FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma ljudi nama je sada vaznija utakmica u Tuzli, nego ova sinoc. Ja znaci dajem ruku na panj da nece oni dobiti u BL. Borac nakon 2 poraza mora dobiti kuci, ako hoce evropu. O tituli oni i ne sanjaju vise svakako. Mi idemo dole bez Hareta, iako je fulio sto je fulio i ispao klosar najveci sa onim trzajima i da odemo na 2 0 na kraju bude 1 1. Nadam se da se Mili vraca, pa i Adukor da je na klupi. Vidjeli smo sinoc, nemamo zadnjeg veznog na klupi. U nedjelju krleta u spic gurnuti, lijevo benjo, desno gari. Onakva ekipa da se bori za titulu je sramota za bh fudbal (7 minuta stvarne igre za poluvrijeme) 

-
- Kontakt:
Ma malenim je uspjeh sa nama odigrati nerijesno po tome se vidi da smo jedan nivo iznad nije ni cudo kad 8 godina bez trofeja
Ja koliko znam, svi smo rekli da necemo zamjerit ako se desi kiks. Mi smo veliki klub cim je nama bod protiv zelje kiks. Dobro smo igrali prvo poluvrijeme, poslije je doslo do umora, tezak i teren je bio. Jos uvijek smo bez poraza, bjezimo 4 boda, ja ne znam sta vise koji qurac ovde pojedinci hoce. Prvi manji kiks odma bi tjerali nesto. Pa sto vi niste treneri jbt. Idemo dalje. Uzet Tuzlu i vratit se u mirne luke....cao
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Serbecic je bio katastrofalan sinoc. Previse nesigurnosti , ponovo ga prolaze kao protiv Buducnosti. Lendric ga je prolazio kad je htio , svako izbijanje glavom direkt u noge igraca skretnicara.
Kad ih vidis kako slave ovaj bod skontas koliko smo veliki.
You are someone else I am still right here
@evander
kako bi na utakmici sinoc
kako bi na utakmici sinoc
Sinoćnji bod nije odraz igračkog (ne)kvaliteta, nego psihe naših igrača.
Jer nerealno je da onakvom Zrinjskom u sred Mostara zabijaš golove kad hoćeš, a sinoć se gubiš protiv poluamaterske ekipe, čiji igrači se sudaraju na terenu, onakav amaterizam nisam vidio ni kod Krupe.
Nama su se pomiješali u glavi dvije stvari:
1. Da smo nadmoćniji u svakom smislu i da ćemo ih razguliti.
2. Prokletstvo zadnja dva derbija u kojima smo vodili pa izgubili.
Psihički smo poklekli između ova dva osjećanja, ostali u leru, nekom grču, nedorečeni u fazi napada, tačnije završnice i desilo se sta se desilo.
Igrački smo za njih 2 koplja iznad.
Jer nerealno je da onakvom Zrinjskom u sred Mostara zabijaš golove kad hoćeš, a sinoć se gubiš protiv poluamaterske ekipe, čiji igrači se sudaraju na terenu, onakav amaterizam nisam vidio ni kod Krupe.
Psihički smo poklekli između ova dva osjećanja, ostali u leru, nekom grču, nedorečeni u fazi napada, tačnije završnice i desilo se sta se desilo.
Za sinoc je steta sto nismo pobjedili kad su nam se servirali u prvom, ali isto tako i sreca na kraju jer je moglo biti gore.
Ne treba traziti krivce i narušavati atmosferu. Ok su kritike ali bez teskih rijeci.
Napdacima nam na ljeto isticu ugovori i realno je da ce na zimu doci novi napadac. Na ljeto ce se eventualno traziti drugi napadac ili da ce se Hare ostaviti kao rezerva. Sa Ahmetom vjerujem da nece biti produzenja ugovora ako je bas teska ozljeda jer je on ovog ljeta planirao da okonca karijeru. Ne vjerujem da ce on nastaviti dalje mozda eventualno kao igrac-trener ono za ne daj boze.
Samo nastaviti dalje utakmicu po utakmicu. Jos je 60 bodova u igri a vjerujem sa 42 da je titula sigurna.
Na pocetku sezone sam pisao da ako jesen zavrsimo sa 44+ da smo na pravom putu a to je jos 3 pobjede i 2 remija. Sa 4 pobjede mi smo prekucali ovu polusezonu.
Ne treba traziti krivce i narušavati atmosferu. Ok su kritike ali bez teskih rijeci.
Napdacima nam na ljeto isticu ugovori i realno je da ce na zimu doci novi napadac. Na ljeto ce se eventualno traziti drugi napadac ili da ce se Hare ostaviti kao rezerva. Sa Ahmetom vjerujem da nece biti produzenja ugovora ako je bas teska ozljeda jer je on ovog ljeta planirao da okonca karijeru. Ne vjerujem da ce on nastaviti dalje mozda eventualno kao igrac-trener ono za ne daj boze.
Samo nastaviti dalje utakmicu po utakmicu. Jos je 60 bodova u igri a vjerujem sa 42 da je titula sigurna.
Na pocetku sezone sam pisao da ako jesen zavrsimo sa 44+ da smo na pravom putu a to je jos 3 pobjede i 2 remija. Sa 4 pobjede mi smo prekucali ovu polusezonu.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
-
- Kontakt:
Donro jutro. Novi sam i mislim da je pravo za aktivirati se na forumu.
Dolazim u miru.
Dolazim u miru.
- ElCartel11
- Kontakt:
Lideri na tabeli 
Jedina ekipa bez poraza
Najefikasnija ekipa
Najbolji učinak u historiji Premijer lige nakon 13 odigranih kola
Prva ekipa koja je u ostvarila niz bez poraza u prvih 13 susreta jedne sezone
Idemo dalje mangupe, Tuzla mora pasti!
Jedina ekipa bez poraza
Najefikasnija ekipa
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Vinko molim te vrati Benju lijevo a Fanima desno, to su nam najjaca krila. Hebibovic zamjena Fanimu, Krste i Jukić Tataru.
Kad ističe ugovor debelom ?
Kad ističe ugovor debelom ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la: ↑05 nov 2020, 10:53Lideri na tabeli
Jedina ekipa bez poraza
Najefikasnija ekipa

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lako je sad, sto to sinoc ne napisaElCartel11 je napisao/la: ↑05 nov 2020, 10:53Lideri na tabeli
Jedina ekipa bez poraza
Najefikasnija ekipa

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ovakav remi mora ostavit trag na ekipu, nadam se da se mozemo dici psihicki i dobiti tuzlu, mislim da nam je to ttrenutno jedna od utakmica sezone
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Treba vidjeti da se produzi, 'ta ce irfan i slicni ...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Moze li neko napraviti pregled utakmice sa svim nasim prilikama i njihovim, jer na pregledu AS nisu stavljene sve nase prilike?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
- Kontakt:
Sam si dao odgovor, pogresno razmišljanje prema ekipi zeljeznicara i zbog toga psihološki smo pali drugo poluvrijeme. Nisu toliko loši kako ih vecina ovdje predstavlja, dobili su tog istog Zrinjskog i imaju puno vise bodova od njih. Derby je uvijek 50:50 a mi smo usli u utakmicu mora bit 3 razlike inace ne valja i sami sebi nabili pritisak.Haver ! je napisao/la: ↑05 nov 2020, 10:42Sinoćnji bod nije odraz igračkog (ne)kvaliteta, nego psihe naših igrača.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Gle, ono sto Vinko radi, za razliku od prethodnika, postavlja igrace po zaslugama/formi, Fanimo se nakon Buducnosti izgubio, bio beskoristan na terenu, zamijenio ga sa Krsteom koji se oduzio odma golovima i asistencijama. Ista stvar je bila i na poziciji stopera, ocekivali smo Milicevic-Serbecic, medjutim Dupovac igra fudbal karijere, dok je Serbecic pao i to dobro. Onda Hodzic s beka uklonjen nakon katastrofalnih partija, pa onda Pidro/Salcin dobijali prilike i Pidro se bolje pokazao, cak i nakon sto Ahmetovic nista nije pokazivao, on je Handzica stavio u prvih 11. Isto tako cesto mijenja pozicije igracima, da utvrdi gdje se najbolje snalaze. Sve u svemu covjek radi odlican posao.mma_hz je napisao/la: ↑05 nov 2020, 10:21Vinko je kriv sto je promjenio ekipu koja je pobjedjivala bez potrebe.Fanimo kad je uvezao par utakmica vidjeli smo sta zna,dalje promjena pozicije Tatara i sad imamo to sto imamo.Imao ne primjer kod Husrefa kad je Benji promjenio poziciju.Momak jednostavno na lijevom krilu dogura do repke a na desnom sto neko rece malo bolji od brata Kerima.Po meni velike dvije greske Vinka.I sve te promjene nicim izazvane.Sad opet treba par utakmica da se ti igraci uigraju itd itd.
Ja se ne znam sta se desilo sa Besimom ali toliko djeluje nervozan ,isprepadan i nesiguran.Sa Milicevicem u zadnjoj liniji to dosta bolje izgleda pgt jer Mili zna i pas neki fin odigrati kroz sredinu.Oremus ,Pidro,Djokanovic i Rahman dobra utakmica.Ostalo osim Handzica i Sebecica moze proci.Benjo zna ali jednostavno mu ne odgovara.
Jbg sinoc se desilo sta se desilo, nije kraj svijeta. Ovo je najvise Emirova krivica, jer nije doveden napadac.
1946~
Ipak kad se glava ohladila i kad se pogleda nešto ovako ne može čovjek bit nezadovoljan. Žali bože dominacije iz prvog poluvremena koja nije krunisana sa najmanje 3 gola, je.bi ga.ElCartel11 je napisao/la: ↑05 nov 2020, 10:53Lideri na tabeli
Jedina ekipa bez poraza
Najefikasnija ekipa
Derbi što prije zaboraviti, ko da se nije ni igrao, i okrenuti se Tuzli. Oni će imati vraški težak posao u BL, Borcu gori i moraju dobiti za mir u kući.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], napoleon72, NazorUso i 47 gostiju.