FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako bi nam legla pobjeda veceras i u Tuzli, a njima poraz u BL. Uzeli bi trofej jednom rukom, 10 bodova ne bi mogli ispustiti nikako.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Prosipali smo i 11
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Ne znam kako vi ali meni derby nikad nije bio 3 boda, meni je to vise od utakmice.
Brate oni su svakako mitomani, sta god da se desi uvijek im je neko drugi kriv. Ocekujem da ce srati na svaku sudijsku odluku protiv njih i skakati sudiji u facu itd.
U novi boj ...
Isti sam, derbi je uvijek poseban...bordobijeli je napisao/la: ↑04 nov 2020, 16:33Ne znam kako vi ali meni derby nikad nije bio 3 boda, meni je to vise od utakmice.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Zbog nekog prestiža da, al na kraju se mrtvi broje. Prošla sezona najbolji dokaz, oni dobili oba derbija, mi titulu. U sezoni 12/13 mi dobili derbi, oni uzeli titulu. Pobjeda na derbiju je utješna nagrada za onog koji ne osvoji trofej, a za šampiona je to višnja na vrhu šlaga na (šampionskoj) torti.bordobijeli je napisao/la: ↑04 nov 2020, 16:33Ne znam kako vi ali meni derby nikad nije bio 3 boda, meni je to vise od utakmice.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
To mi najviše smeta. Uvijek su drugi krivi, nikad oni. Ili ce biti sudija ili raspored ili ipak nesto trece..
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- robertkosar
- Kontakt:
- Disperadun
- Kontakt:
Toliko sam siguran u Vinka i momke da će izaći sa 110% želje i motivacije i da će ostvariti pobjedu. I zapamtite, Rahmanović će ih smiješnima praviti večeras.
IGRAJ BORDO BIJELI OLE OLE
IGRAJ BORDO BIJELI OLE OLE
dječak koji raste zavolio te tad,
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
- Kockoglavi
- Kontakt:
Veceras ako ih neuzmemo ne znam kad cemo onda. Po igri jaci smo 100 puta
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Još malo pa sastavi, to me najviše zanima. Valjda ne budemo dodatno oslabljeni, veliki je hendikep i nedostatak Ahmetovića, Sušića(?), Adukora..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Nemoj brate to ako Bog znaš.Kockoglavi je napisao/la: ↑04 nov 2020, 16:54Veceras ako ih neuzmemo ne znam kad cemo onda. Po igri jaci smo 100 puta
Svjestan si da je derbi i da nema pravila i da nam se takvo pisanje milion puta obilo o glavu...
Mi smo jači i sve to stoji, ali derbi je i poseban je naboj i želja i motivacija, koja se različito odrazi na ekipe i neke igrače.
Nas najveci adut veceras je Vinko, ne sumnjam u njega niti sekunde 

- belosevic23
- Kontakt:
Kova
Mirko-Mili-Dupe-Selco
Tino-Peja
Beni-Raha-Krle
Hare
Mirko-Mili-Dupe-Selco
Tino-Peja
Beni-Raha-Krle
Hare
- hordasDoboj
- Kontakt:
Jesi stigao u ložu, čekamo sliku

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Nema Mili Serba igra veceras, Djokanovic počinje prije Tine.belosevic23 je napisao/la: ↑04 nov 2020, 17:04Kova
Mirko-Mili-Dupe-Selco
Tino-Peja
Beni-Raha-Krle
Hare
12. igrač kluba iz Titove 38b
- ElCartel11
- Kontakt:
Molim jednu od Sultanije Sabrine

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Kockoglavi
- Kontakt:
Ma znam sve drug u pravu si.ajdohordas je napisao/la: ↑04 nov 2020, 16:56Nemoj brate to ako Bog znaš.Kockoglavi je napisao/la: ↑04 nov 2020, 16:54Veceras ako ih neuzmemo ne znam kad cemo onda. Po igri jaci smo 100 puta
Svjestan si da je derbi i da nema pravila i da nam se takvo pisanje milion puta obilo o glavu...
Mi smo jači i sve to stoji, ali derbi je i poseban je naboj i želja i motivacija, koja se različito odrazi na ekipe i neke igrače.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.