FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nek je vcrs Stila podvali ko Zajmovic Meši 
upravo se sisam i ide sanja na radiu 

Mekic i Hiros stavili story sa Erminom odnosno Erminovom slikom i napisali "rijesi ovo". Da nece Ermin poceti 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- dubioza144
- Kontakt:
Eric Blaz Ikic Kosoric Seha Mesa Hajdar Mule Stila Ermin Lendric
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Gdje ti jedubioza144 je napisao/la: ↑04 nov 2020, 14:41Eric Blaz Ikic Kosoric Seha Mesa Hajdar Mule Stila Ermin Lendric
- StrikeWarzone
- Kontakt:
A Mekicu se yebu majke redovno ovdje kad igra s nama.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Ev ja mu opet yebem mater i ?StrikeWarzone je napisao/la: ↑04 nov 2020, 14:48A Mekicu se yebu majke redovno ovdje kad igra s nama.
To je onaj sto ce igrat 120% snage i bez jedne noge samo da pobijedimo Željezničar
mosa lošmi stićko tit-ula!
Das ist Štila

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- dubioza144
- Kontakt:
On ce uci da rijesi utakmicuLjoZee je napisao/la: ↑04 nov 2020, 14:42Gdje ti jedubioza144 je napisao/la: ↑04 nov 2020, 14:41Eric Blaz Ikic Kosoric Seha Mesa Hajdar Mule Stila Ermin Lendric?

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Nikad opustenij ii sigurniji u pobjedu.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Al bas:salut: Ne vidim scenario u kojem oni mogu odbraniti lendru,stilu,zeca...
23
Rutiniranje ali meni moj Ljoze ne vjeruje nista.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Samo pametno veceras, koncentracija na 100% i rezultat nece izostati siguran sam
FKŽ !
Sanse da u ovom momentu pobijedimo su male. Nisi realan.
Kakav sastav ocekujete?
Gledam sad izvjestaj kad smo dobili 5:2. Na pocetku prikazuju Zaima, ide ljudina i lupa sakama kao satrat cemo ih

Gledam sad izvjestaj kad smo dobili 5:2. Na pocetku prikazuju Zaima, ide ljudina i lupa sakama kao satrat cemo ih

Pitari su primili 2 gola od Zrinjskog, 2 gola od Borca, 2 gola od Slobode, 2 gola od Mladosti, 2 od Krupe u kupu, Velež i Tuzla City strašno odigrali na Koševu tako da su oni itekako ranjivi. S jedne strane daju puno golova pa raja i ne mari za te defanzivne propuste, ali s druge strane mi imamo najbolju odbranu lige.
Ne vidim razlog zašto i mi ne bi mogli dvicu im uvalit, pogotovo s inspirisanim Štilićem koji kad je u takvom raspoloženju niko ga ne može zaustaviti u ligi. A sigurno će imati motiv veći nego u nekim drugim utakmicama, s obzirom da je dijete našeg kluba i zna šta znači ovaj derbi.
Ne vidim razlog zašto i mi ne bi mogli dvicu im uvalit, pogotovo s inspirisanim Štilićem koji kad je u takvom raspoloženju niko ga ne može zaustaviti u ligi. A sigurno će imati motiv veći nego u nekim drugim utakmicama, s obzirom da je dijete našeg kluba i zna šta znači ovaj derbi.
- MocMahale444
Trenutno korisnika/ca: Anpa, b00t, Levin, Paromlinac i 44 gosta.