FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Unforgotten
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Unforgotten » 23 dec 2010, 15:47

Samo se nadam da uspijemo izboriti plasman u LP i takođerse nadam da će Bayern biti nježan i neće nam puno trpati.

Btw. šta mislite ko će zauzeti trenersko mjesto na kraju sezone :?:
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.

Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 23 dec 2010, 16:02

robovi88 je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la:Ti si moj drug malo ''outdated'', Ronaldinjo je već na izlaznim vratima Milana, a u Interu imaš Maicon-a, Lucio-a, Cesara i dosta drugih Brazilaca. Uostalom prije će neko potpisati za klub u kojem mu više odgovara trener.
Vjerovatno će ti mladi fudbaleri birati Trofejniji klub 8-)
Pa onda je to Inter ako gledaš Seriu A. Igrači idu za boljim uslovima i za boljim trenerom, to je danas presudno.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 23 dec 2010, 16:10

ma da baš igrači biraju klubove po simpatija prema treneru, a ne po tome kakve im uslove klub nudi, kako je jedan od najperspektivnijih brazilaca završio u interu i to baš za vrijeme leonardovog mandata u milanu (coutinjo)?
južnoamerikanci su dolazili i u inter i u milan i prije, dolaziće sigurno i u budućnosti, argentinci se malo bolje snalaze u interu, brazilci u milanu, ali da sad znači da će svi brazilci odjednom zaobilaziti milan a ići u inter zbog leonarda je smješno, kako je leonardo došao igrati za milan kad njega nije bilo tad u milanu hehe :D
samo inter je nagomilao igrača za mourinjovu igru, puno defanzivnih veznih, malo tehnički potkovanih, eventualno snajder, e sad kako on s ovim interom misli igrati svoju joga bonito igru je veliko pitanje :?:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 23 dec 2010, 16:29

suntu jeu je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la:Ti si moj drug malo ''outdated'', Ronaldinjo je već na izlaznim vratima Milana, a u Interu imaš Maicon-a, Lucio-a, Cesara i dosta drugih Brazilaca. Uostalom prije će neko potpisati za klub u kojem mu više odgovara trener.
Vjerovatno će ti mladi fudbaleri birati Trofejniji klub 8-)
Pa onda je to Inter ako gledaš Seriu A. Igrači idu za boljim uslovima i za boljim trenerom, to je danas presudno.
**** se njima za Seriju A, oni bi u Evropu ;)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 23 dec 2010, 16:35

robovi88 je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la:
robovi88 je napisao/la: Vjerovatno će ti mladi fudbaleri birati Trofejniji klub 8-)
**** se njima za Seriju A, oni bi u Evropu ;)
Po toj logici onda bi svi trebali igrati za Liverpool u Engleskoj, jer je on najtrofejniji engleski klub kada su u pitanju europska natjecanja. Na kraju krajeva Inter je trenutni europski prvak.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 23 dec 2010, 18:41

Dakle,"rumenko" je otpušten.
Loš potez,jako loš potez Moratija ili koga već. :shock:
Svi znamo da je Benitez imao problema u Interu,da trenutno za Milanom zaostaje 13 bodova(2 utakmice manje),ali moralo se uzeti u obzir svi igrači kojima Benitez trenutno ne raspolaže. :? Pa čovjek je tražio pojačanja kao i svaki drugi trener,ali Benitezu su pojačanja bila neophodna jer je zapanjujući broj povrijeđenih igrača u Interu.Kakva greška uprave,nevjerovatno. :shock:

Da je Benitez imao sve igrače na raspolaganju,sada bio imao 3-6 bodova više od Milana sa 2 utakmice manje(pa čak nije ni ovo loše,kada pobijedi te dvije utakmice 7 bodova zaostatka što nije puno :roll: ).Da,ovako bi to bilo,vjerujte mi.Fantastičan menadžer,ali ni od jednog ne možeš očekivati neki vrhunski rezultat ako nema svu ekipu na raspolaganju ili ako se ne dovedu adekvatne zamjene za povrijeđene igrače. ;)
You'll never walk alone.

Unforgotten
Kontakt:

Post Postao/la Unforgotten » 23 dec 2010, 18:42

volimliverpool je napisao/la:Dakle,"rumenko" je otpušten.
Loš potez,jako loš potez Moratija ili koga već. :shock:
Svi znamo da je Benitez imao problema u Interu,da trenutno za Milanom zaostaje 13 bodova(2 utakmice manje),ali moralo se uzeti u obzir svi igrači kojima Benitez trenutno ne raspolaže. :? Pa čovjek je tražio pojačanja kao i svaki drugi trener,ali Benitezu su pojačanja bila neophodna jer je zapanjujući broj povrijeđenih igrača u Interu.Kakva greška uprave,nevjerovatno. :shock:

Da je Benitez imao sve igrače na raspolaganju,sada bio imao 3-6 bodova više od Milana sa 2 utakmice manje(pa čak nije ni ovo loše,kada pobijedi te dvije utakmice 7 bodova zaostatka što nije puno :roll: ).Da,ovako bi to bilo,vjerujte mi.Fantastičan menadžer,ali ni od jednog ne možeš očekivati neki vrhunski rezultat ako nema svu ekipu na raspolaganju ili ako se ne dovedu adekvatne zamjene za povrijeđene igrače. ;)
Slažem se, nije ni Mourinho briljirao prve sezone. Al' izgleda ne da Moratti na sebe. :|
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.

Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 23 dec 2010, 18:50

Iskreno, ne znam sta da mislim o svemu ovome :roll:

Malo sam i zbunjen novonastalom situacijom :|
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 23 dec 2010, 19:12

nevjernik je napisao/la:Iskreno, ne znam sta da mislim o svemu ovome :roll:

Malo sam i zbunjen novonastalom situacijom :|
"odbuni" se i vici mashalla :mrgreen:

nista bolje nam se nije moglo desit 8-) :mrgreen:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 23 dec 2010, 19:50

kako mislis pasa? toliko grijeha rafa zaradio. sa novim mislis da ce biti bolje :roll: varas se sinak, varas.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 23 dec 2010, 19:54

armando je napisao/la:kako mislis pasa? toliko grijeha rafa zaradio. sa novim mislis da ce biti bolje :roll: varas se sinak, varas.
ok,hvala sto si me prosvijetlio ;) :mrgreen:

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 23 dec 2010, 20:00

dotakli ste plafon, sada slijedi vrtoglavi (dobro ne bas tako, s obzirom na konkurenciju) pad.
pripremi se za prinudno slijetanje.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 23 dec 2010, 20:00

armando je napisao/la:dotakli ste plafon, sada slijedi vrtoglavi (dobro ne bas tako, s obzirom na konkurenciju) pad.
pripremi se za prinudno slijetanje.
ok,hvala jos jednom 8-)

imal jos nesto ?

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 23 dec 2010, 20:03

ispocetka sam bio za odlazak rumenka, ali zadnjih par utakmica kada se vratilo par igraca, tim je licio na onaj od prosle sezone, mislim da je morattiju kap prelilo ka se benitez okurazio i trazio 4-5 pojacanja i time ostale igrace u klubu koji su osvojili 5 titula omalovazio...Ne znam koliko ce ovo biti dobar potez, ali bolje da se sada trener smijeni nego npr u martu kad se odlucuje najvise u sezoni...Ja bih Cappela ako je iakako moguce, ne znam ovo za Leonarda, u Milanu se nije snaso, sto opet ne znaci da u Interu nece...Sve u svemu FORZA CAMPIONE!!!
Zadnja izmjena: endem_, dana/u 23 dec 2010, 20:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Pazza Inter Amala

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 23 dec 2010, 20:03

Mislim da nam je najvece pojacanje trenutno odlazak Beniteza s clupe jer znamo kakav je bio za nokaut fazu,ko god da dodje tesko da ce za 2 mjeseca poslozit ekipu plus ako dodje jos koje pojacanje onda skoro pa nemoguce...mislim da je ovo sve nama najvise leglo :)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 23 dec 2010, 20:06

tanak si ti di cuore da bi neke stvari shvatio. smjena trenera u ovom periodu nije ni za male klubove a kamoli za evropskog prvaka.
zivi u spokoju. :D

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 23 dec 2010, 20:08

armando je napisao/la:tanak si ti di cuore da bi neke stvari shvatio. smjena trenera u ovom periodu nije ni za male klubove a kamoli za evropskog prvaka.
zivi u spokoju. :D
a ja kontam sta mi je. :roll: hvala puno,sad u miru mogu nastavit svoj zivot. hvala jos jednom ;) :lol:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 23 dec 2010, 20:57

Smena trenera koliko moze da bude losa, moze da bude i dobra. Ekipa moze da se trgne. Meni je cela ova situacija malo jasnija kad sam video kako se bune Stankovic i Materazzi. Ocigledno je Benitez izgubio svlacionicu, jer da su ga igraci gotivili, ne bi MM udario na njega. Moguce je da je palo i busenje od strane igraca u mecevima sa Chievom i Laziom.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 23 dec 2010, 21:18

Evo vam jedna lijepa sličica :lol: :lol: :twisted:
slika
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 23 dec 2010, 21:20

ne valja ova slika,fali ono za svjetskog prvaka :P :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.