To treba prenijeti ovim debilima iskompleksiranim sto pisu po stranici...
Nemas poraz toliko kola, prvi na tabeli bez poraza, ono sere...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
To treba prenijeti ovim debilima iskompleksiranim sto pisu po stranici...
Sto ga ocrni hahahahHjoker90 je napisao/la: ↑04 nov 2020, 20:38Yebu sve napadacu jer je fulio boga oca i 5 puta haman u ofsajdu jos bio, bijedo hinjska ona, futava!Denchi je napisao/la: ↑04 nov 2020, 20:35Romb nas jheba, igrac vise u sredini na nase umorne igrace, mi bez veznog na klupi, jbg napadose mene zbog te price....fera je napisao/la: ↑04 nov 2020, 20:30Kako lose.... Na kraju bod manje vise na srecu osvojismo Kovacevic nas spasio. Pored njega jedino jos Đokanovic za pohvalu, po meni igrac utakmice.
Jest Handžić fulio par bas dobrih prilika al plitko je njemu psovati a ne gledati na to da nakon prvih 45 minuta mi vise nismo postojali na terenu.
Ocekivao sam 3 boda ovdje al jbg i bod je ok samo je lose sto su nas nadigrali ovako...
Necu dalje komentarisati ni kritikovati jer znam da pojedinci samo to prate pa je pametnije reci da je dobro i da imamo 4 boda prednosti.
Sta ovo najvise psuju ovi sto standardno brane sve ?![]()
A evo sad jhebu sve napadacu jer nije branio???
Tek sad vidim sa kakvim glupanima i dijagnozama djelim pdf
Po meni ocekivano tako da nisam nezadovoljanJavierBosnia je napisao/la: ↑03 nov 2020, 12:16Sarajevo- Zeljeznicar 1:1
Strijelac: Tatar
Asistent: Rahmanovic
Ne mogu mu ljudi stvoriti sansi koliko on moze peljati i fintirati ko da igra pred zgradom. Svaku je akciju koju je dohvatio u vnago pretvorio. Fuj!skoroalen je napisao/la: ↑04 nov 2020, 20:42Kako ba nije špic kriv?? Zna raja s ovog pdfa koja je termine one igrala, kako @Pantelija poludi kad ja na yebenom terminu tri zicera promašim, pa se on do kraja termina ne može sastavit s loptom. Zamisli kako je igračima kad ti stvore 6 zicera i ti sve promašiš? Pa i ja bih dig'o ruke i pao skroz, idi u pm i ti i lopta.
+1skoroalen je napisao/la: ↑04 nov 2020, 20:42Kako ba nije špic kriv?? Zna raja s ovog pdfa koja je termine one igrala, kako @Pantelija poludi kad ja na yebenom terminu tri zicera promašim, pa se on do kraja termina ne može sastavit s loptom. Zamisli kako je igračima kad ti stvore 6 zicera i ti sve promašiš? Pa i ja bih dig'o ruke i pao skroz, idi u pm i ti i lopta.
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, johntravolta123, mire971, nedimmmm1337, Proximic i 66 gostiju.