FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Puno psujete matere mi, vodimo ba sta vam je
Veza fercera, oni su gori nego ikad, imamo i Hebu i Fanima na klupi, zavrsavamo ovo ba...
Veza fercera, oni su gori nego ikad, imamo i Hebu i Fanima na klupi, zavrsavamo ovo ba...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Vadit debelog, pod hitno. Najbolji igrač Želje u prvom poluvremenu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nemoj te samo pretjerivati, **** ga zar moramo pljuvati po nasim
Jeste se isfulao Ali idmeo dalje
Jeste se isfulao Ali idmeo dalje
Ne valja realizacija u drugom jos jace stisnuti zabit jos jedan, dva ili tri. Uvest Fanima i laganini.
Melji R'ajvo!

Melji R'ajvo!

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
daj vadi ovog Handzica ziv bio, frajer zalutao na teren
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Dobro je ovo...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ovo ako Bog da sad u drugom rastaviti ih ko lego kockice. Sad ce to Vinkara da popravi, nema zajebancije dok nebude 4:0. Onda nek se zajebaju 

Zadnja izmjena: hz033, dana/u 04 nov 2020, 19:24, ukupno mijenjano 2 puta.
U novi boj ...
Ma i Pejovic je tu negdje al svi po Haretu odma paljbu
You are someone else I am still right here
u drugom samo pametno i nastaviti ovako , ocigledna je razlika u kvaliteti ... najbitnije je sto prije uvaljati i drugi gol kada vec nisu uspjeli iz ovih par sansi na kraju prvog i ne strepiti da neja frljoka ne uleti
Kad’ jednom prodje sve...
-
- Kontakt:
Kakva dominacija na sredini terena,sigurno oko 70% posjed lopte.Strašan presing po izgubljenoj lopti.Šteta za promašaje
**** me svi ovdje ako zbog ovog mejta ne zavrsi 1 1 kad im udje frljoka neka
7 minuta aktivne igre imali gosti,mislim da je ovo rekord u negativnom smislu u PL.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mah kume ovo se moralo završit do poluvremena. Znam da voliš Handžeta ko brata al nemoj svijut pokušavat pravdati ovo.
Neće u drugom ovakva slika biti, konsolidovat će se oni, tempo će pasti... ovo je tačno poluvrijeme kakvo sam priželjkivao, s velikim intenzitetom i mnoštvom trke, ali nas realizacija ukopa. Željo je smiješan.
Rahmanović je isto petljao bezveze, Pejović kontra 3 na 1 šuta, Haris 3 zicera zapucao... uf uf, al me srklet fata.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sad uvest fanima handzu istjerat, nije on samo fulo sanse sto bi beba koja je tek iz picke izasla vec je 7-8 puta 35 od gola slao pasove u vidu melunivica, ima i zuti
I napise po cemu je bolji irfan od handzica ...pa tacno sa se ubije cocjek... Pa irfan bi ovdje vec 3 imao na kontu ovaj mahalas dribla zamahuje ceka
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mi smo u prvom bili rezervisani
Sto se tice igre, kako znamo i praktikujemo
Tek bi drugo poluvrijeme trebali procepiti aBd
Sto se tice igre, kako znamo i praktikujemo
Tek bi drugo poluvrijeme trebali procepiti aBd
Trenutno korisnika/ca: benko21, Hajdeee, MElloo, OzmoodPinglewood i 69 gostiju.