Van de Beek je najbolji veznjak ekipe i to bez konkurencije
United postigao gol tako sto je bek i to niko drugi nego Shaw uputio dobar centarsut

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Koliko je tek tragično što i tu faila
Još da imamo normalnu upravu, to bi se i očekivalo, ali... nemoj se iznenaditi i da dobije još koju šansu...King_James je napisao/la: ↑04 nov 2020, 20:45Višća otjera Ole-a... Ko bi rekao da će mi nekada postati drag![]()
Tacno, dobijat ce on sansu dok ne upropasti citavu sezonu, to je modus operandi naseg Edaal... je napisao/la: ↑04 nov 2020, 20:49Još da imamo normalnu upravu, to bi se i očekivalo, ali... nemoj se iznenaditi i da dobije još koju šansu...King_James je napisao/la: ↑04 nov 2020, 20:45Višća otjera Ole-a... Ko bi rekao da će mi nekada postati drag![]()
Ali sam isto pomislio u jednom trenutku reko gledaj i Bruno se poceo uklapati i to traje vec neko vrijeme ali je veceras bas bilo ocito
Poch mi vise baca na ovo sto radi i Ole i nekako ga ne vidim kao uspjesnu soluciju tako da mislim da je za ovu ekipu konacno potreban jedan pravi takticar
Capitano vrati policajcu sifru od profila
Da na njega sam potpuno zaboravio, Allegri bi takođe bio dobra opcija a na Pochetina samo pomislio iz razloga što je već radio u Engleskoj poznaje ligu i općenito mentalitet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.