijec.
Nemoj se ti nervirati, sad ce leci plata, pa...Btw, ocekujem revans u socceru.
Veliki pozdrav jara.
ma znao sam odma da meni govoris
kad vidim kako je tebi bas mi je krivo sto sam ja svoje putovanje odgodio za ljeto... place mi se sad
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Bosco je napisao/la:To ćeš ti kao pit ?Samo F.K.S !! je napisao/la:Hajmo svi tamo oko 3-4-5 sati doci na ss.ba ako uspijemo potrefit neko slovo bice dobroSexmachineboy je napisao/la:Da, da..svi će novu godinu željeti provesti baš na ss.ba forumu.. ipak je to najbitnije.. a ako neko ode sa trebama a ne bude ovdje, onda je levat teškiPrerano ti je frendu moj, prerano.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dakle, ne smijem postavljati slike iz raznoraznih barova punih zena, punog grada(ispunjenog zenama), vecernjih izlazaka(okruzen crnkinjama i ovim "nasim")...Onda bi se bas rasplak'o. Salu na stranu, tako cu ja liti suze kada u ljetnom periodu ja budem na Borackom jezeru, a ti u Rimu.fera je napisao/la:kad vidim kako je tebi bas mi je krivo sto sam ja svoje putovanje odgodio za ljeto... place mi se sad
hehehehe druze provedi se najbolje sto mozesMonolog je napisao/la:Dakle, ne smijem postavljati slike iz raznoraznih barova punih zena, punog grada(ispunjenog zenama), vecernjih izlazaka(okruzen crnkinjama i ovim "nasim")...Onda bi se bas rasplak'o. Salu na stranu, tako cu ja liti suze kada u ljetnom periodu ja budem na Borackom jezeru, a ti u Rimu.fera je napisao/la:kad vidim kako je tebi bas mi je krivo sto sam ja svoje putovanje odgodio za ljeto... place mi se sad
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
BOSANSKI TRIATLON
Popis disciplina:
1. DIZANJE kredita
2. PLIVANJE u dugovima
3. PRESKAKANJE rata
Popis disciplina:
1. DIZANJE kredita
2. PLIVANJE u dugovima
3. PRESKAKANJE rata
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Bosco je napisao/la:To ćeš ti kao pit ?Samo F.K.S !! je napisao/la:Hajmo svi tamo oko 3-4-5 sati doci na ss.ba ako uspijemo potrefit neko slovo bice dobroSexmachineboy je napisao/la:Da, da..svi će novu godinu željeti provesti baš na ss.ba forumu.. ipak je to najbitnije.. a ako neko ode sa trebama a ne bude ovdje, onda je levat teškiPrerano ti je frendu moj, prerano.
Ja to nisam rekao
Pa neka se momak uči.
Nova godina se mora dobro proslaviti.
...što je više lome to je volim jače...
a mozda momak samo "hemiju" konzumira...jacky09 je napisao/la:Pa neka se momak uči.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
E drago mi je da je sve ok, vidim nema te nesto pa se priupitah gdje li si... Heheh, samo ti buraz uzivaj, vidimo se aBd najkasnije u februaru, pa da onda bacimo jos koju partiju tog soccera...Monolog je napisao/la: Ma zara, jarane. Pijem, skijam, sankam, pijem, glupiram se...Odlicno, mogu ti reci. Ovo mi je trebalo da napunim baterije, vjeruj mi. Imam osjecaj da cu se vratiti 3 godine mladji.
Hvala na pozivu, ali odlozicemo to za drugi put(jos nisam ni ovdasnje ljepote razgled'o). Znas o kakvim ljepotama je rijec.
Nemoj se ti nervirati, sad ce leci plata, pa...Btw, ocekujem revans u socceru.
Veliki pozdrav jara.
Pozdravi mi sve zgodne trebe iz Slobode.
p.s. Pijes, skijas? Brate, nije valjda jedno iza drugoga?
Upravo prosao zadnji dan skole, Raspust
.. Koji osjecaj samo 
da ne zna slucajno neko dali je Melisa Salihovic zaista izvrsila samoubistvo ili je to zezancija na bosanski nacin ? 
a ko je melisa salihovic?mandraX je napisao/la:da ne zna slucajno neko dali je Melisa Salihovic zaista izvrsila samoubistvo ili je to zezancija na bosanski nacin ?
Ja mislim da nije,ne bi volio,da jeste vec bi grupa na fb otvorenamandraX je napisao/la:da ne zna slucajno neko dali je Melisa Salihovic zaista izvrsila samoubistvo ili je to zezancija na bosanski nacin ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb, VensanKasel i 7 gostiju.