ima smisla ali opet sam na stajalištu da smo sve imali u svojim rukama, počevši od onog dugometražnog slobodnog, koncentracija pada? zašto, šta je, ne znam ali se moralo sve u prvom poluvremenu završit i na kraju bi s 3:1 trljali lagano rukama
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- svihsedamsamuraja
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Iz kišovitog Nebočaja, za Federalnu televiziju, Hasan Gabela
-
- Kontakt:
Nisam razočaran ocekivao sam tesku utakmicu al onakvo prvo pol jednostavno moralo se ovo dobiti al hajd idemo dalje. Vidim svi rigaju vatru na Handzica iskreno od njeg nista nisam ni ocekivao mene su vise razocarali Tatar i Rahmanovic koji su imali puno prostora a milion pogresni pasova i odluka. Idemo dalje malo korigovati i nece biti frke pohvale za Djokanovica, Oremusa i Pejovića
Psihicki unisteni zbog propustenih prilika....
-
- Kontakt:
Hajde bolan ne seri svega ti.robertkosar je napisao/la: ↑04 nov 2020, 20:53Izgleda da su kesoljubci docekali svoj momenat dok ovoliko psuju![]()
Drkat ćemo na Handžića, bit zadovoljni bodom gdje smo trebali dobit 3:0 lagano. Bit ćemo zadovoljni Šerbečičem koji ispada kao pionir.
Kad se zna pobjeda slavit i kad se znamo kurchit, onda se treba i kritikovat kad zato ima povoda.
ovo je sramota gora od prosle godine. FUJ FUJ FUJ FUJ FUJ
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- ElCartel11
- Kontakt:
Konacno Besic ide na stopera nisi vise ovog Besima nazad u Rosenborg ni sjena onog igraca. Ako budem igrali u Tuzli kao prvo poluvrijeme (i da zabijemo svoje prilike normalno) sisojevci padaju lagano.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vinko je njega nadmudrio u prvom poluvremenu ali je Osim postavio igru tako da su izvukli bod, čestitke svakako ali sve smo imali u svojim nogama jer ja Handžić kriv 95% a Vinko 5%.svihsedamsamuraja je napisao/la: ↑04 nov 2020, 20:57ima smisla ali opet sam na stajalištu da smo sve imali u svojim rukama, počevši od onog dugometražnog slobodnog, koncentracija pada? zašto, šta je, ne znam ali se moralo sve u prvom poluvremenu završit i na kraju bi s 3:1 trljali lagano rukama
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Izasli drugo kao da 5:0 vodimo. Nikad gora ekipa nije izvukla remi na Kosevu. Vinko je zakazao drugo poluvrijeme.
Napadac nam treba pod hitno. I ne spominjite vise onog laznog suareza zivota vam, yebo vas on.
Napadac nam treba pod hitno. I ne spominjite vise onog laznog suareza zivota vam, yebo vas on.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Jbt ako ista mrzim kod napadaca jeste sporo vracanje iz ofsajd zamke. A to je Handzicu jedno 2-3 se desilo. Pa jbt potrci koji kkurac. Ko da je njemu 50godina...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- ThrillerHz
- Kontakt:
Sta ocekivat od debelog Handzica, kad redovno cuga u Walteru sa Zecom i ekipom. Jeb.ali ga oni u supak 

1946~
- Kockoglavi
- Kontakt:
Uzeti tuzlu i to je to, oni u bl nema teorije da pobjede
Vinko 

- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Znaci besimu bi dao ispisnicu još večeras, u juniore bi ga prebacio do isteka posudbe. Ono bespotrebno nabijanje u korner, još neka galama, fuj. Glavni krivac za dizanje panike i za njuhov gol. Tatar se uzvijezdio od kako je odigro za reprz.
Sramota je da nam Handžić igra napad, u ovakvoj finansiskoj situaciji. Na ostalo nemam zamjerke. Samo što bi im preventivno odbio po jedno 20% od plate. Pozz
Sramota je da nam Handžić igra napad, u ovakvoj finansiskoj situaciji. Na ostalo nemam zamjerke. Samo što bi im preventivno odbio po jedno 20% od plate. Pozz
- svihsedamsamuraja
- Kontakt:
upravo to, u tuzlu sa pristupom iz prvog poluvremena i nema problema..MortemHz je napisao/la: ↑04 nov 2020, 20:59Vinko je njega nadmudrio u prvom poluvremenu ali je Osim postavio igru tako da su izvukli bod, čestitke svakako ali sve smo imali u svojim nogama jer ja Handžić kriv 95% a Vinko 5%.svihsedamsamuraja je napisao/la: ↑04 nov 2020, 20:57ima smisla ali opet sam na stajalištu da smo sve imali u svojim rukama, počevši od onog dugometražnog slobodnog, koncentracija pada? zašto, šta je, ne znam ali se moralo sve u prvom poluvremenu završit i na kraju bi s 3:1 trljali lagano rukama
Iz kišovitog Nebočaja, za Federalnu televiziju, Hasan Gabela
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dvica u Tuzli, kec u Banja Luci.. vjeruj miKockoglavi je napisao/la: ↑04 nov 2020, 21:01Uzeti tuzlu i to je to, oni u bl nema teorije da pobjede
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- robertkosar
- Kontakt:
E yebiga druze imas povredene Ahmu u napadu Milicevica u odbrani Adukora i Susica u sredini. i sta nevredi kukati i psovati idemo daljeajdohordas je napisao/la: ↑04 nov 2020, 20:58Hajde bolan ne seri svega ti.robertkosar je napisao/la: ↑04 nov 2020, 20:53Izgleda da su kesoljubci docekali svoj momenat dok ovoliko psuju![]()
Drkat ćemo na Handžića, bit zadovoljni bodom gdje smo trebali dobit 3:0 lagano. Bit ćemo zadovoljni Šerbečičem koji ispada kao pionir.
Kad se zna pobjeda slavit i kad se znamo kurchit, onda se treba i kritikovat kad zato ima povoda.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- AlfredNobel
- Kontakt:
@Zip
Ma brate, to stoji, ziceri teški. Ali, ne možeš se predati odmah, doći i reći 'fulili smo ovo, hajmo kući nema fajde, ebite Harisu sve živo u autobusu'. To je gubitnički mentalitet, treba se vazda držati kao ekipa. Glavni razlog su propuštene šanse, nakon toga ide loše postavljeno drugo poluvrijeme, tj. povlačenje i ne mijenjanje kad se vidjelo da je ekipa pala zbog velike trke i teškog terena.
Idemo dalje momci, svi smo uz vas. Ništa ovo ne treba poljuljati, uvjeren sam u pobjedu protiv Tuzle. Idemo dalje i mi ovdje, moralo se uzeti, nije, bilo kako je bilo. Glave će ujutru biti hladnije, tako da nastavljamo gdje smo stali, ništa nismo zijanili što sr tiče prednosti.
Ma brate, to stoji, ziceri teški. Ali, ne možeš se predati odmah, doći i reći 'fulili smo ovo, hajmo kući nema fajde, ebite Harisu sve živo u autobusu'. To je gubitnički mentalitet, treba se vazda držati kao ekipa. Glavni razlog su propuštene šanse, nakon toga ide loše postavljeno drugo poluvrijeme, tj. povlačenje i ne mijenjanje kad se vidjelo da je ekipa pala zbog velike trke i teškog terena.
Idemo dalje momci, svi smo uz vas. Ništa ovo ne treba poljuljati, uvjeren sam u pobjedu protiv Tuzle. Idemo dalje i mi ovdje, moralo se uzeti, nije, bilo kako je bilo. Glave će ujutru biti hladnije, tako da nastavljamo gdje smo stali, ništa nismo zijanili što sr tiče prednosti.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Kakvi su se ovo novi nikovi okotili.
Glavu gore, idemo dalje.
Glavu gore, idemo dalje.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: casual033, Hajdeee, MaroonBjelave, N3R3D, riki46, rimljanin90 i 76 gostiju.