FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

ElCartel11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ElCartel11 » 04 nov 2020, 20:44

Popustite malo nismo igrali protiv Vrbanjuse vec gradski derbi protiv ekipe koja je na drugim mjestu. Ostaje zal sto nismo rijesili sve u prvom poluvremenu kad smo imali hejbet sansi. Ali to neka bude skola igracima, da se ne zayebavaju i da moraju dotuci protivnika kad imaju sansu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 04 nov 2020, 20:45

Za ocekivat je da ces primit go kad promasis onilike sanse.

Klupa
Jukic
Fanimo
Besic
Salcin
Dzafic
Zidan

O kakvoj sirini mi pricamo

Bekric
Bojo
E zec
Milanovic
A zec

Nismo imali koga ubacit i kad vodis samo 1-0 kad si ti u prednosti sa svojih prvi 11 ocekivat je da cak i izgubis utakmicu

Al nisam ne zadovoljan igram jer bez obzira sto je 1-1 zavrsilo bili smo bolji pokazali smo da smo brza jaca uigranija ekipa, a da ce nam se vratit onaj go city i 3ci zrinskom hoce al idemo dalje.

Ostali smo bez handzica dobili smo jos dosta zuti treba se okrenut tuzli vec od veceras, osvjezit ekipu i idemo dalje

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 04 nov 2020, 20:45

Ne 1 nego 2 napadača na zimu dovest', i to se zavalit fino ne neke polovnjake, ima se para bogamu i biće sve OK. Dobro je ovo.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 04 nov 2020, 20:46

Hajd ba takticari nemamo eto poraz, paa ok, al u nastavku ides Uskom, Borcu, konama, Tuzli, Velezu. I sad hocete da opravdate kloca koji 3 puta izlazi na golmana i sve tri skrlja. Potpuno razumijem Pejovica sto ne doda loptu. Sva prica bi bila rijesena da je usla bar jos jedna od njegove tri. Tatar bas los bio sto jeste jeste. Sve u svemu Handza je za klupe a mi definitvno trebamo napadaca i to je to.
U novi boj ...

MrPink
Kontakt:

Post Postao/la MrPink » 04 nov 2020, 20:46

Ma laganini ljudi. Oni gube bodove protiv Borca 90%, a na nama je da pobjedimo Tuzlu. Igra je morala pasti nakon svega sto smo profulali i koliko smo se istrošili, Osim nas hinjski nije napao nego nastavio svoju igru. Vinko jeste zahebao sa izmjenama, ali isto tako osim Fanima ni jedan igrač sa klupe nije imao neku konstantnu minutažu pa vjerovatno nije mogao da im povjeri sad u veoma važnoj utakmici... Kako god, GAZIMO DALJE :bih:
Zadnja izmjena: MrPink, dana/u 04 nov 2020, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 04 nov 2020, 20:46

mma_hz je napisao/la:
04 nov 2020, 20:44
Logicno da Ce Tatar ispasti iz forme kad mu se promjenila pozicija iz neba..ikako i kod Husrefa kad su ga prebacili desno **** od igraca...
Upravo to, na lijevom krilu je Ribery, na desnom malo bolji od brata Kerima.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 nov 2020, 20:46

Evander je napisao/la:
04 nov 2020, 20:43
Bod nama vise odgovara nego njima, a ja i dalje imam osjecaj kao da smo izgubili.
Nakon ovakvog kontrasta između prvog i drugog poluvremena i da smo pobijedili bilo bi razocarenja.
You are someone else I am still right here

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 04 nov 2020, 20:47

Koji vam je k. Igrali protiv Zelje a mozete mislit kako je bilo igracima posle zadnja 2 derbija. Kakvi god su to je mentalni stop u glavi njima i nije lahko. 1-1 realno na kraju. Igrali smo protiv trenera i kluba koji zivi za ovu utakmicu

IDEMO DOBIT TC
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 nov 2020, 20:47

joker90 je napisao/la:
04 nov 2020, 20:38

Yebu sve napadacu jer je fulio boga oca i 5 puta haman u ofsajdu jos bio, bijedo hinjska ona, futava!
Izadji s foruma ispusi se, nema potrebe da se vrijedjamo

Kad opet udjes uzmi moj komentar sa prve tekme protiv mladosti

Pa onda svaki drugi put kad sam naveo da se vezni red ne vraca na vrijeme

Tako si primio gol, da nisi mogli smo zavrsit tekmu regularno...

Tacno je da je fulio 2 zicera i 1 mu skino Eric odlicnom reakcijom, to ne znaci da trebas pasti kao ekipa, povuci se i lose pokrivat njihove igrace

Takodje nismo imali veznog igraca na klupi da udje da osvjezi sredinu, ili da reagujemo na njihov romb i igraca vise u sredini...to ide pod ruku da Vinko slabo mjenja, u pogresan momenat i pogresnog igraca...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 04 nov 2020, 20:47

Denchi je napisao/la:
04 nov 2020, 20:35
fera je napisao/la:
04 nov 2020, 20:30
Kako lose.... Na kraju bod manje vise na srecu osvojismo Kovacevic nas spasio. Pored njega jedino jos Đokanovic za pohvalu, po meni igrac utakmice.
Jest Handžić fulio par bas dobrih prilika al plitko je njemu psovati a ne gledati na to da nakon prvih 45 minuta mi vise nismo postojali na terenu.
Ocekivao sam 3 boda ovdje al jbg i bod je ok samo je lose sto su nas nadigrali ovako...
Necu dalje komentarisati ni kritikovati jer znam da pojedinci samo to prate pa je pametnije reci da je dobro i da imamo 4 boda prednosti.
Sta ovo najvise psuju ovi sto standardno brane sve ? :mrgreen:
Romb nas jheba, igrac vise u sredini na nase umorne igrace, mi bez veznog na klupi, jbg napadose mene zbog te price....

A evo sad jhebu sve napadacu jer nije branio???

Tek sad vidim sa kakvim glupanima i dijagnozama djelim pdf
Deaktiviraj se sa foruma učini uslugu mnogima.
On te yebo a ti njega, oca rodjenog ovoliko branio ne bi da je večeras fulao ono što je on fulao.
Hajde što je fulao desi se i Ibrahimoviću, ali duela nije dobio, lopte nije sačuvao. Nemaš sa kim odigrat u napadu akcije yebote hljeb.
Al jok svi smo mi debili koji to vidimo a ti si pametan, vječiti kontraš.

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 04 nov 2020, 20:48

Iskreno sam očekivao 7-9 bodova prednosti nakon derbija, s obzirom na njihov raspored, ali hajd jbg

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 nov 2020, 20:49

MrPink je napisao/la:
04 nov 2020, 20:46
Ma laganini ljudi. Oni gube bodove protiv Borca 90%, a na nama je da pobjedimo Tuzlu. Igra je morala pasti nakon svega sto smo profulili i koliko smo se istrošili, Osim nas hinjski nije napao nego nastavio svoju igru. Vinko jeste zahebao sa izmjenama, ali isto tako osim Fanima ni jedan igrač sa klupe nije imao neku konstantnu minutažu pa vjerovatno nije mogao da im povjeri sad u veoma važnoj utakmici... Kako god, GAZIMO DALJE :bih:
Upravo tako.. volim te Sarajevo!

ŠAMPIONI! :ljepota: :beba:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 04 nov 2020, 20:49

Sta cemo sad
NEMA NAZAD

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 04 nov 2020, 20:49

Yebo te nebo glupa i nedokazna. Pa ima valjda pravo i odbrana pogrijesit jednom nakon sto napadac pogrijesi 31x . Priznaj nekad da nisi upravu, glava ce ti puci od ubjedjivanja.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 04 nov 2020, 20:49

Kakva vam je to priča prvi smo na tabeli, bez poraza, igrali smo derbi, znate li vi šta je derbi? Boli me neka stvar koji smo na tabeli kad se derbi igra.
Mi od zadnja 3 derbija, jedan bod uzeli, i to trebam čestitati jer smo prvi na tebali. Vi zaboravili kakve su nam sramotne predstave ovi igrači priredili zadnja 2 derbija. Ne psujem kada izgube od krupe, borca, veleza, Zrinjskog, ali kada ovako sramotno odigraju drugo poluvrijeme protiv kona naravno da ću im psovati.
Ovo je užas bio. Prvo poluvrijeme nonšalantno, zezancija, a u drugom spašavaj bod. Šanse nismo napravili za cijelo poluvrijeme.
Moraju znati da im ova zadnja tri derbija nećemo zaboraviti, bez obzira jesmo li prvi ili nismo.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 04 nov 2020, 20:50

Niko ne pljuje i ne govori da su amateri, već je raja razočarana s razlogom. Prvo fuliš more zicera, protivnik ti ne priđe nijednom pred gol u prvom dijelu. U drugom se zatvaraš odmah, ne mijenjaš na vrijeme i koliko treba, zabiju ti gol i strahuješ do kraja da te ne uzmu. Nikog nisam vidio da psuje mrtve i familije, revolt je očekivan nakon ovog, jer si se mogao odlijepiti na sedam bodova, a bodove ti je uzela najlošija ekipa gurbeta unazad deset godina.

1. Loša realizacija u prvom dijelu
2. Povlačenje odmah u drugom dijelu
3. Trenerovo ne mijenjanje na vrijeme i umor
4. Loša igra najboljih igrača

Pazite, razočaran sam i idu kritike, što je i normalno. Naravno, da i dalje vjerujem u ovu ekipu, i dalje mislim da smo najdominantniji u ligi u svakom aspektu. Nikome nisam opsovao, niti ću, ni Handžiću, ni Tataru, ni petom desetom. Volim ih sve, jer su moji i naši, samo da je razočarenje jeste. Sve što sam govorio do sada, to mislim i nakon ove tekme, ništa to ne mijenja.

Fanimo me razočarao još jednu tekmu. Ulazi svjež, napravi bruku grešaka, ne trči i ne pokriva šta treba i na kraju, ne doprinosi ničim. Trenutno ne može biti ispred Velkoskog, sve dok ne pokaže da je bolji od Krstea.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 04 nov 2020, 20:50

ajdohordas je napisao/la:
04 nov 2020, 20:47
Denchi je napisao/la:
04 nov 2020, 20:35
fera je napisao/la:
04 nov 2020, 20:30
Kako lose.... Na kraju bod manje vise na srecu osvojismo Kovacevic nas spasio. Pored njega jedino jos Đokanovic za pohvalu, po meni igrac utakmice.
Jest Handžić fulio par bas dobrih prilika al plitko je njemu psovati a ne gledati na to da nakon prvih 45 minuta mi vise nismo postojali na terenu.
Ocekivao sam 3 boda ovdje al jbg i bod je ok samo je lose sto su nas nadigrali ovako...
Necu dalje komentarisati ni kritikovati jer znam da pojedinci samo to prate pa je pametnije reci da je dobro i da imamo 4 boda prednosti.
Sta ovo najvise psuju ovi sto standardno brane sve ? :mrgreen:
Romb nas jheba, igrac vise u sredini na nase umorne igrace, mi bez veznog na klupi, jbg napadose mene zbog te price....

A evo sad jhebu sve napadacu jer nije branio???

Tek sad vidim sa kakvim glupanima i dijagnozama djelim pdf
Deaktiviraj se sa foruma učini uslugu mnogima.
On te yebo a ti njega, oca rodjenog ovoliko branio ne bi da je večeras fulao ono što je on fulao.
Hajde što je fulao desi se i Ibrahimoviću, ali duela nije dobio, lopte nije sačuvao. Nemaš sa kim odigrat u napadu akcije yebote hljeb.
Al jok svi smo mi debili koji to vidimo a ti si pametan, vječiti kontraš.
+1
I to sto je jos gore zna i on da je Hare drvo nego namjerno u inat ide u kontru svima .

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 04 nov 2020, 20:50

Pa jel ti imas stida braniti **** handzica nakon svega? Grob ga **** u usta, lik je **** obicna.
PSPHM

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 04 nov 2020, 20:50

Braćo mila jesmo jaki.
Sve pobjede tri remija nijedan poraz, a mi kao da iz lige ispadamo

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 04 nov 2020, 20:51

Evander je napisao/la:
04 nov 2020, 20:43
Bod nama vise odgovara nego njima, a ja i dalje imam osjecaj kao da smo izgubili.
Nemam osjećaj ko da smo izgubili, nego ko da smo poniženi s pet golova u mreži. Gore se osjećam sad nego prošla 2 derbija. Vruća je glava, proći će ovo brzo, ali trenutno je tako.

Odmah na poluvremenu je bilo jasno da ovo neće na dobro izaći, jednostavno ne možeš 15 šuteva imat, 4 zicera i ništa od toga ne zabiti nego promašit boga oca.

Ima se svašta za kritikovat. Jukić je **** od igrača, što prije otjerat. O Handžiću ne treba trošiti riječi. Nadam se da mu je ovo zadnja utakmica za naš klub, pa pod uslovom da gledam Velkoskog do pauze kao napadača. Tatar takodjer među najgorim, prodao je 20 lopti, očigledan pad forme. Hebibovića bih ubacio u vatru, dok se ovaj ne dozove.

Falio nam je i Sušić, griješimo u završnom pasu ko amateri. Pejović ide 3 na 1 i šuta a tamo Rahmanović sam, **** ti mozak.

Šerbečić takodjer tragedija teška, i njega više ne treba trpiti nego poslat čim prije nazad u Norvešku.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mnon46 i 30 gostiju.