FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

hz033
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hz033 » 04 nov 2020, 22:01

Denchi je napisao/la:
04 nov 2020, 21:52
JohnKeynes97 je napisao/la:
04 nov 2020, 21:49

Zivota ti, kako jos obraza imas braniti onog debila?? Kako??
2 zicera je promasio.
Navedi spica koji nije fulio zicer?

Kreni od 15 miliona pa nagore
Jedno je buraz propustiti zicer na tekmi, a skroz drugo propustiti 3 zicera u 5 minuta, na 1:0, a protivnik ti pshicki rasut. Dakle tri 100% sanse, doduse treca mu je blokirana al svejedno, oklijevanje, sporost, dok se on namjesti itd.Da je bar jedan zabio drugo poluvrijeme bi bila druga prica. Naravno da bi on volio da je dao bar jedan, al to sto nije, to je na zalost odlika odnosno njegova mana kao napadaca cime stvarno nema sta da ga branis. Posluze ga ljudi na 12 metara bukvalno samo da je proslijedi a on tri puta usere. Da sad ne pricamo da su ga konstanto drzali u offsideu ko bekana, pa zna li bar pratiti liniju!?!
Zadnja izmjena: hz033, dana/u 04 nov 2020, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj ...

Toljaga
Kontakt:

Post Postao/la Toljaga » 04 nov 2020, 22:03

ado-hz je napisao/la:
04 nov 2020, 21:57
Necu da kudim...necu da hvalim..sve ce mi reci zimski prelazni rok.
Ako mislimo biti ozbiljni onda Hadzija zasuči rukave i iskopaj 2-3 top pojacanja.
Prvi koji treba doci je NAPADAČ!!!
Ako mislimo biti ozbiljni, prvo nam treba neki novi hadzija. Ovaj nije za FKS. Bacio je pare od pojacanja za mustedanagica i fanima, od kojih na njihovim pozicijama imamo najmanje po dva kvalitetnija igraca, umjesto da ih je dao za pravog napadaca. On je jedini krivac sto smo ispali iz Evrope i sto danas nismo slavili sa najmanje 3 gola razlike.
Manite se supljih kako neko voli klub i price o trenutnoj tabeli kao opravdanju za glupe (ne)namjerne poteze ljudi koji su u klubu. Hadzic-OUT!!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 nov 2020, 22:03

Pantelija je napisao/la:
04 nov 2020, 21:58

Navedi spica koji u 7 minuta promasi 3 zicera ali ne promasi jer mu golman skida nego jer glumi mahalasa koji pokusava da izvodi fore ispred zgrade. Ja znam jednog, gledao vecras i nasam se zadnji put u svetom.dresu
Prvo imao je 1 sut koji je golman odbranio
Druge dvije su bile prilike koje on nije ni sutirao, tako da tehnicki to nije ni fula zicera, nego pogresna procjena ili neodlucnost...

Tehnicki...

Sve stoji da je to trebao zavrsit, biti sebican pa sta bude, to spic radi jbg, ali da je zasluzio zato salve psovanja i u reda stvarno mislim da nije....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 04 nov 2020, 22:04

Denchi je napisao/la:
04 nov 2020, 21:52
JohnKeynes97 je napisao/la:
04 nov 2020, 21:49

Zivota ti, kako jos obraza imas braniti onog debila?? Kako??
2 zicera je promasio.
Navedi spica koji nije fulio zicer?

Kreni od 15 miliona pa nagore
Nije problem sto promasi, problem je sto on to nonsalantno odigra. Htio je cijelu odbranu po cevape poslati a mogao je jednim potezom zavrsiti a sve je to sto konta napadamo, stvaramo sanse, dominiramo pa u glavi imas ajde bit ce jos prilika, ima prostora za luksuz, daj da ih ponizim. U pravu si svaki spic promasi zicere ali trebao je ozbiljno pristupit onoj sansi.
Kazem opet ovaj bod je dobar jer si stvorio x sansi, eh da je 1:1 bilo a jedna sansa onda je za zabrinut se.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 04 nov 2020, 22:04

Odlican napadac se moze dovesti i sada, bez obzira sto nece igrati do naredne polusezone. Ne treba cekati pauzu, ima dovoljno kvalitetnih igraca na trzistu i sada.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 04 nov 2020, 22:05

ado-hz je napisao/la:
Ako mislimo biti ozbiljni onda Hadzija zasuči rukave i iskopaj 2-3 top pojacanja.
Uvijek zimi bude dobrih igraca, ali od ovog zimskog roka jako puno ocekujem, vise nego ikad do sad. Budzet ce nam sigurno biti veci i MORA doci neki yeben golgeter, cak i IZNAD nivoa Benke, jer imamo dovoljno para za tako nesto, i necu da se zadovoljimo sa Irfanom i laznim Suarezima..Lijevi bek ako je ikako moguce ce doci, a vala ne bi skodilo ni da desni bek dodje, cisto da imamo i tu konkurenciju, jer me strah da se Mirko ne opusti jer zna da mu ona krampa nece uzeti mjesto u ekipi...Tatara prodati, Rahmana takodjer, vidjeti valja li to sa Varesanovicem, Zizuom i Salcinom, a trebalo bi pa ne vidim razlog da se neko na to mjesto dovodi...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 04 nov 2020, 22:07

Prvo poluvrijeme dominacija, savršenstvo, milion prilika ALI samo jedan gol i bezbroj promašenih zicera.
Znao sam da će kazna doći, ubjeđen sam bio jer je milion takvih situacija u fudbalu, takvo pravilo.
Takođe, ovaj naš derbi je specifičan, slabija ekipa i ekipa koja ulazi u lošijoj atmosferi i pod većim pritiskom u velikom procentu bolje prođe, ma skoro pa i uvijek, vratite film. Smrdilo mi je čim je počela 46'. Baš smrdilo.
Bolji jesmo, kvalitetniji, atmosfera nam je na vrhunskom nivou i manji je pritisak na nama bio, to su sve činjenice koje, ispostavilo se, uvijek pogoduje drugoj ekipi.

Žal ostaje, razočarenje jest jer imamo milion prilika da im zakucamo zadnji ekser al nije nam suđeno al zato titule jesu, titula će doć i ove i sljedeće godine i svake naredne.

Ne zamjeram Handžiću ništa, ni Šerbečiću, ni Vinku, ni Pejoviću.. nikom, i da su izgubili ne bih.
Idemo dalje, po pobjedu u Tuzli i po titulu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 04 nov 2020, 22:07

Ja opet kažem nisu problem šanse promašene. Desi se svakome, meni je problem mahalaški i rekreativni pristup fudbalu. Znači čovjek jednostavno ne može duela dobit, yebote sunce pa onom Kosoriću je mali Hadžić djecu pravio. Budalom lika pravio, nijedan duel Kosorić nije osvojio. I dodje naš Handzić, a njihovi stoperi izgledaju kao Nesta i Maldini iz najboljih dana.
Frajer je igrač manje u napadu, nepokretan, nejak, spor, trom. Za ligu koju mi igramo, treba čovjek koji će sačuvat loptu i odložit je na krilo, a on to ne moze u kantonu da radi.
A ne može jer je nezainteresovan i igra rekreativno sa 50% snage i volje.
A o njegovim reakcijama u 100% šansama neću ni da pričam. Smiješno znači, i jedan od direktnih krivaca za večerašnji rezultat.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 04 nov 2020, 22:07

Toljaga je napisao/la:
04 nov 2020, 22:03
ado-hz je napisao/la:
Ako mislimo biti ozbiljni, prvo nam treba neki novi hadzija. Ovaj nije za FKS. Bacio je pare od pojacanja za mustedanagica i fanima, od kojih na njihovim pozicijama imamo najmanje po dva kvalitetnija igraca, umjesto da ih je dao za pravog napadaca. On je jedini krivac sto smo ispali iz Evrope i sto danas nismo slavili sa najmanje 3 gola razlike.
Manite se supljih kako neko voli klub i price o trenutnoj tabeli kao opravdanju za glupe (ne)namjerne poteze ljudi koji su u klubu. Hadzic-OUT!!
Sad ce te napasti neki da je Hadzija haman pa pogodio sve do sad pojacanja koja je doveo i da treba da ostane. Evo ako je i doveo sve do sad dobro, nedovodjenjem napadaca prije Evrope izbio nam je iz dzepa potencijalnih 500.000e.
Ako to nije malo i ako mi imamo para da se razbacujemo onda neka ga jos kod nas.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 nov 2020, 22:09

hz033 je napisao/la:
04 nov 2020, 22:01

Jedno je buraz propustiti zicer na tekmi, a skroz drugo propustiti 3 zicera u 5 minuta, na 1:0, a protivnik ti pshicki rasut. Dakle tri 100% sanse, doduse treca mu je blokirana al svejedno, oklijevanje, sporost, dok se on namjesti itd.Da je bar jedan zabio drugo poluvrijeme bi bila druga prica. Naravno da bi on volio da je dao bar jedan, al to sto nije, to je na zalost odlika odnosno njegova mana kao napadaca cime stvarno nema sta da ga branis. Posluze ga ljudi na 12 metara bukvalno samo da je proslijedi a on tri puta usere. Da sad ne pricamo da su ga konstanto drzali u offsideu ko bekana, pa zna li bar pratiti liniju!?!
Pa sve stoji i najveci problem je sto nismo doveli spica za prvih 11, on je rezervni i sad igra jer je prvi ozlijedjen, sve smo to znali prije tekme...kao i da zeljo ima najbolju odbranu lige, zasto psovat covjeku?

I Tatar koji nas je vodio dosad je bio tanak, Krle bar sut ali predaleko vecinu tekme od gola, Fanimo nista...sve je to bilo slabo ali drugo nas je poluvrijeme ugasilo...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Toljaga
Kontakt:

Post Postao/la Toljaga » 04 nov 2020, 22:12

ado-hz je napisao/la:
04 nov 2020, 22:07
Toljaga je napisao/la:
04 nov 2020, 22:03
ado-hz je napisao/la:
Sad ce te napasti neki da je Hadzija haman pa pogodio sve do sad pojacanja koja je doveo i da treba da ostane. Evo ako je i doveo sve do sad dobro, nedovodjenjem napadaca prije Evrope izbio nam je iz dzepa potencijalnih 500.000e.
Ako to nije malo i ako mi imamo para da se razbacujemo onda neka ga jos kod nas.
Mogu mene napadati koliko hoce ali to su samo cinjenice koje vecina ovdje vidi ali pokusavaju lagati i ubjediti sami sebe da on radi dobar posao. Mene ne zanima ko je i sta je, ali kad neko ne radi dobro za klub, aj neko treba biti nogiran. To sto je mozda prije 476 godina uradio nesto dobro, ne znaci da ga treba trpiti pa taman da je moj babo.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 04 nov 2020, 22:12

Podrska pred TC ne smije izostat. Imamo sansu da odemo na pauzu s najmanje +4 sto nimalo nije lose.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Dobar
Kontakt:

Post Postao/la Dobar » 04 nov 2020, 22:12

Mentalitet nula bodova ponašamo se ko Fukare iz Tuzle, prvi smo bježimo 4 boda imamo najbolji start u historiji i desi se remi sa ekipom koja nam je direktni konkurent za titulu, koja nije tako naivna i bezveze koja nema tako bezveze trenera.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 04 nov 2020, 22:13

I ova prica da smo bez poraza polahko gubi sjaj. Da bez poraza, ali i 3 remija koja nam uzese 6 bodova.
Ovaj danas se nije smio nikako desiti, jer smo jednostavno kvalitetniji i igramo kod kuce. Vratili smo mi kone itekako u zivot. Isto tako Zrinjski koji uvijek ima probleme na startu se vraca u velikom stilu.

Moramo se mi itekako uozbiljiti, da od "gotovog" ne napravimo veresiju.

Svi moraju od igraca do strucnog staba da se zapitaju gdje se grijesi.

I ne spominjite samo Handzica, spomenite i ono Pejovicevo, koje je takođe za šamara.
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 04 nov 2020, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 04 nov 2020, 22:13

Imamo 6 tekmi do kraja polusezone.
3 gostujuce i 3 domace. Pocinjemo u nedjelju sa Tuzlom aBd 3 boda i onda se na pauzi konsuldovati i nastaviti u ovom ritmu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 04 nov 2020, 22:14

Je li to neko ovdje nezadovoljan što smo skoro godinu dana bez poraza u ligi ?
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 04 nov 2020, 22:15

Za ovakve izjave Amarove treba tuzbu podnijet a savez treba da uradi istragu dali je nastimano nesto i da je liga ne regularna. Ako smo mi krivi nek nam uzmu 9 bodova a ako nije bilo nikakvi namjestanja da kazne AMARA, a klub ga treba tuzit posle toga..

Jer ovo je preteska optuzba i nas i saveza..

Plus garancije da bi pobjedili da se igralo takode i to treba ispitat, jer ovo je nesto drugo nego sto je feda izjavio gdje ga je sudija ostetio pa se bunio

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 04 nov 2020, 22:16

@Samozdravlje

Sigurno da mozda ima i zasicenja kod nasih igraca kao sto su Tatar i Rahmanovic ali se ne bih slozio sa tobom da ih trebamo prodati sad u jednom paketu.
Nije dobro razvaliti udarni tandem kakav god on bio odjednom i dovesti na njihovo mjesto nova dva igraca ili da uskoce neka nova dva koja trenutno imamo.
Ako se vec razmislja o prodaji onda prodati nezz mozda Rahmanovica sad na zimu jer mu istice ugovor, a na ljeto Tatara.
Mada ne znam koliko je pametno uopste ih prodavati...nisam pametan.
Nama treba lijevi bek, koliko god mi hvalili Pidru i mnogi ga voljeli ja bih na njegovo mjesto doveo neku babarogu ako takav postoji.
A o napadacu necu vise ni da pricam, tu dobijem osip.
Nedovodjenje napadaca mogu oprati samo nekom transfer bombom, vise me ne zanima ni Irfan ni Nedim. Pukooo sam ko kokica

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 04 nov 2020, 22:18

emir79 je napisao/la:
04 nov 2020, 22:13
I ova prica da smo bez poraza polahko gubi sjaj. Da bez poraza, ali i 3 remija koja nam uzese 6 bodova.
Ovaj danas se nije smio nikako desiti, jer smo jednostavno kvalitetniji i igramo kod kuce. Vratili smo mi kone itekako u zivot. Isto tako Zrinjski koji uvijek ima probleme na startu se vraca u velikom stilu.

I ne spominjite samo Handzica, spomenite i ono Pejovicevo, koje je takođe za šamara.
Mora se priznat DA 13 bez poraza zvuci mocno pa makar i 13 nerijesenih.
9/10 pobjeda su ciste ko suza. 3 remija su realna, bolje i bod nego 3 a na svakom smo mogli do pobjede.

Grijesi se odavno od jula na poziciji napadaca i to je to. Ostalo treba prihvatit da smo mi jos u izgradnji i da nismo bas toliko mocni jer se ne pitamo samo mi. Ima jos klubova u ligi.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 04 nov 2020, 22:18

emir79 je napisao/la:
04 nov 2020, 22:13

13 utakmica, 3 remija, strašno zaista. Treba im od plate odbit. A ne sikiraj se, veresije neće biti dok je janjarsko govedo tamo đe treba biti.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, budzak, edgarallanpoe04, fera, Posejdon, riki46, samoFKS, Velaxsa i 67 gostiju.