FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne znam samo ko je ocekivao od handzica sta. Ja sam mislio tatar fanimo rahman strijelci, handzic mi ni na kraj pameti bio. Vas je problem sto ga dizete u visine poslije golova protiv radnickog.
Da se razumijemo danas je bilo zelje, motivacije, igraci su bili nabrijani, pogotovo prvih 45 min, bio sam uvjeren da je do kraja 3-0. Drugo poluvrijeme se eto tako desilo, moramo nekad i kiksati.
Ostaje zal koliko su samo pali poslije naseg gola, handzic je mogao zavrsiti utakmicu ali eto..
Kao sto ponavljamo 9 mjeseci, napadac se mora dovesti vratio se merso ili ne. Ko god misli drugacije glup je ko qrac
Da se razumijemo danas je bilo zelje, motivacije, igraci su bili nabrijani, pogotovo prvih 45 min, bio sam uvjeren da je do kraja 3-0. Drugo poluvrijeme se eto tako desilo, moramo nekad i kiksati.
Ostaje zal koliko su samo pali poslije naseg gola, handzic je mogao zavrsiti utakmicu ali eto..
Kao sto ponavljamo 9 mjeseci, napadac se mora dovesti vratio se merso ili ne. Ko god misli drugacije glup je ko qrac
NEMA NAZAD
**** ti mahala mater picku klosaru jedan.Mislis da bi ti bio sretniji od Hareta da ga je zabio eee **** te u usta škrbavaPantelija je napisao/la: ↑04 nov 2020, 23:01Istina, nismo zarotirali a mogli smo s oremusom i hebibom ili hodzicem.Denchi je napisao/la: ↑04 nov 2020, 22:58branim Vinka najviseSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑04 nov 2020, 22:50Jel ovo Denchi brani panja i nakon ovog večeras? HAHAHAHAHAHAAH joj brata allaha mi, ti se druže trebaš na audiciju prijaviti.
Bukvalno sam napisao sta ce se desiti ovdje i sta ce biti kad igras protiv romba , samo se desilo u drugom poluvremenu....bez veznih igraca na klupi, pali ko cunjevi u sredini i oni izjednacili...
Ali je istina da smo mogli voditi i 3-0 ali nismo jer nam igra mahalac u ekipi i jos u glavi konta da je pred zgradom
Joj sto se nekad i ovi sto vode zvaničnu, znaju ko djeca ponasati, dajte kvizove, ankete i prijedloge za potencijalna pojacanja, hebo vas Osim i sta je izjavio, Jel korektno ili nije, pravo bitno u pm
-
- Kontakt:
A ja ispao pljuvac svega i svacega SAMO zato sto sam govorio da celavi nije vise za OVAKVO Fk Sarajevo,znaci samo pisao za njega a ispao najgori ovdje,eto sad kad je proslo sve kao treba nam spic,a tri mjeseca Hadzija puse u slusalicu sto neko jednom napisa ovdje,nadam se da ce ljudi u klubu skontati da nam treba neko bolji na toj poziciji,a ovaj nek ide u Olimpik valjao bi im ne sumnjam u to..
Upravo to drug, pa cak i drugo poluvrijeme nisu bili bolji, to je bio mrtvi egal, pa sut lendrica i ta u 90 minuti sansa i polu sansu iz koje su dali go. To je sve. Cak i udrugom smo imali sve parametre bolje osim sto smo dobili par kartona vise..ajdohordas je napisao/la: ↑04 nov 2020, 22:57Potenciranje priče da nas je Amar pojeo taktikom je smiješna u najmanju ruku.
15-1 u šutevima prvo poluvrijeme, stativa i tri puta jedan na jedan ured sa golmanom dovoljno govori o njihovoj taktičkoj pripremljenosti.
U drugom dijelu ušao Bekrić, i šta sad to kao velika promjena neka taktička ? Pojeo nas sa Bekrićem?
Mi sami sebe pojeli psihički sa onim neiskorištenim šansama a oni zabili taj jedan šut i to je to. Šta su imali osim toga i one šanse pred kraj ?
Momcima se nema šta zamjerit, u drugom poluvremenu ih je trebalo samo malo razdrmat i osvježit a to smo kasno uradili. Cijelu tekmu smo bili u grču, dok nismi dali gol, tek onda se vidjela sva naša razlika. Kad smo ga primili opet nas je uhvatio grč i to je to.
Nikakvo uništavanje i nadmudrivanje nije bilo od strane famoznog Osima koji ne može autoritet imat nad popišanim Štilićem.
Sut rahmanovica kod 1-0 u drugom pol pa 2-3 puta dolazak i 16 terac sa strane pa sansa pejovica u 86 miniti plus incijativa posjed itd.
Pojest nekoga na terenu neznaci da ti taj neki napravi 20 suteva ti 3 i da ima posjed 70%.
Imali smo tanku klupu dosta osljedeni igraca peh i to je to, a oni su imali srecu niko im nije bio povrjeden nit su imali kartonirani igraca. Ovo je naj jaci moguci zeljo, kojem smo stvorili vise sansi nego tc velezu i zrinjskom zajedno.. a mi smo na neki 70% sa ekipom.
To sto je nama zao sto ih nismo raznijeli kad smo mogli a mogli smo to je nesto drugo.. ovako nesto se desilo i kad je zubanivic dao go1998 svako 25 godina se desi ovakva utakmica..
Samo izjava SKORE amar pojo vinka i izjava amara da smo namjestili prvenstvo treba fino tuzba
Ne bi primili gol, ne bi se povukli, Hare svakako nije kriv, Eric odbranio dobro sut, Veselinovic bezopasan i generalno kharina poslije toga nikakva opasnost po krilima nije bila nego kroz sredinu....gdje su imali visak igraca...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑04 nov 2020, 23:00
Da je igro Dušan ovo bi bilo rutinski 4-1, uz haretov hat-trick. Razumijem te drug. Nije kriv Hare, to je do romba i sredine.
Normalno, moguce je da je to nekima tesko vidjeti...nije zvaka za seljaka....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Vjerovatno bi i pobjedili, da je Tatar od početka igrao na lijevom krilu, a Fanimo na desnom.Toliko puta, uključujuci i onaj derbi na Koševu od prošle sezone, se pokazalo da Velkoski protiv iole ozbiljnog protivnika ne može igrati na krilu, ali džabaholyman je napisao/la: ↑04 nov 2020, 23:05Ne znam samo ko je ocekivao od handzica sta. Ja sam mislio tatar fanimo rahman strijelci, handzic mi ni na kraj pameti bio. Vas je problem sto ga dizete u visine poslije golova protiv radnickog.

- AlfredNobel
- Kontakt:
Zahtjevam ban od 20 dana za momka iznad, Morto imaš roka pola sata, što bi rekao @red. 
Muka kad izađu s saopštenjem i demantuju. Kad se ne oglašavaju, onda se priziva da izađu i demantuju laži. Ako ništa ne urade, onda se psuje i pljuje kako su k'o Koreja. Odlučite se.. Gospodski se izašlo, šuknulo i vozdra.

Muka kad izađu s saopštenjem i demantuju. Kad se ne oglašavaju, onda se priziva da izađu i demantuju laži. Ako ništa ne urade, onda se psuje i pljuje kako su k'o Koreja. Odlučite se.. Gospodski se izašlo, šuknulo i vozdra.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Svaka čast brate, ja više nemam nikakav komentar.Denchi je napisao/la: ↑04 nov 2020, 23:10Ne bi primili gol, ne bi se povukli, Hare svakako nije kriv, Eric odbranio dobro sut, Veselinovic bezopasan i generalno kharina poslije toga nikakva opasnost po krilima nije bila nego kroz sredinu....gdje su imali visak igraca...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑04 nov 2020, 23:00
Da je igro Dušan ovo bi bilo rutinski 4-1, uz haretov hat-trick. Razumijem te drug. Nije kriv Hare, to je do romba i sredine.
Normalno, moguce je da je to nekima tesko vidjeti...nije zvaka za seljaka....
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Pa kako je ovaj savez bez naseg pristanka utakmicu pomjerio na termin koji su oni trazili,a mi odbili taj prijedlog.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ThrillerHz
- Kontakt:
I zato sad imas bod a ne 3Pantelija je napisao/la: ↑04 nov 2020, 23:01Istina, nismo zarotirali a mogli smo s oremusom i hebibom ili hodzicem.Denchi je napisao/la: ↑04 nov 2020, 22:58branim Vinka najviseSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑04 nov 2020, 22:50Jel ovo Denchi brani panja i nakon ovog večeras? HAHAHAHAHAHAAH joj brata allaha mi, ti se druže trebaš na audiciju prijaviti.
Bukvalno sam napisao sta ce se desiti ovdje i sta ce biti kad igras protiv romba , samo se desilo u drugom poluvremenu....bez veznih igraca na klupi, pali ko cunjevi u sredini i oni izjednacili...
Da je Hare pogodio koji imao bi vecu gol razliku
To je poenta!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jer su zatrazili vise od 6 dana ranije onda savez odlucuje
Pa nismo dobro ali nije katastrofalno kako se predstavlja, imamo problema kad vodimo od pocetka sezone jer se malo povucemo a na kontre ne ide. Protiv Zrinjskog smo se izvukli kad su izjednacili, veceras nismo i to je to. Mozda je Hebib mogao dobiti sansu pa da opet rijesibordobijeli je napisao/la: ↑04 nov 2020, 22:54Realno nismo dobro odregovali na promjenu formacije zeljeznicara u 2 pol. U prvom smo dominirali sredinom u drugom ulaskom bekrica dosta se promjenilo u korist gostiju.broj6 je napisao/la: ↑04 nov 2020, 22:44E jesmo go.vna stvarno, odmah o treneru i postavkama i kako je Amar nekog pojeo taktickiMeni sad krivo sto smo odigrali prvo poluvrijeme onako pa ljudi sad ove gluposti pisu jer smo malo pali u drugom. A pogledas statistiku u drugom poluvremenu 50-50 posjed i sutevi 6-7. Eh sad drugo je sto je u prvom bilo 68-32 i sutevi 15-1 pa onda valjda eto Zelji "pripalo" drugo poluvrijeme jer su bili bara-bara sa nama..

- Kockoglavi
- Kontakt:
SARAJEVO SAMPION. **** vas pljuvanje zbog jedne tekme, a vidim mnogi iz rupica iizasli.
Zašto se Fanimo nakon par sjajnih utakmica, uključujući onu u Evropi, ali i u ligi, premjestio na klupu + Tatar na neprirodnu poziciju a sve da bi Krste igrao ?

Ovdje vidimo naseg mahalca u izglednoj prilici kod prve sanse
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- feniksptica
- Kontakt:
Krste je tako tesko, pretesko isp'o iz postave. I tako prelahko se vratio
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Gledam snimak i vidim krmad je prvi sut u okvir gola imala u 64.min. Igraci su im kanta, neki blazevici i bekrici im kolo vode. Velika, velika steta sto se ovo nije dobilo, igracki smo superiorniji, u boljoj formi, poziciji, finansijskoj situaciji, domaci teren..
Bit ce bolje jer ce oni odmah kiksati narednu, a mi moramo dobiti tc.
Bit ce bolje jer ce oni odmah kiksati narednu, a mi moramo dobiti tc.
NEMA NAZAD
Ma jesi zajeban nabijem i tebe i njega ... Haretova najveca sreca je sto je bacio dva tri laznjaka... Sutra moze zecevima na pivi reci kako je bacao laznjake brudaaaaa
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Trenutno korisnika/ca: iliyaa8, mnon46, nedimmmm1337, perodeformero, Tatamata1946 i 61 gost.