Btw. šta mislite ko će zauzeti trenersko mjesto na kraju sezone

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Pa onda je to Inter ako gledaš Seriu A. Igrači idu za boljim uslovima i za boljim trenerom, to je danas presudno.robovi88 je napisao/la:Vjerovatno će ti mladi fudbaleri birati Trofejniji klubsuntu jeu je napisao/la:Ti si moj drug malo ''outdated'', Ronaldinjo je već na izlaznim vratima Milana, a u Interu imaš Maicon-a, Lucio-a, Cesara i dosta drugih Brazilaca. Uostalom prije će neko potpisati za klub u kojem mu više odgovara trener.
**** se njima za Seriju A, oni bi u Evropusuntu jeu je napisao/la:Pa onda je to Inter ako gledaš Seriu A. Igrači idu za boljim uslovima i za boljim trenerom, to je danas presudno.robovi88 je napisao/la:Vjerovatno će ti mladi fudbaleri birati Trofejniji klubsuntu jeu je napisao/la:Ti si moj drug malo ''outdated'', Ronaldinjo je već na izlaznim vratima Milana, a u Interu imaš Maicon-a, Lucio-a, Cesara i dosta drugih Brazilaca. Uostalom prije će neko potpisati za klub u kojem mu više odgovara trener.
Po toj logici onda bi svi trebali igrati za Liverpool u Engleskoj, jer je on najtrofejniji engleski klub kada su u pitanju europska natjecanja. Na kraju krajeva Inter je trenutni europski prvak.robovi88 je napisao/la:**** se njima za Seriju A, oni bi u Evropusuntu jeu je napisao/la:Pa onda je to Inter ako gledaš Seriu A. Igrači idu za boljim uslovima i za boljim trenerom, to je danas presudno.robovi88 je napisao/la: Vjerovatno će ti mladi fudbaleri birati Trofejniji klub
Slažem se, nije ni Mourinho briljirao prve sezone. Al' izgleda ne da Moratti na sebe.volimliverpool je napisao/la:Dakle,"rumenko" je otpušten.
Loš potez,jako loš potez Moratija ili koga već.![]()
Svi znamo da je Benitez imao problema u Interu,da trenutno za Milanom zaostaje 13 bodova(2 utakmice manje),ali moralo se uzeti u obzir svi igrači kojima Benitez trenutno ne raspolaže.Pa čovjek je tražio pojačanja kao i svaki drugi trener,ali Benitezu su pojačanja bila neophodna jer je zapanjujući broj povrijeđenih igrača u Interu.Kakva greška uprave,nevjerovatno.
![]()
Da je Benitez imao sve igrače na raspolaganju,sada bio imao 3-6 bodova više od Milana sa 2 utakmice manje(pa čak nije ni ovo loše,kada pobijedi te dvije utakmice 7 bodova zaostatka što nije puno).Da,ovako bi to bilo,vjerujte mi.Fantastičan menadžer,ali ni od jednog ne možeš očekivati neki vrhunski rezultat ako nema svu ekipu na raspolaganju ili ako se ne dovedu adekvatne zamjene za povrijeđene igrače.
"odbuni" se i vici mashallanevjernik je napisao/la:Iskreno, ne znam sta da mislim o svemu ovome![]()
Malo sam i zbunjen novonastalom situacijom
ok,hvala sto si me prosvijetlioarmando je napisao/la:kako mislis pasa? toliko grijeha rafa zaradio. sa novim mislis da ce biti boljevaras se sinak, varas.
ok,hvala jos jednomarmando je napisao/la:dotakli ste plafon, sada slijedi vrtoglavi (dobro ne bas tako, s obzirom na konkurenciju) pad.
pripremi se za prinudno slijetanje.
a ja kontam sta mi je.armando je napisao/la:tanak si ti di cuore da bi neke stvari shvatio. smjena trenera u ovom periodu nije ni za male klubove a kamoli za evropskog prvaka.
zivi u spokoju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.