FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Joj tuljana debila i izjava siguran je da bi nas pobijedili i jedva ceka naredni mec. Ja mislim da niko nije dao ovakve ponizavajuce izjave volio bi da je sutra derbi pa ovo fino igracima nalijepit nek citaju svaki dan klosar brkati nece birat sredstva da dodje do titule takodje nek ni se i ovaj portal napusi i to dobro sa evrogolovima smrdljivaca,driblinzima Stilicica brata od tetke od Ronaldinja itd. Ove tekme na guzove protiv nas,Zrinjskog i Veleza ce da im se vrate ko bumerang ljudi veze sa fudbalom nemaju
Osjecam se ko posljednje go.vno
A to skrivam i cuvam ko tajnu
Samo cutim a glasno bi psovno
Oj handzicu je.bem li ti ... Khm
Ne izlazim samo kuci sjedim
Vrijedno pisem komentare razne
Svaki gledam da ga ja uvrijedim
Jedva cekam januar da svaneeee
A to skrivam i cuvam ko tajnu
Samo cutim a glasno bi psovno
Oj handzicu je.bem li ti ... Khm
Ne izlazim samo kuci sjedim
Vrijedno pisem komentare razne
Svaki gledam da ga ja uvrijedim
Jedva cekam januar da svaneeee
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
handzic bi garant promasio stranicu i citao samo potpiszagor1987 je napisao/la: ↑05 nov 2020, 01:12Joj tuljana debila i izjava siguran je da bi nas pobijedili i jedva ceka naredni mec. Ja mislim da niko nije dao ovakve ponizavajuce izjave volio bi da je sutra derbi pa ovo fino igracima nalijepit nek citaju svaki dan klosar brkati nece birat sredstva da dodje do titule takodje nek ni se i ovaj portal napusi i to dobro sa evrogolovima smrdljivaca,driblinzima Stilicica brata od tetke od Ronaldinja itd. Ove tekme na guzove protiv nas,Zrinjskog i Veleza ce da im se vrate ko bumerang ljudi veze sa fudbalom nemaju

- AlfredNobel
- Kontakt:
A ebem ti sve ludojoker90 je napisao/la: ↑05 nov 2020, 01:08Jedina sreća u nesreći je da iduću utakmicu Handžić ne može igrati. Dakle na derbiju je:
1. Promašio 3 zicera
2. Bio jedno 4-5 puta u ofsajdu
3. Izgubio loptu i syebao haman svaki napad u kojem je učestvovao
Ono što Krste ili ko god bude igrao CF u Tuzli mora uraditi je samo da ne radi bar neku od gore navedenih stavki i odmah će biti napredak vidljiv na našoj igri, a ako još zabije koji, na rezultatu inšallah!
Ne znam da li ovaj forum čita neko od uprave ili trenera u omladinskim školama, ali MOLIM VAS, kada se ubudće bude u škole fudbala upisivalo dijete iz familije Handžić, za njega članarina mora biti drastično veća. Npr. ako je mjesečna članarina 50,00 KM, za Handžića mora biti 200,00 KM, uz objašnjenje roditeljima da je to tako čisto jer je klub poučen prethodnim iskustvima.
U ovom poslijeratnom periodu je familija Handžić preko ugovora u prvom timu iz kluba iznijela par stotina hiljada KM-ova, a od njih smo imali koristi ko zmija što bi od sisa.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ima dosta zamjerki, ali nijedna nije velika toliko kao Handžićev doprinos osvojenom bodu Čmeljkana, pa ih neću sve posebno isticati, jer ste ih objektivno većinu nabrojali i uvidjeli. Pomenut ću samo Pejovićevu šansu, ono je sramota šta je uradio, za ono od saigrača na terminu dobiješ šamar. Ono što ne mogu da shvatim je, imajući u vidu masu Harisa Handžića, nebitno što je ona za jednog sportistu neadekvatno raspoređena i prekomjerna u određenim regijama, kao trbušna regija, da čovjek izgubi svaki prokleti duel sa rahmetli Kosorićem.
I pošto sam obećao javiti mome dobrom drugu, @Mokes izgleda da nam Tinu opet ubi hronični išijas s kojim muku muči, pa ga evo nema opet više utakmica u nizu. Ko je ikad imao problema sa tim, zna kako to ide, valjda ga "otkoči" uskoro.
I pošto sam obećao javiti mome dobrom drugu, @Mokes izgleda da nam Tinu opet ubi hronični išijas s kojim muku muči, pa ga evo nema opet više utakmica u nizu. Ko je ikad imao problema sa tim, zna kako to ide, valjda ga "otkoči" uskoro.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Nekadašnji as FK Sarajevo Slaviša Vukičević na zanimljiv način najavio je večerašnji (18.30 sati) gradski derbi na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase.
“Zahvaljujući navijačima i stranim investitorima još smo zadržali čar i interesovanje za dvoboj Sarajevo – Željezničar! Više nam nije ni važno ko će pobijediti jer će Sarajevo opet biti šampion, sve drugo bi bilo sramotno. Sarajevo je druga, puno veća dimenzija od cijele bh. nogometne organizacije. Neka fudbal pobjedi i Sarajevo bude šampion”, rekao je Vukičević za Avaz.
Ovako i ja @Sz razmisljam. Moglo je puno bolje, nije idemo dalje +4, malo li je.
“Zahvaljujući navijačima i stranim investitorima još smo zadržali čar i interesovanje za dvoboj Sarajevo – Željezničar! Više nam nije ni važno ko će pobijediti jer će Sarajevo opet biti šampion, sve drugo bi bilo sramotno. Sarajevo je druga, puno veća dimenzija od cijele bh. nogometne organizacije. Neka fudbal pobjedi i Sarajevo bude šampion”, rekao je Vukičević za Avaz.
Ovako i ja @Sz razmisljam. Moglo je puno bolje, nije idemo dalje +4, malo li je.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
joker90 je napisao/la: ↑05 nov 2020, 01:23Ima dosta zamjerki, ali nijedna nije velika toliko kao Handžićev doprinos osvojenom bodu Čmeljkana, pa ih neću sve posebno isticati, jer ste ih objektivno većinu nabrojali i uvidjeli. Pomenut ću samo Pejovićevu šansu, ono je sramota šta je uradio, za ono od saigrača na terminu dobiješ šamar. Ono što ne mogu da shvatim je, imajući u vidu masu Harisa Handžića, nebitno što je ona za jednog sportistu neadekvatno raspoređena i prekomjerna u određenim regijama, kao trbušna regija, da čovjek izgubi svaki prokleti duel sa rahmetli Kosorićem.
I pošto sam obećao javiti mome dobrom drugu, @Mokes izgleda da nam Tinu opet ubi hronični išijas s kojim muku muči, pa ga evo nema opet više utakmica u nizu. Ko je ikad imao problema sa tim, zna kako to ide, valjda ga "otkoči" uskoro.![]()

Šteta što se ne može prenijeti, da i Handžić fasuje.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ma nije handzic debeo, nego mu za njegovu kilazu fali jos jedno pola metra visine.joker90 je napisao/la: ↑05 nov 2020, 01:23Ima dosta zamjerki, ali nijedna nije velika toliko kao Handžićev doprinos osvojenom bodu Čmeljkana, pa ih neću sve posebno isticati, jer ste ih objektivno većinu nabrojali i uvidjeli. Pomenut ću samo Pejovićevu šansu, ono je sramota šta je uradio, za ono od saigrača na terminu dobiješ šamar. Ono što ne mogu da shvatim je, imajući u vidu masu Harisa Handžića, nebitno što je ona za jednog sportistu neadekvatno raspoređena i prekomjerna u određenim regijama, kao trbušna regija, da čovjek izgubi svaki prokleti duel sa rahmetli Kosorićem.
I pošto sam obećao javiti mome dobrom drugu, @Mokes izgleda da nam Tinu opet ubi hronični išijas s kojim muku muči, pa ga evo nema opet više utakmica u nizu. Ko je ikad imao problema sa tim, zna kako to ide, valjda ga "otkoči" uskoro.![]()

A jeste ludi, ismija se.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kae azmir i tuzla city ce uloziti zalbu savezu zbog danasnjeg zutog kartona kojeg je onaj hajvan pokazao handzicu

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
- Kontakt:
Mali Andrej mora u narednim tekmama igrati, ne zanima me hoće li Tino ili Pejović zbog toga trpiti. Momak je dragulj od 19 godina i mora mu se dati šansa da pokazuje ovo što zna, kao večeras. Pejović je prvih par tekmi oduševio, ostalo oscilacije, standardno za igrače naše lige. Tino ima kvalitet, ali mislim da od njega zbog njegovog zdravstvenog stanja nećemo u Sarajevu vidjeti ono najbolje.
I jedno veliko razočarenje mi je Jukić. Pokazano u Sarajevu je ispod svih očekivanja. Večeras tek ušao, izgledao je kao da posti 2 dana. Momak ima nevjerovatnu brzinu i agilnost, ali dodaj na to da ima inteligenciju Denchi-a i dobiješ Jukića od večeras. Kao neka druga verzija Aladina Šišića. Mislim da je jedan od onih koji moraju na zimu ići.
I jedno veliko razočarenje mi je Jukić. Pokazano u Sarajevu je ispod svih očekivanja. Večeras tek ušao, izgledao je kao da posti 2 dana. Momak ima nevjerovatnu brzinu i agilnost, ali dodaj na to da ima inteligenciju Denchi-a i dobiješ Jukića od večeras. Kao neka druga verzija Aladina Šišića. Mislim da je jedan od onih koji moraju na zimu ići.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Andrej je i za tinu i za pejovica Safet Susic licno.
-
- Kontakt:
Nije Handze kriv sto je bio jedini izbor u napadu,treba celavog pitati otkud ahmo da se povrijedi a tek mu 35 god,i koga cemo u napad protiv sisoje,a prelazni rok bio haman tri mjeseca..
Ma mi se moramo konačno riješiti dizelaša koji su "djeca", "vojnici" i "vole klub više od života svoga" i okrenuti se igračima koji trebaju da igraju.
Dupovac je jedini zasad koji može proći od navedenog. Al i on može ovu sezonu izdursti, eventualno slijedeću, al sa hoklice samo.
Velkoski ima čorbe za jedno poluvrijeme, u drugom je nesto. Nije ga bilo ni na mapi. I ne znam šta je sa Adukorom, nisam upratio što ga nije bilo. Sušić opet ima "problema" vol. 348. Mustedanagića opet nije bilo, a trebo nam je jedan pravi vezni večeras zadnjih 15 minuta kao on, dobrog šuta i da ubrza igru. Ne kontam ubacivanje Jukića nikako, lik nije odigro zadnjih 6,7 utakmica 20 minuta i on uđe, umjesto da je Hebibović ušo, jer je u formi kao đoker s klupe. Zaritiro Oremuša u sredinu i panja Hodžića na beka zadnjih 20 minuta. Tatar opet desno krilo, beskoristan totalno na toj poziciji. Iskoristiš 2 od 5 izmjena. I kaže lik povukli se iz straha. Pa mijenjaj nešto kad vidiš da ne ide ili ekipa pada. Jednostavno se pogubi u ovim većim tekmama.
I STAVI ONOG KLOCA HARISA NEK VJEŽBA 1 NA 1 SVAKI TRENING PO SAT VREMENA, DA JE KOKOŠ NAUČIT ĆE.
Dupovac je jedini zasad koji može proći od navedenog. Al i on može ovu sezonu izdursti, eventualno slijedeću, al sa hoklice samo.
Velkoski ima čorbe za jedno poluvrijeme, u drugom je nesto. Nije ga bilo ni na mapi. I ne znam šta je sa Adukorom, nisam upratio što ga nije bilo. Sušić opet ima "problema" vol. 348. Mustedanagića opet nije bilo, a trebo nam je jedan pravi vezni večeras zadnjih 15 minuta kao on, dobrog šuta i da ubrza igru. Ne kontam ubacivanje Jukića nikako, lik nije odigro zadnjih 6,7 utakmica 20 minuta i on uđe, umjesto da je Hebibović ušo, jer je u formi kao đoker s klupe. Zaritiro Oremuša u sredinu i panja Hodžića na beka zadnjih 20 minuta. Tatar opet desno krilo, beskoristan totalno na toj poziciji. Iskoristiš 2 od 5 izmjena. I kaže lik povukli se iz straha. Pa mijenjaj nešto kad vidiš da ne ide ili ekipa pada. Jednostavno se pogubi u ovim većim tekmama.
I STAVI ONOG KLOCA HARISA NEK VJEŽBA 1 NA 1 SVAKI TRENING PO SAT VREMENA, DA JE KOKOŠ NAUČIT ĆE.
Samo par brzih komentara:
Totalno bezveze krivit samo Handzica sa izgubljena 2 boda sinoc, vise igraca je bilo ispod svog nivoa.
Dvije, tri bezveze greske odnosno nekoliko sretnih situacija lopti koje se se odbile njima je dovelo do nekakvog pritiska iz kojeg smo primili gol. Nije to bio plod dobre igre protivnika nego naseg pada koncentracije, nepotrebne panike i nepovezanisti linija u tim trenutcima. O golu ne treba ni komentarisat, majstorski al onakav nece opet dat ni na igrici.
Nema potrebe imenovat niti bez potrebe pumpat negativu jer smo i dalje najjaca ekipa, s najboljim kadrom, neporazeni i prvi na tabeli. Tjeranje i dovodjenje, kad imas ekipu koja ima najbolji skor i start u istoriji lige je neozbiljno da ne kazem glupo i jos nesto gore.
Na kraju utakmica za 3 boda ko i svaka druga posebno sad kad nema ni publike. Papirnati derbi i nista vise od toga. Idemo dalje, ostat ne porazeni, skupljat bodove.
Totalno bezveze krivit samo Handzica sa izgubljena 2 boda sinoc, vise igraca je bilo ispod svog nivoa.
Dvije, tri bezveze greske odnosno nekoliko sretnih situacija lopti koje se se odbile njima je dovelo do nekakvog pritiska iz kojeg smo primili gol. Nije to bio plod dobre igre protivnika nego naseg pada koncentracije, nepotrebne panike i nepovezanisti linija u tim trenutcima. O golu ne treba ni komentarisat, majstorski al onakav nece opet dat ni na igrici.
Nema potrebe imenovat niti bez potrebe pumpat negativu jer smo i dalje najjaca ekipa, s najboljim kadrom, neporazeni i prvi na tabeli. Tjeranje i dovodjenje, kad imas ekipu koja ima najbolji skor i start u istoriji lige je neozbiljno da ne kazem glupo i jos nesto gore.
Na kraju utakmica za 3 boda ko i svaka druga posebno sad kad nema ni publike. Papirnati derbi i nista vise od toga. Idemo dalje, ostat ne porazeni, skupljat bodove.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ovo je velika istina, koja gurbete boli, oni ce se raspricati mjesec oko derbija i kako su uzeli bod najvecsm BH klubu, dok je ovo za nas obicna utakmica.Samozdravlje je napisao/la: ↑05 nov 2020, 01:25Nekadašnji as FK Sarajevo Slaviša Vukičević na zanimljiv način najavio je večerašnji (18.30 sati) gradski derbi na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase.
Moj Hare mogao si ih naguziti zestoko, al hajde, bod na plus 4 nije los.
Idemo dalje, do titule.
@samozdravlje koliko jos do vjecne

železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
-
- Kontakt:
SedrenikHz je napisao/la: ↑05 nov 2020, 01:59Ovo je velika istina, koja gurbete boli, oni ce se raspricati mjesec oko derbija i kako su uzeli bod najvecsm BH klubu, dok je ovo za nas obicna utakmica.Samozdravlje je napisao/la: ↑05 nov 2020, 01:25Nekadašnji as FK Sarajevo Slaviša Vukičević na zanimljiv način najavio je večerašnji (18.30 sati) gradski derbi na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase.
Moj Hare mogao si ih naguziti zestoko, al hajde, bod na plus 4 nije los.
Idemo dalje, do titule.
@samozdravlje koliko jos do vjecne![]()
Bit ce jarane.
Ne znam sto ovoliko napadate Harisa. U zadnjih 6 utakmica 4 gola(Siroki,Zrinjski i 2 MDK), a Krle 2 gola , u 2019/20 isto 2 gola., a Hare 6/4.
Kivni ljudi sto nismo dobili, razumijem razocarenje, ali ovako pljuvati nije ok.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Amco46, Bejker, Bordo10, Cautinho, Ferrante071, head88, HordasDolacMalta, HordeSaSjevera, HyperOS, Kaunas, keli, macahz, Mahalac7, MaroonWhite1946, Mourinhokilledbarca, muhamedhulk, N3R3D, Oerde, Rigoletto, riki46, rimljanin90, roccosiffredi, Rodman, SamoDaKazeem, Sanchez87hz, seha77, sekac, SilaMoc1946, siroliver69, spezial, TefalTava, umrobihzbogtebe1946 i 422 gosta.