FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JohnKeynes97
- Kontakt:
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pitar6785 je napisao/la: ↑04 nov 2020, 23:37Sta ste ba navalili na Harisa ko mutavi. Dao je dovoljno golova za onoliko utakmica koliko je odigrao. Jedini Nermin je dao par golova vise od njeg. Pa lendric juricic zec zajedno nisu dali golova i imali asistencija ko hare sam. A covjek je planiran da bude rezerva. To sto nismo doveli nikog (3ceg spica)jeste sigurno to sto se ocekuvalo da Ahmet i Hare mogu ovo iznijet do 19 kola pa da onda vide kako ce bit situacija. Haris i Ahmet takode nisu jeftini igraci i sigurno da ih nebi mogli otjerat bez ogromne nadoknade za raskid ugovora. Dosad se ta odluka ispostavila ispravnom vidicemo kakoce bit jos za 6 kola. Mi bjezimo ekipi 4 boda koja je dosad izgubila samo 10 bodova.
Takode odigrali smo vise utakmica od njih dosad i dosta veci uspjeh u evropi napravili.
Ja sam i prije utakmice rekao nebi imao nista protiv da bude remi al da mi budemo bolja ekipa na terenu..
Zeljeznicaj je naj iskusnija ekipa u pl bh a mi smo se igrali sa njima i to sa jednim igracom na klupi i jednom izmjenom dok su oni izmjenili 40% ekipe..

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Ovdje vidimo situaciju dan poslije derbija negdje kod Mrvice, ttu vidimo uglednog forumasa Joker90 kako drzi figuru, a tu je i nas Denchi sa Haretom mrvicom.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Naravno.
A na slici je spic od 100 miliona koji fula kompletnu loptu
Hvala za slikovitu demonstraciju moje poente da se desava i najboljima.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Samo tekmu po tekmu, bobu po bobu skupljati za titule. Titula donosi utakmice LP, a tu su pare i finansijska stabilnost. Derbi ko derbi, zanimljiv do sutra ujutro i onda ideš dalje.
Borac ima kući 6:0 omjer i faza posljednje vozove za vrh tabele.
Tuzlaci će se nabrojati kao i uvijek na nas. Odemo li za vikend na +6/7 ja sam sasvim zadovoljan.
Oni nek slave bod i neporaženost od prvaka, a mi lagano pravimo distancu na tabeli. Dortmund fasuje po pet komada od Bayerna pa ljudi ne odustaju od stila igre, proizvode igrače, imaju 90k na tekma i žive ponosno svoj život.
Borac ima kući 6:0 omjer i faza posljednje vozove za vrh tabele.
Tuzlaci će se nabrojati kao i uvijek na nas. Odemo li za vikend na +6/7 ja sam sasvim zadovoljan.
Oni nek slave bod i neporaženost od prvaka, a mi lagano pravimo distancu na tabeli. Dortmund fasuje po pet komada od Bayerna pa ljudi ne odustaju od stila igre, proizvode igrače, imaju 90k na tekma i žive ponosno svoj život.

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Ja podrzavam Vinka ali i njemu ide jedan veliki minus za povlacenje u drugom poluvremenu. Ako su se igraci prepali nakon nekoliko izgubljenih lopti, trebao je odma nakon 10 minuta igre izvrsiti 4 izmjene. Handzica i velkoskog je trebao samo izvesti, bez izmjena. Ne bi niko ni primjetio da ih nema. Mozda bi jedino falili njihovoj odbrani a nasi sigurno nebi skontali da ih nema.
Hadzic mora sto prije otici ako zelimo neki napredak.
Hadzic mora sto prije otici ako zelimo neki napredak.
-
- Kontakt:
Stvarno ne kontam cemu toliko negative. Pa bolji smo bili, nedostajala su nam 3 jako bitna igraca Milicevic, Ahmetovic, Sušic. Hare ko hare on je za 20 min i to je to al sad trenutno nemamo boljeg to tako treba gledati i prihvatiti. Da nam treba špic treba i vjerujem da ce u januaru dovesti pravog špica.
- ElCartel11
- Kontakt:
Tuzla realno **** od ekipe ali bice teren težak zbog ove kise a i naloze se uvijek protiv nas. Mada ako udjem u tekmu kao danas prvo poluvrijeme rijesavamo ih lagano. Sve je do nas.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- egocentrik
- Kontakt:
Momci ne treba previše praviti dramu, pali smo u drugom poluvremenu i to je očigledno, mislim da je to posljedica "najbitnije" utakmice sezone pa je pala koncentracija.
Igrače kad već imamo toliki kvalitet treba navikavati da ovoj utakmici pristupe kao i svakog drugoj i trpanje sigurno neće izostati. Jeste ovo gradski derbi ali mi smo toliko organizacijski ispred njih da ne govorim samo ovo finansijama da bi ovaj derbi igrati kao Liverpool Everton u superlativu. Nije ih Everton uzeo 10 godina, tolika je realna razlika i tako će i kod nas biti narednih 10 godina.
Idemo momci dalje u Tuzlu po pobjedu.
Đokanović je zvjerka prava, po meni najvisočiju ocjenu bi trebao dobiti jer je odigrao bez greške već dobro formiran igrač a 2001g.
I dalje smo neporaženi u domaćem takmičenju idemo dalje !!!
Igrače kad već imamo toliki kvalitet treba navikavati da ovoj utakmici pristupe kao i svakog drugoj i trpanje sigurno neće izostati. Jeste ovo gradski derbi ali mi smo toliko organizacijski ispred njih da ne govorim samo ovo finansijama da bi ovaj derbi igrati kao Liverpool Everton u superlativu. Nije ih Everton uzeo 10 godina, tolika je realna razlika i tako će i kod nas biti narednih 10 godina.
Idemo momci dalje u Tuzlu po pobjedu.
Đokanović je zvjerka prava, po meni najvisočiju ocjenu bi trebao dobiti jer je odigrao bez greške već dobro formiran igrač a 2001g.
I dalje smo neporaženi u domaćem takmičenju idemo dalje !!!
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Tuzlu pobjedit moramo i nadat se kiksu željkana u BL i bodovna prednost će bit zadovoljavajuća.
Meni nakon ove utakmice i pogleda na tabelu na poluvremenu ovih +4 malo, e jesam i proklet.
Šteta, šteta, šteta.. 1000 puta šteta što prvo poluvrijeme nismo iskoristili da riješimo utakmicu.
Treba imati u vidu da smo mi bili itekako oslabljeni, nama su Miličević i Ahmetović ključni igrači a Sušić najzvučnije ime, a falio je i Adukor.
Meni nakon ove utakmice i pogleda na tabelu na poluvremenu ovih +4 malo, e jesam i proklet.
Šteta, šteta, šteta.. 1000 puta šteta što prvo poluvrijeme nismo iskoristili da riješimo utakmicu.
Treba imati u vidu da smo mi bili itekako oslabljeni, nama su Miličević i Ahmetović ključni igrači a Sušić najzvučnije ime, a falio je i Adukor.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Znaš ti koja je cijena artikala uloženih u taj mišić?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ljudi moji sad hladne glave ovo je super.yebiga nismo ih dobili al smo ih izdominiramo u 1 pol drugo jbg malo i neisukstva neki igraca falio mili susic al ovo je super.4 boda.Ajmo sad tuzlu dobit i oni kiksaju sigurno.Ajde ba ljudi ima jos 2 derbija ove sezone karat cemo male plave kad tad..Pa 2015 smo igrali s njima 0-0 osvojili titulu kosevo puno bilo cak su nas mogli i dobit u 90
- AlfredNobel
- Kontakt:
Moderatoreee moderatoreee, oni su privatizovali temu i samo pucaju lična prepucavanja. Molim te, upozori ih da im ovo nije privatni forum i da međusobne prepirke rješavaju u PP. Ne prestanu li, počni dijeliti trajne banove. Ima nas ovdje konstruktivnih koji bi nešto da pametno napišemo i pročitamo. Ako ništa ne uradiš po ovom pitanju, ja ću se naljutiti. Ja teme i qurca..
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 05 nov 2020, 00:21, ukupno mijenjano 2 puta.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ElCartel11
- Kontakt:
Hoce li Mili biti spreman za Tuzlu? Sreca pa je Besim dobio zuti i propusta Tuzlu, sto u najgorem slučaju govori, da ce mladi Besic morati na stopera.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- ElCartel11
- Kontakt:
Koliko je Handzic kriv meni je toliko i Hadzic sto nije doveo napadaca. A ako mu je Vinko rekao, da ga ne treba onda je on kriv mada sumnjam, da bi to rekao, a i vrtili su se neki napadaci pa na kraju nista na žalost.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Sad gledam ovaj njihov gol i reakciju dupovca
Znaci sam ko duh, ima da bira gdje i kako da izbije loptu a on je salje direktno alispahicu medju noge.

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Google [Bot], haris004, keli, lumani i 58 gostiju.