FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zasto svi krive Susica za negativne rezultate, opcenito?
Lik nije igrao sinoc, a zbog cega nije igrao valjda se moze zbrojiti 2+2...
Susic je majstor, igrac koji ce nam pomoci definitivno da osvojimo titulu.
Lik nije igrao sinoc, a zbog cega nije igrao valjda se moze zbrojiti 2+2...
Susic je majstor, igrac koji ce nam pomoci definitivno da osvojimo titulu.
Kad Ce pomoci?
Neko ko odigra samo 30 posto utakmica ne vrijedi toliko para da je Safet a ne Tino
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Osttribine
- Kontakt:
Gledajuci tabelu sve je ovo ok, ali se ne mogu pomiriti sa tim da smo propustili sansu da ih pobijedimo al hladno. Vinko po meni najveci krivac sa izmjenama, ja bih izbacio Handzica na poluvremenu pa tamam bez napadaca igrali, onda druga stvar uvodjenje onog Jukica u ovakvu utakmicu koji nit smrdi nit mirise, a na klupi imas Hebiba kojeg si skoro vratio u zivot i koji ti donese pobjedu odlucujucim golom u Mostaru, nerezonska izmjena.
Sto kaze Vukicevic ne sumnjam da cemo na kraju biti sampioni, a i bruka bi bilo da ne budemo uz ovakvu ekipu i uslove koja ista ima realno, ali ovaj remi od sinoc im ne mogu halaliti.
Sto kaze Vukicevic ne sumnjam da cemo na kraju biti sampioni, a i bruka bi bilo da ne budemo uz ovakvu ekipu i uslove koja ista ima realno, ali ovaj remi od sinoc im ne mogu halaliti.

Vile su ih pronosale u prvom poluvremenu. Ne znaju ni oni sami kako je 1:1 na kraju. Ovo je naša bruka samo.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
A sto se ti brate brines koliko on prima para, jel ih ti dajes iz svog dzepa?
Samo se para drzite...
Pomogao je dovoljno protiv Zrinjskog, pokazao protiv Celtica ko je i sta je, pomoci ce opet...
- forza_juve
- Kontakt:
Ali opet sam zadovoljan jer smo imali sanse, bilo bi za zabrinut da smo jedan sut imali ili da nemamo nikako igre pa tu kada te stane onda je sve stalo. Ovako ne moze svaka tekma da se fula, jednostavno nekada nece u gol. Dol se sanse stvaraju dobro je
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
To je samo zato što su oni bili "bljaaak" u prvom poluvremenu.. Nije to što smo mi bili dobri, što smo ih raznijeli.. Ne ne.. To je samo zato što su oni bili "bljak" prvo poluvrijeme, mi nismo bili nešto aman..
Već u drugom poluvremenu smo mi bili Bayern (najbolja ekipa) ali su oni nama pokazali da su bolji..

A nije ovo prvi put.. I 0:3 je bilo čajnoslu..
Fakin i majstor skretanja s teme...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
A jeste i vi navrli na te izmjene, nije to tek tako. Prije svega, sinoć zbog izostanka 4 bitna igrača nismo imali neku širinu iskreno. Ne možeš ti sad ne ide Tatara daj odmah ga mjenjaj. Istina, nije ga išlo al od njeg možeš očekivati da prođe jedna i eto gola. Nismo vala puno dobili ni sa Fanimom ni sa Jukićem, nisu nam podigli igru. Ne branim Vinka, moglo je bolje, moglo je gore, ali izmjene ne bi riješile problem tek tako.
Ono što mene dotuče je kad vodimo i primimi gol i onda opet ganjaj rezultat i kasnije vršiš rokade, najbitnijeg igrača u ofanzivi, Rahmanovića, vadiš iz igre i onda gore eksperimentiši, mjenjaj Benji poziciju, daj nekog novog na krilo... i tad znam da ga nećemo opet dat, samo još više grohnemo.
Preporučujem da im puno ne zamjerimo, ni Handžiću ni Pejoviću ni Vinku... NIKOM! Maximalna podrška pred jako bitnu utakmicu i ako je dobijemo vrlo vjerovatno ćemo povećati bodovnu prednost.
Handžić jest usro dosta dobrih prilika, vjerujem i znam da je njegova želja da dadne gol i da dobijemo ista ako ne i veća nego naša za pobjedom sinoć. Njegovi promašaji će nas natjerati da dovedemo i što kvalitetnijeg špica a njegovi promašaji/pogodci će zavisiti koliko će igrati. Ne zamjerim mu, glavu gore i radi što jače, volio bi da bude s nama još dugo al uz kvalitetnijeg napadača.
Ono što mene dotuče je kad vodimo i primimi gol i onda opet ganjaj rezultat i kasnije vršiš rokade, najbitnijeg igrača u ofanzivi, Rahmanovića, vadiš iz igre i onda gore eksperimentiši, mjenjaj Benji poziciju, daj nekog novog na krilo... i tad znam da ga nećemo opet dat, samo još više grohnemo.
Preporučujem da im puno ne zamjerimo, ni Handžiću ni Pejoviću ni Vinku... NIKOM! Maximalna podrška pred jako bitnu utakmicu i ako je dobijemo vrlo vjerovatno ćemo povećati bodovnu prednost.
Handžić jest usro dosta dobrih prilika, vjerujem i znam da je njegova želja da dadne gol i da dobijemo ista ako ne i veća nego naša za pobjedom sinoć. Njegovi promašaji će nas natjerati da dovedemo i što kvalitetnijeg špica a njegovi promašaji/pogodci će zavisiti koliko će igrati. Ne zamjerim mu, glavu gore i radi što jače, volio bi da bude s nama još dugo al uz kvalitetnijeg napadača.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Ovi sto su nezadovoljni trebaju da traze krivicu u svom razmišljaju i svojoj glavi.
ŠAMPION 13 KOLA BEZ PORAZA I KORACA KA NOVOJ TITULI
.
Nasjedamo na igrice komšija i stvorili su nam a i mi sami sebi da sve ispod 3:0 je katastrofa. I uspjevaju to a sto je najgore i poslje utakmice isto rade sad je kao prica bili bolji sto je smiješno, za klasu smo bili bolji al eto stvori se takva slika zato sto smo nabili sebi pritisak da mora biti 3 razlike. Zeljeznicar je ozbiljan tim i najveci konkurent s jako iskusnim i dobrim timom i namazanim trenerom. Mi koracamo naprijed i tako treba nastaviti samo naprijed Sarajevo ne osvrći se šampionu.
ŠAMPION 13 KOLA BEZ PORAZA I KORACA KA NOVOJ TITULI

Nasjedamo na igrice komšija i stvorili su nam a i mi sami sebi da sve ispod 3:0 je katastrofa. I uspjevaju to a sto je najgore i poslje utakmice isto rade sad je kao prica bili bolji sto je smiješno, za klasu smo bili bolji al eto stvori se takva slika zato sto smo nabili sebi pritisak da mora biti 3 razlike. Zeljeznicar je ozbiljan tim i najveci konkurent s jako iskusnim i dobrim timom i namazanim trenerom. Mi koracamo naprijed i tako treba nastaviti samo naprijed Sarajevo ne osvrći se šampionu.
Moram priznati da sam glasao za 10 bodova u ovoj anketi 

- forza_juve
- Kontakt:
Jbt fakat ste pretjerali
33 boda u 13 utakmica eeeee u 13 utakmica.
Bili bez Susica, Ahmetovica i Milicevica malo li je.
Hare, Pejovic, Serbecic vaki naki odma bi i tjerali zahvalivali se pa jbt nije liga jedna utakmica i pri tom ne izgubljena.
Cuj price Vinko se povukao jbt pa ne mogu da vjerujem eto ko sad bi njemu mahanu da nadjete a u ligi nije zijanio ni jednu a brat bratu i ova tri remija je trebao dobit al jbg desi se.
Pa ja branio Husrefa sa losijim ucinkom i realno mnogo losijom igrom a evo vec ste poletili ovog da kritikujete. Pa jbt ovo se ne kritikuje, ubija lik.
Koga umjesto Hareta? Vidjeli smo protiv mladosti da sa Fanimom i ne ide, Velkoski se tek vraca realno i odavno nije igrao to tako da sigurno ne ide, Rahmana pomjerit sa one pozicije je zlocin. Koga umjesto Hareta?
Ko kakve tetkice.
Odlicno je ovo, idemo dalje utakmicu po utakmicu.
33 boda u 13 utakmica eeeee u 13 utakmica.
Bili bez Susica, Ahmetovica i Milicevica malo li je.
Hare, Pejovic, Serbecic vaki naki odma bi i tjerali zahvalivali se pa jbt nije liga jedna utakmica i pri tom ne izgubljena.
Cuj price Vinko se povukao jbt pa ne mogu da vjerujem eto ko sad bi njemu mahanu da nadjete a u ligi nije zijanio ni jednu a brat bratu i ova tri remija je trebao dobit al jbg desi se.
Pa ja branio Husrefa sa losijim ucinkom i realno mnogo losijom igrom a evo vec ste poletili ovog da kritikujete. Pa jbt ovo se ne kritikuje, ubija lik.
Koga umjesto Hareta? Vidjeli smo protiv mladosti da sa Fanimom i ne ide, Velkoski se tek vraca realno i odavno nije igrao to tako da sigurno ne ide, Rahmana pomjerit sa one pozicije je zlocin. Koga umjesto Hareta?
Ko kakve tetkice.
Odlicno je ovo, idemo dalje utakmicu po utakmicu.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Boli me qurac za grizmana i navijace Barcelone... Nama je Handzic uzeo dva boda i kosta nas koje godine zivota manje...
Cemu pravdanje necega sto nam nista ne donosi?
Mozemo mi pravdati il ne, lik je upropastio i syebao tok utakmice... Svi mi znamo sta nama nosi ova utakmica, poslije dva poraza i zeljeli smo osvetu...
Mozda nam poslije Tuzle lik donese nove bodove njegovim golovima, al sinoc nas je on kostao pobjede i ne treba uopste trositi rijeci pravdati ga Grizmanovim promasajem.
Mozemo mi pravdati il ne, lik je upropastio i syebao tok utakmice... Svi mi znamo sta nama nosi ova utakmica, poslije dva poraza i zeljeli smo osvetu...
Mozda nam poslije Tuzle lik donese nove bodove njegovim golovima, al sinoc nas je on kostao pobjede i ne treba uopste trositi rijeci pravdati ga Grizmanovim promasajem.
Ma titula je nasa, kone j bavale svojima majke, sad sve lizu, nikad velik klub nece biti kad im je bod ko kuca protiv nekog iz nase lige.
Izvukli se jesu, jer je Hare to sto jeste, ali vec iducu imaju problem, nema adrenalina. Opet ce **** majke.
Sto se Šampiona tice, ekipe bez poraza i lidera na tabeli, idemo dalje, jos jace. Bit ce jos dva derbija, bitno je uvezat linije i idemo po 3 bobe i 7 bodova prednosti. Lagano se odvojiti od sljama ovog grada. Selam
Izvukli se jesu, jer je Hare to sto jeste, ali vec iducu imaju problem, nema adrenalina. Opet ce **** majke.
Sto se Šampiona tice, ekipe bez poraza i lidera na tabeli, idemo dalje, jos jace. Bit ce jos dva derbija, bitno je uvezat linije i idemo po 3 bobe i 7 bodova prednosti. Lagano se odvojiti od sljama ovog grada. Selam
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
- Kontakt:
Zanimljivo je kako je Osim uspjeo prodati pricu da je njegov tim loš al je on strucnjak pa su drugi na tabeli. Cak je i Jusufbegovic u uvodu emisije rekao da je zeljeznicar po kvalitetu 7 ekipa sto je velika glupost Štilic, Bojo, Bekric, Zec, Lendric, Alispahic sve kvalitetni i prekaljeni igraci. Mi jesmo kvalitetni i najbolji u ligi al ne smijemo pušiti ovu pricu kako moramo svima uvaljivat po 4 komada i onda kad zavrsi 1-1 s najvecim rivalom ispada neka katastrofa.
Također. Da sam igrao na klad fulio bih

Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
E jesi mi objasnio svaka cast.Zip je napisao/la: ↑05 nov 2020, 08:42A sto se ti brate brines koliko on prima para, jel ih ti dajes iz svog dzepa?
Samo se para drzite...
Pomogao je dovoljno protiv Zrinjskog, pokazao protiv Celtica ko je i sta je, pomoci ce opet...
Sta se pokazao u tim utakmicama.Gol?Asistenciju?
Kad vec hoces tako,sta evo reci mi? Ne pravite mi kultove licnosti Bgt od igraca koji u 13 utakmica nema ni gola ,ni asistencije.Dobar je on igrac to stoji ,ali da se u njega gleda kao u abu zenze nema potrebe.I ne racunaj mi penal sto je dao Bgt.
I nemoj mi price zna stati na loptu,dati pas,primiti loptu pa Bog ti pomogao to znamo i ti i ja.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 05 nov 2020, 09:26, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
- forza_juve
- Kontakt:
I sta ces sada? Ne mozes nista promijeniti sto se desilo, donio je on i radosti a isto tako skija se po zivcima.Zip je napisao/la: ↑05 nov 2020, 08:59Boli me qurac za grizmana i navijace Barcelone... Nama je Handzic uzeo dva boda i kosta nas koje godine zivota manje...
Ostavit ovih 1:1 iza sebe i ici dalje
❤️1946❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
SUBOTA 7 NOV 2020
13:00
STADION
TUŠANJ
13:00
STADION
TUŠANJ
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, Benko123, Bordo10, budzak, Burberry46, ErosViverosViv, Hamagara, J1897, keli, MostarReds22, Proximic, RajvoSA03, sekac, SilaMoc1946, Tatamata1946 i 176 gostiju.