Na pocetku sezone nudjen nama ali cini mi se zapelo oko papirologije od navedenih vrijedi Skaljic kao igrac al koliko je on sam sebe zeznuo govori cinjenica da se na svakom prelaznom roku pokusava prodati i ne podje mu za rukom nakon bjega sa priprema karijera mu ide silaznom putanjom u Zelji bi bio gospodin, slicno se zeznuo i Karadza u njegovom kalkulisanju zatim Nikolic pa na kraju jos uvijek nema kluba i misli se izmedju zrinjskog i slobode.Zeljin izlog je najbolji u drzavi iz Zelje je najlakse otici u ovom trenutku u neku bolju ligu i zaraditi pare i napraviti neku karijeru, u korist tome govori i veliki broj ponuda za nase igrace nadam se da cemo udomiti Stanica za finu pinku i zadrzati Sehu kojem ce cijena sigurno rasti, samim tim je i lakse dovesti igraca koji ima iole pametnog menadzera i koji razmislja dugorocno...mavi je napisao/la:I ovaj Gruzijac Kutalija dogovorio sve sa Zrinjskim, u narednim danima treba da potpiše. Potajno sam se nadao da bi mogao preći kod nas, ali... Hasanović. Kvesić, Škaljić, Raščić, Pliska i Hiroš potpisali za Olimpik.
Sto se tice Rove i Harisa ja bi ih pustio kad vec nemaju minutaze u Zelji neka se oprobaju negdje drugo uostalom sa njihovim mogucnostima je upoznat komplet strucni stab...